Kia Rio r2008 problem s radiom
Kia Rio r2008 problem s radiom
zdravim, mam original radio v kii... a znicoho nic jedneho dna mi zacalo blbnut a to tak ze som mal pustenu hudbu cez USB a niekedy sa stane ze zacne citat cd vypise CD load a toci ako ked vkladam CD... A este je to tak nastavene ak nemam kluc v zapalovani radio nejde... a niekedy ked si sadam do auta tak iba to vypise CD load a toci (nacitava) asi po par sekundach sa radio vypne ma stym niekto problem alebo viete mi poradit co stym moze byt? Je tam taky blbi pristup tak nechcem to zbytocne rozoberat aspon nejake rady dajte...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kia Rio r2008 problem s radiom
skús ho resetnúť, niekde na prednom panely by mala byť malá dierka. Použi spinku na papier
ps. toto radio... idem vyskusat audiotrack ps. ziadne reset tlacitko tam neni niekedy nechce ani zobrat CD a ak vyberem kluc zo zapalovania a dam vyber CD (eject) tak radio sa zazracne pusti a pol hodinu vybera CD ktore tam ani neni tak to vyzera ze je asi radio k.o.
Odpojit baterku a potom sa ti resetne aj radio. Len pozor po odpojeni baterky bude chciet radio odblokovaci kod. Ten mas v knizke od auta alebo default by mal byt 1111. Baterku treba odpojit aspon na 10 min