Atraktívna frajerka
Atraktívna frajerka
Mám taký problém. Mám frajerku a nechcem si nejako namýšlať, ale proste je veľmi pekná. V poslednej dobe si všímam že sa za ňou obzerá kopec ľudí, minule dvaja rómovia že by ju "klátili" alebo tak nejak to povedali. Nie je mi to moc príjemné že jej stále niekto píše, furt nejaké reči a tak... Čo by ste robili v mojej situácii? Mám sa z toho tešiť alebo byť nervózny?
Re: Atraktívna frajerka
hej byt tebou tak sa bojim, hlavne tych dvoch cigosov
a teraz vazne. to zalezi od jej povahy. mam 2 kamaratky, ktore su vazne ze pekne a akonahle sa na nejakej akcii same, tak za chvilu to na ne niekto skusa. obe maju dlhodoby vztah a nikdy svojich chlapov nepodviedli. takze ak je to normalna zenska, tak ja by som sa nebal, len obcas sa nevyhnes blbym situaciam, kedy budes musiet vysvetlovat, ze je niekde s tebou a nech palia do riti.
Buď jej veríš alebo nie. Pokiaľ hej, tie reči a všetko okolo toho ti môžu byť nepríjemné, ale to je tak všetko. Keď jej môžeš veriť, tak sa nemáš čoho báť, časom si na to zvykneš a budeš to hneď druhým uchom púšťať von. Keď sa s tým nebudeš vedieť vysporiadať, tak jednoducho preber jednému z tých cigánov ich kočku a ver mi, o tú sa báť určite nebudeš musieť. 
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Prve co musis urobit je ist na internety a vsetkym to napisat.DonAndres napísal:Mám taký problém. Mám frajerku a nechcem si nejako namýšlať, ale proste je veľmi pekná. V poslednej dobe si všímam že sa za ňou obzerá kopec ľudí, minule dvaja rómovia že by ju "klátili" alebo tak nejak to povedali. Nie je mi to moc príjemné že jej stále niekto píše, furt nejaké reči a tak... Čo by ste robili v mojej situácii? Mám sa z toho tešiť alebo byť nervózny?
Nezabudni vsak uplne vynechat to, ze Tvoj pohlad na celu vec je skresleny a idealne to akoze zaobal niecim inym aby sme si nahodou nevsimli co bola prvoplanova myslienka.
P.S. Je to Tvoja prva priatelka?
Ak jej veris a na tebe, tak sa nemas coho bat.
zaplat jej plastiku ksichtu
-
audiotrack
VIP
boxer výjde lacnejšie, a môže ho prípadne použiť aj na tých romov ak by sa im páčila aj s jazvami a bez zubov
Ak jej veríš, nerieš.. práve by si mal byť hrdý, že máš také pekné dievča, za ktorým všetci slintajú. Ak to nezvládaš, buď ten boxer alebo si nájdi škaredšiu a budeš mať kľud na duši.

To je uplne normálne ked je ženská priemerne pekná alebo doslovne v tvári a postavou luxusná. Tak pri oboch typoch budu chlapi za nimi doliezať,alebo si medzi sebou hovoriť aká je to mašina zeby ju vyklatili. Beru to proste pudovo,všimaju si ju vizuálne to ako vyzerá v tvári,aku ma postavu a ako sa oblieka-sukne,výstrih-cez leto. Určite aj ty keby si este nevidel a nepoznal tvoju súčasnú frajerku a ide oproti tebe takisto reagujes ako tí dvaja cigáni. Teba to moze potešiť ze más sexi frajerku aj ked z casti ti to prekáža ze druhý by ju skusili baliť. Toto isté prežívajú aj další chlapi ktorý majú také baby. No ona zato nemoze ze má dobré geny na krásu,bud ju ber aká je alebo ju neber vobec ale asi si žiarlivý ked ta hentake slová druhých chlapov naštvú.
Inak nevýhoda pekných žien alebo mužov je to,že kazdý si o nich myslí že sú zadaný.Tak zvycajne ludia co si to u nich myslia si medzi sebou povedia "ej tu by som vyklatil, ale isto kohosi má".Ale pritom práve krásny ludia maju najväčší problem si nájsť partnera. Skorej priemerne pekný ludia si ho nájdu skôr a za svoj zivot ich maju daleko viac ako tí neodolatelne pekný ludia.
Inak nevýhoda pekných žien alebo mužov je to,že kazdý si o nich myslí že sú zadaný.Tak zvycajne ludia co si to u nich myslia si medzi sebou povedia "ej tu by som vyklatil, ale isto kohosi má".Ale pritom práve krásny ludia maju najväčší problem si nájsť partnera. Skorej priemerne pekný ludia si ho nájdu skôr a za svoj zivot ich maju daleko viac ako tí neodolatelne pekný ludia.
-
qwerty-xyz
nosim kaser stale vo vrecku, ... pri podozreni na podozrivych ludi mam jednu ruku vo vrecku a pevne ale zato nenapadne ho drzim,
naschval aj bravam velmi rozgajdane rifle ktore maju velke vrecka, cize sa v nich vela veci strati, nevyzera to ze ich mam az tak vypchate vecami ako pri normalnych. tiez je priatelka riadny kus. 
aj ty mi pripadas na riadny kus, ale dacoho ineho
cigani by ju klatili dalsia perla tema... tak si najdi skaredu
to su "problemy" teda
cigani by ju klatili dalsia perla tema... tak si najdi skaredu
Vymeň za špatu.
-
Grim
Darca
...a pošli mi číslo na tvoju krásku, keď sa s ňou rozídeš... 
odporucam priatelke hodit na hlavu sacok, idealne nepriesvitny alebo papierove vrecko, samozrejme je potrebne spravit otvory pre vzduch, co sa oblecenia tyka, hodi sa roztahane a prestarnute, vhodne su teplaky a nejaky rucne strikovany sveter z 90tich rokov a mas po probleme...
good luck
good luck
-
t0m4s3
Admin
podstatu najlepsie vystihol axxis, dalsie komentare su zbytocne
Prihlás sa na nejaké bojové umenie...uvidíš, zíde sa ti to 
-
maciatko99
Medium Star
To je bežná vec, ak máš peknú priateľku. Môjmu bývalému to tiež vadilo, keď mu kamaráti hovorili narážky na mňa, ale časom si zvykol a už to bral normálne a s kľudom. Myslím, že u mužov je úplne bežné, ak sa otočia po žene, ktorá im je sympatická, nemusí byť neviem aká pekná, ale stačia malé sympatie alebo to, aby mala žena niečo do seba. Je mi jasné, že okrem otočenia si v hlave povedia, aké by to s ňou bolo, ale také sme aj my ženy - tiež si pomyslíme svoje pri pohľade na sympatického muža.
-
axxis
Addict
U nas na dedine tiez ked sa zeny rozpravali kto ma najvacsi penis tak to mojej priatelke najskor vadilo, ale potom zacala byt pysna.maciatko99 napísal:To je bežná vec, ak máš peknú priateľku. Môjmu bývalému to tiež vadilo, keď mu kamaráti hovorili narážky na mňa, ale časom si zvykol a už to bral normálne a s kľudom.
-
audiotrack
VIP
čiže tvoj penis videla celá dedina?axxis napísal:U nas na dedine tiez ked sa zeny rozpravali kto ma najvacsi penis tak to mojej priatelke najskor vadilo, ale potom zacala byt pysna.