Aké rádio počúvate?
Re: Aké rádio počúvate?
poslednu dobu: EXpres
Neznesiem Europa 2 a nedokazem pocuvat expres ale neviem preco. Ked ho pocuvam u niekoho v aute tak pohode ale nenaladil by som ho ani za svet. Inak ak nemam po ruke svoj "zdroj" hudby tak radio FM, viva alebo regionalne radio Best FM. Po 21:00 ak je moznost tak SRO1. Taka nocna pyramida s dobrym hostom je top. Z Internetoveho radia tak slobodny vysielac hlavne informacu vojnu.
Včera som objavil toto rádio http://www.rockovarepublika.sk/o-radiu/, celkom dobre hrajú, ale vysielajú iba Bratislave.
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
pozdavalo sa mi antena rock radio...no po par dnoch som zistil ze to je len dalsi bullshit co opakuje songy a "neprinasa ziadnu pridavnu hodnotu zivotu"(s nadhladom...) ako napr radio fm alebo TOP s pomedzi TOPov Slobodny vysielac.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
radio len malo, najviac Fun a Europu..ale teraz ako onedlho zacne platit ten zakon, ze radia budu musiet hrat 25% casu slovensku tvorbu, tak ich prestanem pocuvat uplne lebo prepinat zakazdym, ked zacne nejaky slovensky pseudo umelec zavijat ma bavit nebude
trosku OT, existuje internetovy stream Europy 2 v nejakej pocuvatelnej kvalite (320 kbps, alebo aspon 256)? maximum co som nasiel bolo 128 kbps a to sa neda pocuvat, aspon pre mna... diky