Jedna sa mi o to ze vramci psej zachranariny som chcel niekde natlacit metodicke pokyny a podobne zajimave ctenicko na jedno miesto a kedze 90% clenov ma GMAIL tak je to to spravne miesto. Akurat ze riesit to jak na vyske jedno konto a vsetci heslo sa mi zda hlupe. Preto som chcel zdielanie ale to sa zda ze ma dost prisne obmedzenia.
Googledrive a obmedzenia
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Googledrive a obmedzenia
Cafte, mam taku otazku ktoru som nevygooglil. Ake ma obmedzenia drive na shareovanie dokumentov. Mam konto s 26 kontaktmi dal som na drive 11 dokumentov a chcel som to zdielat zo vsetkymi a nepovolil mi to svinak vraj som prekrocil kvotu. Viete dakto daco poradit???
Jedna sa mi o to ze vramci psej zachranariny som chcel niekde natlacit metodicke pokyny a podobne zajimave ctenicko na jedno miesto a kedze 90% clenov ma GMAIL tak je to to spravne miesto. Akurat ze riesit to jak na vyske jedno konto a vsetci heslo sa mi zda hlupe. Preto som chcel zdielanie ale to sa zda ze ma dost prisne obmedzenia.
-
Runes
Addict
Re: Googledrive a obmedzenia
hmm ani moc nie tieto veci mam zmkanute
ja sa chcem skor dako dozvediet o obmedzeniach ci ma zmysel ist dalej ci nie alebo len ja daco robim zle
no ved ale keby si to dal sharovat, len pre tych co maju link a ten im posles tak to moze mat aj 1000 ludi...
co takto upload na ulozto.sk alebo nieco podobne a posles im len link popripade heslo ...
-
Michaelo
Hardcore addict
To uz radsej dropbox ked ma rozosielat linky.
a link na ten sharovany dropbox im prinesie postovy holub ci ako si to predstavujes?
-
Michaelo
Hardcore addict
Zdielanie priecinku s danymi pouzivatelmi ta nenapadlo, co?
Jaaaaj a uzivatelia sa tam ako dostanu, ci uz su tam?
-
Michaelo
Hardcore addict
Jednoducho si ulozi dane kontakty do nejakeho textaku a potom ich supne do dropboxu a pozve ich.
Hovoril som, ze ked uz ma posielat linky, tak je lepsie riesenie DropBox, kedze takto nazdiela jeden priecinok a moze si tam menit co chce. Otvor oci a trochu rozmyslaj.
Hovoril som, ze ked uz ma posielat linky, tak je lepsie riesenie DropBox, kedze takto nazdiela jeden priecinok a moze si tam menit co chce. Otvor oci a trochu rozmyslaj.
A vysvetlis mi rozdiel medzi posielanim linkov na dropbox a posielanim linkov na googledrive?
Trochu rozmyslaj ty, lebo tvoje prispevky casto krat nemaju ani hlavu ani patu, pretoze ide v principe o rovnaku sluzbu akurat, ze googledrive uz pouziva...
Trochu rozmyslaj ty, lebo tvoje prispevky casto krat nemaju ani hlavu ani patu, pretoze ide v principe o rovnaku sluzbu akurat, ze googledrive uz pouziva...
-
Runes
Addict
ne ne bud google drive alebo kupit strankus vacsim webpriestorom a spravit sekciu na heslo
-
Michaelo
Hardcore addict
Bobr, ty si stale nepochopil ako funguje zdielanie priecinku na DropBoxe ze nie? Neposielas nikomu stale nejake linky. Raz mu posles e-mail nech sa propoji k dropboxu a ma pristup aj k tomu priecinku. Potom uz nikomu nikdy neposles ziadne linky, kedze ma k priecinku pristup ci uz na webe, mobile alebo PC (zalezi ci si nainstaluju DropBox alebo nie) a cokolvek don pridas, sa mu tam ihned objavi. Cokolvek zmenis, zmeni sa aj u neho a najlepsia vec je, ze DropBox uchovava stare verzie suborov, takze aj po zmazani sa da subot obnovi a aj po zmenach mozes vidiet predchadzajuce verzie suborov.
Ja si takto zdielam niektore veci s urcitimi ludmi a taktiez som tak mal v skole nazdielane komplet vsetky materialy s par spoluziakmi, kde som mal poznamky zo skoly, domace ulohy, pisomky atd.
Spomenul som to preto, lebo keby ze uz musel rozosielat linky na subory, tak DropBox by bolo najlepsie reiesenie, posle jeden e-mail, oni sa pripoja a je to.
No ked to takto nechces, hold asi budes musiet zaplati za hosting, domenu a nieco si nakodovat.
Ja si takto zdielam niektore veci s urcitimi ludmi a taktiez som tak mal v skole nazdielane komplet vsetky materialy s par spoluziakmi, kde som mal poznamky zo skoly, domace ulohy, pisomky atd.
Spomenul som to preto, lebo keby ze uz musel rozosielat linky na subory, tak DropBox by bolo najlepsie reiesenie, posle jeden e-mail, oni sa pripoja a je to.
No ked to takto nechces, hold asi budes musiet zaplati za hosting, domenu a nieco si nakodovat.
Alebo si zaplatis vacsi priestor na google drive...ne ne bud google drive alebo kupit strankus vacsim webpriestorom a spravit sekciu na heslo
Michaelo ja chapem ako funguje dropbox, ale ty nachepes ze on to chce len pre tento konkretny pripad a nabuduce ked bude mat ine subory bude to chciet zdielat s niekym inym...
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak by zdielal iny priecinok, aky problem? Ja ich mam nazdielanych asi len 5 a vsetko v pohode.
Ale dost o tom, kedze DropBox nechce, hlavne ze sme sa snad pochopili
Ale dost o tom, kedze DropBox nechce, hlavne ze sme sa snad pochopili