AUX do autoradia

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Palin0
Medium Expert
Medium Expert

AUX do autoradia

Príspevok od používateľa Palin0 »

Chcem sa vas spitat či ta dajak neda namontovat AUX výstum do autorádia. Privitam všetky navrhy dakujem
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

Chces namontovat asi zvukovy vystup...???Tak to sa da-zapojis to na vystup NF predzosilnovaca.Ale ak nemas nejake skusenosti s bastlenim,tak to radsej nechaj na niekoho ineho. .A na co to?Vsak mas vystup na repro...

// aha...Ty chces asi zvukovy vstup.Predpokladam na MP3.Tak to sa zapaja na vstup NF koncoveho zosilnovaca.
Palin0
Medium Expert
Medium Expert

chcem to aby som z AUX kablom prepojil notebook z autoradion aby mi zvuk išiel cez reproduktory.
A nevieš niejaku web stranku kde by som sa o tom dozvedel viac? diki
dudo02
King
King

Tak kamo ,na toto asi WEBstranka nebude...To akoze chces navod na presne tvoj typ radia :? .S fotkami...Vies spajkovat?Abo si zozen nejaky iny zosik a pustaj to cez neho.Ale to by si si musel spravit zase nejaky prepinac signalu na repro...Daj to nejakemu znamemu a mas pokoj a aj funkcne autoradio :)
Palin0
Medium Expert
Medium Expert

oki oki a spajkovat viem: Mam na to školu ja som chcel vediet či sa to da a či to funguje na všetky autoradia :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

sakra ludia tema ako pre mna :) presne nad tymto uvazujem uz velllmi dlho....napadlo ma zapojit to na IN pred zosilovac..jasne...otazka je kde to je? :D ako to najst? skuste sem niekdo hodit foto...alebo daku schemu..dakeho radia..ono by to mohlo byt podobne ;)
dudo02
King
King

Rozober autoradio.Hladaj chladic(kus hlinika ako v napr. v pc).Vacsinou na tom najvacsom-moze tam byt tych chladicov viac je namontovana suciastka.Pozri o aky typ suciastky sa jedna.Pravdepodobne tam bude nejaky integrovany obvod,alebo tam moze byt aj tranzistor-to je menej pravdepodobne.Ak to mas,tak google ti povie ci si nasiel to co si hladal.Ak nie tak napis sem(typ tej suciastky) a poviem ti to ja :wink: .No a potom uz len zistit kde ma danna suciastka(v nasom pripade nizkofrekvencny zosilnovac )vstupy.Pravy a Lavy kanal-tam totiz potrebujeme napojit nejakym sposobom notebok.Ale to az ak sa ti podari najst a zistit o aky typ sa jedna-zbytocne sa mi nechce kreslit a vysvetlovat-je mozne,ze sa niekomu nepodari rozobrat ani autoradio..Pokial sa dopracujes az sem,tak staci uz len troska zrucnosti,trpezlivosti a cca 30sk aby si si upravil autoradio na napojenie externeho vstupu.Predpokladam,ze sa jedna o autoradio so stereo vystupom-tam to je totiz najjednoduchsie...Tak vela stastia 8) .A este-bacha na zaruku-ak radio rozoberies,pada zaruka,ale to iste vies.

\\ ano zapoji sa to presne tam-na vstup signalu do NF zosilnovaca.Preto ho predsa potrebujes najst a identifikovat :)
Palin0
Medium Expert
Medium Expert

Oki tak ja to autoradio rozoberiem a dam ti vediet tym integrača alebo tranzistora, ale nechapem jedno: To ten AUX vystup sa napoji na ten povedzme integrovaný obvod alebo jak tomu nerozumiem. Ked zistim ten typ sučiastky tak ti dam vediet zatial ti dakujem pekne
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Nájdi v krabici vstupy NF zosov a budeš mať vyhraté.
alasky
Novice
Novice

Re: AUX do autoradia

Príspevok od používateľa alasky »

ahojte....no ja som našiel tu sučiastku, jej typ je ha13173ah a našiel som niečo ku nej http://documentation.renesas.com/doc/pr ... pdf.....na ktoré vstupy by to trebalo napajkovať? :)
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: AUX do autoradia

Príspevok od používateľa jorg22 »

Neviem preco otvaras 7 rokov staru temu. Ale ak riesis rovnaky problem tak si nekomplikuj zivot a kup si FM transmitter za par eur.
Napr. tu z ebay-u za 4 eura:
http://www.ebay.com/itm/FM-Transmitter- ... 54021cd070
Napísať odpoveď