Neprehráva video
Neprehráva video
Potreboval by som poradiť. V práci mi nechce prehrávať video zo stránky mojevideo.sk., stále prebieha iba načítavanie videa. Už som skúsil viacero prehliadačov, ale nepomohlo. Youtube prehráva bez problémov, bude to asi len niečo v nadstavení firemného servera, do ktorého nemám prístup. Chcel by som teda vedieť, či by sa to nedalo riešiť iným spôsobom (možno nejaký plugin alebo niečo podobné).
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Neprehráva video
skus si zistit ci nastavit v prehliadaci server proxy ak vasa firma nejaky pouziva mohol by byt problem tam...alebo v tomto nastaveni: v IE: moznosti internetu - pripojenie - nastavenie miestnej siete si zrus: Automaticky zistovat nastavenie
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pripadne vyskusaj UltraSurf, ktory je zdarma a spravi tuto pracu za teba. U nas vo firme funguje bezchybne.
... mate v praci povolene pozerat video??? ... mozno ti ho blokuju ...
-
vladenko007
VIP
Síce ide mu youtube tak asi neblokujú aj keď moje video má aj iný obsah takže je možné že ho blokli.
Inak to je ale celkom zvlaštne napríklad ja keď sa pripojím na ANTIK optiku tak mi nejde pozerať na JOJ archíve žiadne video (proste nenačítava nič len čierna plocha). Youtube normálne ide. Ak sa odpojím a pripojím na T-com optiku tak normálne JOJ archív funguje. Čím to je??
Inak to je ale celkom zvlaštne napríklad ja keď sa pripojím na ANTIK optiku tak mi nejde pozerať na JOJ archíve žiadne video (proste nenačítava nič len čierna plocha). Youtube normálne ide. Ak sa odpojím a pripojím na T-com optiku tak normálne JOJ archív funguje. Čím to je??