Koniec koncov, celý čas sme diskutovali o tom, ako sa mali zachovať, keď prišli oni provokovať. Tak isto sa dá baviť o tom, ako sa zachovať, keby to bolo naopak. To, že sa o tom diskutuje, nevylučuje navzájom ani jednu z alternatív, či sa mýlim?
@Hughito: Tvoj príspevok som najprv prehliadol. Áno išlo mi o právnu rovinu. Viem, že realita je iná, ale poukazujem na to, že ani v realite nie je riešenie pre všetko zastrašovanie a hrubá sila. Preto sa pýtam, či je podľa teba lepšie sa navzájom masakrovať v duchu ideológii a subkultúr, alebo radšej podobným veciam predísť hoc aj tým, že budeš za priposratého?
Ešte ma zaujala jedna vec, ak by si mohol odpovedať.
To znamená, ak správne chápem, že by tam okamžite dostali na p*ču, bez ohľadu na to aký bol ich úmysel? No nejak mi to nesedí do tohto.Boli a sú kluby, ku ktorým by sa takáto partička radšej ani nepriblížila, ani v tom najlepšom úmysle si kúpiť cigarety.
Čiže ak sa tu bavíme o dvoch frakciách, ktoré si chcú navzájom len vymlátiť mozgy z hláv tak to nemá zmysel.Násilí chápeme jako jeden z prostředků boje proti fašismu, avšak snažíme se k němu sahat, až když je to nevyhnutelné.