Upc - nastavenie univerzálneho ovladača
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Upc - nastavenie univerzálneho ovladača
Zdravím, mám menší problém, mám univerzálny ovládač značky vivanco ur 82 Universal Controller a potrebujem ho nastaviť na UPC prijímač CV-5000 CINX iL, problém je v tom že som čítal už asi 3 návody k tomu ovládaču a všetky sú napísané dosť divne na to aby to fungovalo, chcem sa spýtať či s tým nemáte niekto skúsenosť ako to nastaviť prípadne nejaký iný návod. Ďakujem
Re: Upc - najstavenie univerzálneho ovladača
Hm, v návode nemáš uvedené kódy pre značku Handan (UPC prijímač) čiže skúsiť môžeš jedine automatické nastavenie, ale to zase nemusí fungovať na 100 %. Možno nebude fungovať vôbec.
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hej to som tam nenašiel, automatické nastavenie som skúšal, stlačil som SET + SAT a začalo blikať asi po 15 minútach smerovania na set-top-box ho vyplo ..stlačil som ľubovolné tlačidlo na ovládači okrem SET a prestalo blikať ale ovládač nefungoval, prípadne neviem ako aktivovať / spojazdniť ten ovládač aby fachčil
Skus kontaktovat podporu/vyrobcu/dovozcu Vivanco a poziadat ich o kod.. Ale to bude beh na dlhe trate. Alebo kontaktuj UPC, nech ti poslu druhy ovladac. Pripadne tretia moznost - obehat predajne a kupit ovladac, ktory podporuje tuto znacku prijimaca. Alebo uplne posledna moznost - ozve sa niekto druhy, kto ti poradi, ako to rozbehat