Benzin vs. Nafta
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Benzin vs. Nafta
Je to auto hracka. Skvely podvozok, ktory je tvrdy a dobre drzi, ale zaroven je komfortny na dlhsie cesty. Vdaka nizkemu tazisku, je to auto velmi dobre prilepene v zakrutach, takze si kludne mozes dovolit viac. Taktiez chovanie v extreme je predvidatelne.
Motor je proste uzasny, uplne agilny, cize aj bez podradovania je schopny zatlacit do sedadiel.
Prevodovka ma velmi kratke drahy, ale strasne sprevodovanie. V 60km/h mozes hodit 6. stupen, a v 100km/h toci 3000ot/min. Takze na dialnicu nepouzitelne. To uz Peugeot 208 GTi je 100x lepsi.
Tak ci onak, uzil som si s tym autom velmi vela srandy ... A ak to planujes kupit ako Fun Car, pripadne druhe auto, ak jazdis denno denne sluzobnym, tak odporucam.
Motor je proste uzasny, uplne agilny, cize aj bez podradovania je schopny zatlacit do sedadiel.
Prevodovka ma velmi kratke drahy, ale strasne sprevodovanie. V 60km/h mozes hodit 6. stupen, a v 100km/h toci 3000ot/min. Takze na dialnicu nepouzitelne. To uz Peugeot 208 GTi je 100x lepsi.
Tak ci onak, uzil som si s tym autom velmi vela srandy ... A ak to planujes kupit ako Fun Car, pripadne druhe auto, ak jazdis denno denne sluzobnym, tak odporucam.
ked tu uz vyssie bola rec o ochladeni spalovacieho priestoru, tak si urobte obraz.. vyfukove potrubie na mojom 1,8T 154KW asi po minute a pol nakladania na plynovy pedal...
a to s palivom super 95.. na plyn to neplanujem davat, ale to si uz tie zvody predstavit neviem...
a to s palivom super 95.. na plyn to neplanujem davat, ale to si uz tie zvody predstavit neviem...
A spekacky si mal? 
myslim, ze take veci v aute bezne nenosim 
Mne tak svietilo turbo, ale už je aj so zvodmi omotané páskou... Inak tie hadice a káble okolo musia dostávať dobrú nakladačku z toho sálavého tepla.
termopasku ja pouzijem az na ladene zvody + downpipe, ale downpipe bud kupim alebo mi kamarat vyrobi, lebo ho mam rozdeleny na 2x 49mm rury a budem davat jednu 65.. tym padom uz bude od predu az dozadu 65mm rura
a kable netrpia.. su na nich tepelne clony a aj tak motor zatial len hola seria..
-
RATZINGER666
Darca
fuxxo: no schvalne by som to vyskusal s tym 100 oktanom, malo by to byt lepsie...
100oktan tam pojde, ked pojdem zase do Bolkoviec na sprinty... vlani to bol prepadak a tohto roku to inak nebude
ale tak sranda musi byt
aspon ked sa vybrali katy, tak to ma zvuk riadny 
-
RATZINGER666
Darca
jezis, tie Vase sprinty 
ja som dekat uz olutoval, po polhodine ma slusne zacina boliet hlava
neskutocne to reve... ani na volnobehu to nie je ziadna sranda , susedia vzdy vykukaju z okien, ked to zohrievam 
ja som dekat uz olutoval, po polhodine ma slusne zacina boliet hlava
noooo
raz za rok maly vyjazd.. nepretekam, proste cisto fun, vyblaznit sa cestou a tak.. a ku tomu decatu
ja mam koncovy tlmic so silencer vlozkou, a ked ju zalozim, tak je to tazko vydrzatelne 
-
RATZINGER666
Darca
ja rozmyslam nad navratom k serii v kombinacii s otvorenym vyfukom a cutout kolenom s elektrickou klapkou od QTP, ale to by uz bolo asi moc...
ale ale
nekomu sa tu paci elektronika.. nemam rad taketo hracky..
-
RATZINGER666
Darca
omg, to je jedno servo... mas ich plne auto
to mam pri policajnej kontrole zatvarat rucne? 
isto zavidis, lebo uz mas vyfuk hotovy a isto si nevedel o takejto vychytavke
isto zavidis, lebo uz mas vyfuk hotovy a isto si nevedel o takejto vychytavke
ma tu niekto vyfuk od AMA Exhaust?
-
RATZINGER666
Darca
znami maju
Ja mám od AMA tiež, ale iba časť (zvody a downpipe).
Ja mam objednany stred a koniec dufam ze to nebude hucat
Ak máš katalyzátor, zvuk ti vedia spraviť aj sériový... Ak nemáš, tak to samozrejme bude viac hučať.
Mam na jednom celovyfuk a na druhom iba tlmic+mi opravovali zvody.bonno50 napísal:ma tu niekto vyfuk od AMA Exhaust?
Obe auta uplne v klude ale vela zavisi aj od odhlucnenia auta, kamos ma rovne trubky na X5 V8 a pochopitelne viac to pocut ale vobec to nehuci zato z vonku ludia hluchnu.
Mazda vyvíja benzínový motor bez sviečok
...je použitý vysoký kompresný pomer 18:1...
...Na zapálenie zmesi využije agregát tlak piestu namiesto zapaľovacej sviečky. To umožňuje benzínu vyrovnať a prípadne aj prekonať diesel v hospodárnosti...
...je použitý vysoký kompresný pomer 18:1...
...Na zapálenie zmesi využije agregát tlak piestu namiesto zapaľovacej sviečky. To umožňuje benzínu vyrovnať a prípadne aj prekonať diesel v hospodárnosti...