Repro k PC, 2.0

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Kufor
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Repro k PC, 2.0

Príspevok od používateľa Kufor »

Zdravim,

znamy chcel odomna poradit s vyberom reprakov k PC a kedze by som mu nerad odporucil nieco uplne zle, rad by som poziadal o radu pre zmenu vas. Nie je nijak narocny, doteraz fungoval na reproduktoroch vstavanych v monitore, no teraz kupil el. gitaru, chce hrat cez PC a cez tamtie vstavane je ten zvuk gitary....... viete si predstavit.

Tiez do toho nechce moc vrazat, dajme tomu len 30, maximalne 40 €. Viem, ze za tu cenu sa nedaju cakat ziadne zazraky, no predsalen, aj v tejto nizsej triede sa obcas vyskytne nejaka lastovicka, ktora neznie uplne najhorsie. Pozeral som na Genius SP-HF1800A, ktore boli v recenziach chvalene, no podla moznosti by chcel nieco mensie (povedzme Genius 1201, ktore mam ja, no uz ich v ziadnom obchode nemaju).

Vdaka za kazdy tip ;)
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Repro k PC, 2.0

Príspevok od používateľa hrban »

pozri po logitech, ak by chcel 2.1 tak z313 nie sú na škodu a vojdu sa do rozpočtu
ja mám už dlho 323 (darček k laptopu) a som spokojný a hrajú určite lepšie ako moje genihnusy čo som mal predtým
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Na hudbu 2.1 a uz vobec nejake logitechy nie! Plechovy zvuk doplneny o dunenie subwoofera. Dakujem, radsej knihu.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

KoCi - s takym rozpoctom...s hovna bic neupleties
KoCi
Darca
Darca

Za 30 EUR? To mam vpohode aj 3 knihy :D
Samozrejme, ze v tej cene sotva cakat nieco schopnejsie, ale vzdy pocuvatelnejsie v tej cene zahraju repro bez subwoofera, ako s.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Napr. nejake Microlaby (B70, B73,B77). Sice tiez ziaden zazrak ale za rovnake peniaze o dost viac muziky ako nejake Logitechy atd. Aspon su poctivo vyrobene.
Kufor
Light Professional
Light Professional

Vdaka vam za rady ;) Naschval som vyberal 2.0, lebo chciet za tuto cenu nieco so subwooferom, co by sa dalo pocuvat, by bola utopia :) Je mi jasne, ze za tych 30, resp. 40 evri sa cakat zazraky nedaju, ale, ako som spominal, v kazdej cenovej hladine sa najdu niektore kusky, ktore spomedzi inych vynikaju :)

Tie Microlaby nevyzeraju vobec zle, najviac je nakloneny B70, prave kvoli farbe :)
KoCi
Darca
Darca

Pocuj.. mozno tresknem blbost, kedze som tie repro nepocul hrat a ludia co mi povedali ze hraju solidne na tu cenu, neviem nakolko su sposobili hodnotit kvalitu prednosu, ale vraj http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... jbl-jembe/ (robia sa v ciernej a bielej), hraju omnoho lepsie nez na prvy dojem posobia.
Ak sa ti da, skus si to vypocut niekde co to dokaze vyprodukovat.
Ono u tych renomovanejsich vyrobcov casto vzhlad klame (napriklad kto by bol kedy povedal ze BOSE Companion 20 budu hrat lepsie ako akakolvek reprosustava k PC so subwooferom...)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

To je trochu nestastna analogia. Zabudas na to, ze Companion aj stoja ine peniaze ako drviva vacsina "beznych" repro k PC. Za take peniaze sa ale da zohnat aj lepsi zvuk ako Bose.
Tie JBL hrat dobre mozu, ale zeby sa to vymykalo kategorii, to je utopia. Ti renomovanejsi vyrobcovia si totiz nechavaju priplacat aj za ine veci ako je zvuk.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

v tej cenovej hladine to bude vsetko hrat rovnako /zle/, je jedno co kupi
Kufor
Light Professional
Light Professional

Tak nakoniec vzal tie Microlab B70, z tych, ktore porovnaval, vraj zneli najlepsie. So zvukom je teda spokojny, akurat je v nich nejaka zrada - po cca 20 minutach sa /ako sa pise v navode/ prepnu do pohotovostneho rezimu (signalizacna LEDka zacne blikat)- Problem je vsak v tom, ze sa prepinaju aj ak celu dobu cez ne hra hudba.. Asi pojdu teda spät, resp. na reklamaciu. Pripadne, nestretol sa niekto s niecim podobnym?
Gerhard
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Gerhard »

btw. co sa tyka tych z313, ma niekto skusenost, ze prestal hrat jeden z reproduktorov? mne nehra pravy reproduktor uz par mesiacov a to aj po oprave - pravdepodobne, budem musiet kupit nove - avsak Logitech uz asi kaslem
Napísať odpoveď