Mám taký problém. Moja mama ma paušál u Telekomu a každý mesiac jej chodí na faktúre čiastka za SMS 2,75€ lenže ona žiadne SMS neposiela. Tak som sa dnes už nahneval a dal som cez internet vytlačiť podrobný výpis hovorov.
Zistil som že jej prišla SMS zo zvláštého čísla 4219033337800 to číslo je o jednu 0 dlhšie. O minútu už ďalšie 2 SMS spoplatnené z čísla b]421902029663[/b] pritom to není ani audiotextové číslo.
Som si vedomí toho že v minulosti mohla niečo potvrdiť o čom nevie proste omylom. Dá sa to nejako zrušiť?
Spoplatnené SMS (vyriešené)
-
vladenko007
VIP
Re: Spoplatnené SMS
Kolegyňa raz dávno zavolala do jednej TV súťaže, ktoré chodia v noci na Dajto, Dome atď.. a v podmienkach tej súťaže je, že dovolaním sa sa automaticky stávaš členom nejakého klubu a na základe toho Ti každý mesiac budú sťahovať nejaké peniaze.. prišla na to až takmer po roku. Už presne neviem, ako sa ten klub volá, ale určite jej chodili SMS, ktoré však ignorovala, až raz mi ju dala prečítať. Takže skús pozrieť mame prijaté smsky, prípadne jej povedz, že ak jej niečo príde, nech Ti to hneď ukáže.. predpokladám, že to bude okolo 11. v mesiaci.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Čo tak zavolať priamo na zákaznícku linku a spýtať sa priamo ich? Určite ti pomôžu efektívnejšie ako my tu na fóre...Ohľadom toho čísla som našiel na nete iba to, že spoplatňuje prijaté SMS. Určite sa to bude dať nejako zrušiť, treba sa spýtať.
-
vladenko007
VIP
brm neviem či tie SMS nechodia niečo ako flash SMS že sa po prečítaní sa neuložia. Proste ich tam nemá a zmazala iba SMS z telekomu čo jej hned prisla že prešla nad rámec.
seth82 idem tam tuším zavolať.
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2014, 11:08)
V telekome mi povedali že sa jedná o firmu Creativo tech.
Niektoré služby dokážu oni priamo zrušiť ale túto nie tak mi dali číslo a mail.
0915422922 [email protected]
Tak som tam volal a zdvihla mi to milá pani. Nadiktoval som jej mamine číslo a povedala mi že nemám aktivované žiadné mesačné predplatné a že uvedené spoplatnenia boli jednorázové. Boli za stiahnutie vždy nejakej hry. Takže už viem kde bol problém. Chodí sem neter teda vnučka a tá si zapne hry na babkinom mobile a stiahne si asi nejakú spoplatnenú.
Tá milá pani mi ochotne zablokovala cez nich akúkoľvek službu.
Takže vďaka
seth82 idem tam tuším zavolať.
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2014, 11:08)
V telekome mi povedali že sa jedná o firmu Creativo tech.
Niektoré služby dokážu oni priamo zrušiť ale túto nie tak mi dali číslo a mail.
0915422922 [email protected]
Tak som tam volal a zdvihla mi to milá pani. Nadiktoval som jej mamine číslo a povedala mi že nemám aktivované žiadné mesačné predplatné a že uvedené spoplatnenia boli jednorázové. Boli za stiahnutie vždy nejakej hry. Takže už viem kde bol problém. Chodí sem neter teda vnučka a tá si zapne hry na babkinom mobile a stiahne si asi nejakú spoplatnenú.
Tá milá pani mi ochotne zablokovala cez nich akúkoľvek službu.
Takže vďaka