Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
K!K0
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa K!K0 »

asi tak každý propaguje čo mu pomohlo.Napr. nejaký endomorf ktorý má problémy s tukom nebude brať ešte gainer.Ale ektomorfovi sa gainer hodí no.

EDIT: skús toto,take v skratke
http://www.sportujeme.sk/fitness/gainer-alebo-protein
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

audotrack: No ako bolo spomenuté - ide o prioritu. Gainer má menej proteínov a veľa sachrov , proteín opačne. Ty hlavne uveď tvoj cieľ, lebo "nabrať na rukách" je nezmysel ako lampa.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no ide mi proste o to, aby som nemal tenké ruky. Začal som cvičiť - jednoručkou a kliky a vidím mierny nárast, ale skôr nárast sily ako objemu. Ak napnem ruku, je určite hrubšia ako keď som napol predtým. Ale v kludovom stave je stále rovnako tenká. Preto tomu chcem pomôcť nejakými doplnkami.

inak metabolizmus mám veľmi silný, vždy som bol chudý a to jem podstatne väčšie porcie ako brat ktorý je do šírky dvakrát taký. Tak z toho mi to vychádza asi na ten gainer.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja preferujem proteín + malta/glukóza. Gainer je v podstate zbytočnosť a menej kvalitná záležitosť.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Toto je asi najlepšie riešenie, aj keď finančne vychádza najviac. Teda protein + maltodextrín. Gainer sú samé sacharidy a trochu bielkovín. Protein je viac bielkovín a málo sacharidov. Keď spojíš protein s maltou, tak dostaneš do seba aj dostatok bielkovín a zároveň si vieš dávkovať aj množstvo sacharidov. Určite najlepšie riešenie, čo sa týka budovania svalovej hmoty a zároveň možnosti pribrať na váhe.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ide o to, že si to sám reguluješ podľa potreby a je tam väčšia kvalita. A áno, vyjde to drahšie ako samostatný gainer, ale nie nejak horibilne.
bohy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bohy »

Nazdar borci, aktívne sa venujem futbalu na vyššej úrovni a chcel by som Vás poprosiť o nejaké rady ohľadom výživových doplnkov. Potrebujem niečo na rýchlejšiu regeneráciu po tréningoch, ochranu pred svalovými zraneniami a doplnok stravy. Viem,že je veľa informácií na internete ale rád by som si prečítal Váš názor.Vopred ďakujem za rady..
Patrik222
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Patrik222 »

chcem sa spytat cim to moze bit ze vecsina treningov sa nedostanem do takeho tempa ze by som sa riadne zapotil ako pri nijakom sporte tlacim vahy ake viem a stale sa nedostanem do takeho tempa
hughito
Redeemer
Redeemer

Re:

bohy napísal:Nazdar borci, aktívne sa venujem futbalu na vyššej úrovni a chcel by som Vás poprosiť o nejaké rady ohľadom výživových doplnkov. Potrebujem niečo na rýchlejšiu regeneráciu po tréningoch, ochranu pred svalovými zraneniami a doplnok stravy. Viem,že je veľa informácií na internete ale rád by som si prečítal Váš názor.Vopred ďakujem za rady..
BCAA, glutamín.

A zišla by s ti aj kvalitná kĺbovka, teda: http://www.protein.sk/e-488-animal-flex ... -universal

Dá sa nájsť na nete aj z menšiu cenu.
bohy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bohy »

BCAA kúpim určite,, a ktorý proteín by ste mi odporučili pre futbal, nie pre posilovanie. Diky..
sob3k
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sob3k »

Ludkovia, konzumuje tu niekto grecky jogurt, pripadne kde ho kupujete? Totiz na zahranicnych weboch kde nie celkom poznaju tvaroh ho stale spominaju ako jeden z top zdrojov bielkovin, no ja som stale nasiel len taky, kde bolo nie 10 ci 11g bielkovin ale take tie klasicke jogurtove 3-4gramy.
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

bohy napísal:BCAA kúpim určite,, a ktorý proteín by ste mi odporučili pre futbal, nie pre posilovanie. Diky..
proteiny nie su delene na posilnovanie,futbal,basketbal....je to uplne jedno je to DOPLNOK LEN
hughito
Redeemer
Redeemer

bohy napísal:BCAA kúpim určite,, a ktorý proteín by ste mi odporučili pre futbal, nie pre posilovanie. Diky..
No je to tak, ako napísal kolega. Ale proteín sa užíva preto, aby človek po prvé dodal po tréningu do tela rýchlo a dobre stráviteľné bielkoviny a po druhé, keď chce proste zvýšiť príjem bielkovín. Neviem či ty ako futbalista máš takéto plány.
Patrik222
Light Star
Light Star

chcel by som kupit domov do posilky EZ tycku len neviem aku mam kupit su rozne zahnute chcem to na triceps a biceps ktore su lepsie tie jemne ohnute ci viac ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Myslím si, že je to v konečnom dôsledku aj jedno. Neurobí ti to rozdiel 5 cm na biceps, nemusíš sa báť. :D
Patrik222
Light Star
Light Star

chcem sa spytat taku dost blbu otazku ale tak hadam ma nevysmejete ide o to ze pri treningu sa neviem riadne zahriat zapotit tak sa pytam cim to moze bit ako nevadi mi to len nemam taky dobry pocit z treningu a tlacit tlacim co to da nie ze sa ulievam :D cvicim fullbody cca hodinka treningu
hughito
Redeemer
Redeemer

To je individuálne. Ja sa potím pomerne dosť, niektorí sa potia ešte viac, niektorí menej až takmer vôbec. Miera potu nie je určujúci ukazovateľ.
Samo8
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Samo8 »

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejakú dobrú stránku, trénera kde mi vypracujú dobrý jedálniček + tréningový plán(objemový) pre cvičenie na doma(vlastná váha + hrazda)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

caute, mate niekto prosim skusenost s Kolostrom? tu len pre info ze o co ide: http://www.protein.sk/e-2189-colostrum- ... still-mass
Ze vraj to ma vynikajuce ucinky na imunitu,rychlost regeneracie,hojenie klbov,sliach, a dokonca sa spominaju pozitivne ucinky na rast svalstva. Od buduceho tyzdna zacnem brat minimalne 2g/den s kvalitou 22% IgG, pokial budete mat zaujem tak potom po nejakom tom tyzdni uzivania by som napisal skusenost. :)
hughito
Redeemer
Redeemer

No musím povedať, že moja skúsenosť je negatívna. Bral som to vo veľkých dávkach (vtedy to má mať účinok aj na svalové prírastky), ale nič zvláštne som nespozoroval (stojí to dosť veľké peniaze). Ako perlička prišla aj slabšia nádcha/škrábanie hrdla, čo ma pochytí tak raz do roka, no a to bol ten paradox, že zrovna pri užívaní tohto zázraku.
Napísať odpoveď