mám ntb ASUS G75- 32GB RAM, i7 procesor,... ide o to že výkon je na parametre hrozný... zapne sa síce rýchlo.. cca 15 sekúnd, ale má problémy ako: než sa objaví tabuľka po kliknutím pravým tlačidlom na súbor- trvá to vyše desať sekúnd, nemôžem ntb zavrieť, ak hrám hru- po otvorení sa hra vypne a vypíše mi to, že program prestal pracovať+ tak isto ak si dám hru na lištu (tlačidlo win a alt+tab)... a občas nestíha ani písať text napr. v powerpointe... dopíšem vetu a musím čakať kým naskočia písmenká...
ukazoval som to jednému pánovi, ktorý niečo skúmal cez príkazový riadok a pod. a povedal, že chyba je podla neho v operačnom systéme- mám win 8... čo myslíte vy- a ak súhlasíte s touto hypotézou, vyrieši môj problém ak si do ntb dám win 7?? ďakujem
ako zvýšiť výkon notebooku
Re: ako zvýšiť výkon notebooku
Vykon bude podla mna dostatocny, akurat uzivatel je na hovno alebo si sa chcel len pochvalit s drahym notebookom. Btw. este si si to dokonca aj slabo nastudoval lebo 32gb RAM sa tam nemontuje...
Preinstaluj si system je jedno ci tam je win 8 alebo win 7...
Problem bude v bloatware-i a medzi stolickou a notebookom.
počúvaj všeználok, a toto je čo?- http://www.amazon.com/ASUS-G75VW-DS72-i ... B009BTT4HQ za hovno stoja iba tvoje komentáreBobr napísal:Vykon bude podla mna dostatocny, akurat uzivatel je na hovno alebo si sa chcel len pochvalit s drahym notebookom. Btw. este si si to dokonca aj slabo nastudoval lebo 32gb RAM sa tam nemontuje...
a neviem čo máte s mojim používaním- ak mám aj starú hru scooby-doo a spustím ju, po zavretí laptopu alebo prejdení na pracovnú plochu sa hra vypne, tak isto sa dlho zobrazuje okienko súboru keď naňho klikne pravým tlačidlom... tak isto zobrazovanie textu- na stolnom pc ktorý má dosť slabé komponenty sa písmená zobrazia hneď ako ich stlačím na klávesnici, tú čakám dosť dlho...
pocuvaj vseznalok, okrem pocitacoveho systemu a kde si konkretne kupil tento notebook v SR?
si mi ty riadny chumaj... pozri sa aké notebooky existujú a potom rozhlasuj že 32GB ramky sa do nich ani neinštalujú.
Ch*maj si ty kamarat
mne pocitac funguje...
Ch*maj si ty kamarat
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...mne sa zdá, že tam máš nejaký vírus...kontroloval si to na viry a podobnú háveď skôr ako si sem napísal?...