Neprehráva video

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lieho
Light Expert
Light Expert

Neprehráva video

Príspevok od používateľa Lieho »

Potreboval by som poradiť. V práci mi nechce prehrávať video zo stránky mojevideo.sk., stále prebieha iba načítavanie videa. Už som skúsil viacero prehliadačov, ale nepomohlo. Youtube prehráva bez problémov, bude to asi len niečo v nadstavení firemného servera, do ktorého nemám prístup. Chcel by som teda vedieť, či by sa to nedalo riešiť iným spôsobom (možno nejaký plugin alebo niečo podobné).
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Neprehráva video

Príspevok od používateľa Andr3w »

skus si zistit ci nastavit v prehliadaci server proxy ak vasa firma nejaky pouziva mohol by byt problem tam...alebo v tomto nastaveni: v IE: moznosti internetu - pripojenie - nastavenie miestnej siete si zrus: Automaticky zistovat nastavenie
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pripadne vyskusaj UltraSurf, ktory je zdarma a spravi tuto pracu za teba. U nas vo firme funguje bezchybne.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

... mate v praci povolene pozerat video??? ... mozno ti ho blokuju ...
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Síce ide mu youtube tak asi neblokujú aj keď moje video má aj iný obsah takže je možné že ho blokli.

Inak to je ale celkom zvlaštne napríklad ja keď sa pripojím na ANTIK optiku tak mi nejde pozerať na JOJ archíve žiadne video (proste nenačítava nič len čierna plocha). Youtube normálne ide. Ak sa odpojím a pripojím na T-com optiku tak normálne JOJ archív funguje. Čím to je??
Napísať odpoveď