The Walking Dead
Re: The Walking Dead
Ja som pozrel prvu seriu kedysi davnejsie. Potom som si dal pauzu a teraz som sa k tomu znova vratil, dopozeral som tretiu seriu a neskutocne ma to chytilo teraz.
-
print_name
Medium Expert
zaciatok stvrtej serie nie je az taky dobry
Qwerty, ty si dôkaz, že ak Boh stvoril túto planétu a ľudí na nej, tak už vtedy existoval fet.
//
"zjavne nechapes naco reagoval ty trapak sedlacky zvolensky....par stran dozadu a citaj...."
Trapák sedlácky si asi ty, kamoško. A ja chápem, na čo reagoval, ak to tvoj zabrzdený mozog pochopiť nedokáže, tak tie tri červené x-ká v jeho príspevku znamenajú, že mu ho niekto upravil, a pred tým tam mal citáciu, ty primitív, tak nemusím čítať žiadne strany dozadu. Qwerty je síce exot, ale ty si u mňa niekto, kto povznáša slovo "dement" na ešte vyššiu úroveň. Nuže si sa mohol podpísať, aby som si ťa zaradil do pomyselného zoznamu "tej vypatlanejšej časti Hojka".
//
Trapák sedlácky si asi ty, kamoško. A ja chápem, na čo reagoval, ak to tvoj zabrzdený mozog pochopiť nedokáže, tak tie tri červené x-ká v jeho príspevku znamenajú, že mu ho niekto upravil, a pred tým tam mal citáciu, ty primitív, tak nemusím čítať žiadne strany dozadu. Qwerty je síce exot, ale ty si u mňa niekto, kto povznáša slovo "dement" na ešte vyššiu úroveň. Nuže si sa mohol podpísať, aby som si ťa zaradil do pomyselného zoznamu "tej vypatlanejšej časti Hojka".
Qwerty, ty asi nemas moc kamaratov, ze? 
-
qwerty-xyz
ja som nepochopeny genius ktory bude naveky saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam . . . . to vies, velka inteligencia
hej hej presne to som si najviac vsimol pri tvojom pisomnom prejave...
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
qwerty-xyz mas za sebou 17x ban.
Tentoraz je to na 7 dni,aj ked neverim,ze sa nieco zmeni.
Pri dalsich takychto vylevoch to bude natrvalo.
Tentoraz je to na 7 dni,aj ked neverim,ze sa nieco zmeni.
Pri dalsich takychto vylevoch to bude natrvalo.
Fajn štart série resp. druhej polovice
teraz čakať týždeň zas aaaaaaaa
Taka klasicka cast, kde sa nic moc nestalo. Carl robil zas hovadiny ako obycajne. Ten sen mohli spravit trochu inac, som najprv myslel, ze zabudli vystrihnut reklamu. Kolko takychto casti onicom bude, kym sa zas stretnu. Nechapem, preco nemali dohodnute miesto, kde sa stretnu, ak sa nieco stane. Ale Carl vs. dvere potesilo.
po takej dlhej dobe nic moc teda a ten Carl...sam by som ho asi zastrelil 
Toto je ako keby AMC pľula divákom do tváre
Prvá polovica tejto série čistá múka s poslednou časťou ktorá mala navnadiť na pokračovania a teraz po mesiacoch sa mám pozerať hodinu na toho malého zmr...
-
->slavo<-
Addict
Kedy bude ďalšia časť?
Spoiler
Edit:Ten je.ko čo mi dal
liečiš si ego?
Iba som sa spýtal
Iba som sa spýtal
Ako byva dobrym zvykom tak za tyzden...konkretne v tomto momente za "05:20:26:48" 
Hrozny diel, v podstate sa tam zas nic nestalo, postava carla mi zacina tak neskutocne pit krv, ze to pekne nie je...ale je dobre, ze aj pocas zombie apokalypsy maju pubertalny trtkovia rovnake starosti a vzdory ako bez nej 
Karolko je dobré tupelko 
Diel odveci, 45 minút dňa som zabil takýmto bullshitom, och. Už ani nečakám, že budúci týždeň to bude lepšie..
Diel odveci, 45 minút dňa som zabil takýmto bullshitom, och. Už ani nečakám, že budúci týždeň to bude lepšie..
Načo to pozeráte keď vás to nebaví ?
či zo zvyku?
// noo šak uvidime kolko bude akcie v druhej časti
// noo šak uvidime kolko bude akcie v druhej časti
Stale verime v zlepsenie