Mate radi Schranz?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

mate radi?

ano
14
29%
nie
34
71%

Celkom hlasov: 48

Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

inac aj zeny maju dobre sety, napr Linda Pearl je super, alebo Miss Joana
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

kokos shranz je bordel :lol: ako mám rád trance a dance aj techno ale toto je aj na mňa moc.... ale tak už som sa aj na tom vyblbol :D ja som otvorený všetkému...
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

Jednoducho RYTMUS 4EveR :salala: :prdel:

Dúfam, že nedostanem basu
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Hmmm ,ako dost pocuvatelná hudba. Nemam rad techno ani trance ale tieto tony mi sadli :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

erik_tt napísal:Poznam to celkom to ujde ale podla mna na toto to nema
lol sak to je haluz :lol: sem tam mierne odveci,robi to cudne stavy s mozgom :D
dejvo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dejvo »

schranz proste zbonujem hlavne na party :D dobry je yhunykx krocher o.b.i. natus boris s. weichentechnikk ranieri schrett viperxxl..................
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

milujem ten štýl hudby.
janx
Novice
Novice

Príspevok od používateľa janx »

perfektna hudba na akcie, ked si chce clovek zatancovat a nie sa len pohupovat v pomalych rytmoch songov, ktore ledva presiahnu 90bpm. a ked myslite ze schranz je bordel, mali by ste skusit niektore odvetvia hardcoru :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Co poviete na toto?
New Generations DJ's - Never Stop Schranzz
Je to jeden z mojich najoblubenejsich trackov :)
PS: ziaden warez, je to domaci remix
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sry ze tak neskoro ale predsa...pridane hlasovanie, hlasujte prosim
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Hoci z elektronickej hudby milujem TRANCE, tak občas, keďm náladu, si pustím aj schranz, napríklad Svena Wittekinda :P
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ludkovia nieviete ako sa vola presne jeden mix ide o real booty babes - my funky tune ale nejaky schranz bootleg to je...ale asi sa to vola uplne inac len tam ide ta melodia z tej skladby...davam to tu a nie do temy o hladani nazvu pesniciek lebo pochybujem ze hentu temu sleduje vela ludi co maju radi schranz
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Mate radi Schranz?

Príspevok od používateľa mr_margera »

ja mám elektronickú hudbu veľmi rád (tak isto aj rockovú). Počúvam však skôr dnb, psytrance, dub, minimal a pod. ale schranz sa mi nepáči. Príde mi to strašne rýchle a bez hlbšej myšlienky. Radšej ako schranz si vypočujem digital hardcore (napr. atari teenage riot), alebo potom nejaký rockový HC (napr. GG Allin a pod).
againstsionist
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa againstsionist »

Na uvod napisem, ze som si vedomy reakcii aj na velmi stare prispevky, ale lepsie neskoro, ako nikdy, kedze sem chodim zriedkavo :D

Zakladna odpoved na otazku ci mam rad Schranz (dnes uz HardTechno)... Ano, docela tento styl mam rad, ale iba tento jeden z celeho odvetvia Techna.
Prevladaju u mna styly, resp. zanre ako najma Fullon Psytrance, Goa Trance, Progressive Trance, New Age, a zaroven uz dlhodobo k tomu Synth-Pop, Modern Classical, Eurodance, Euro House, Italodance, Trance, Hard Trance, Ambient, Hardstyle, Electronic Hardcore, Gabber, UK Hardcore, HappyHardcore, Makina, Speed Metal. Takze Elektronicka hudba prevlada nad konvencnou v pomere cca 65-35 (%).

----------
nordkapp_pb napísal:raz mi kamaratka poslal nejaku schranzovu pesnicku, odtedy uz od nej moc veci neprijimam .. mal som nastaveny eq a hlasitost na taky pohodovy ročík ..a potom mi tam zacal valit jakysi ramus, zlakol som sa a skoro som spadol pod stol :-( ... takze mam na cely svoj zivot napocuvaneho schranzu viac ako dost .. bolo to ca. okolo 20 sekund, no viac nehcem :-P ... je to iba zhluk nahodne usporiadanych nemelodickych zvukov .. tot vsjo :-) ..
- Nic v zlom, ale mas v tom bordel, pretoze podla toho co pises, tśi urcite nepocul Schranz, ale nejaky iny styl odvodeny od Techna. Pretoze Schranz nie je zhluk nahodne usporiadanych nemelodickych zvukov, ale presne naopak! Schranz je charakteristicky najma BPM, ktore je pravidelne a rytmicke. Bud mas (resp. si mal) chaos v tom Ty, alebo Tvoja kamaratka, ktora ani nevedela aky styl presne pocuva(la).

Pre priklad: Tu uvadzam jednu zo skladieb stylu Schranz (Hardtechno), ktoru mozem kludne oznacit ako referencnu, pretoze tento styl sa nesie prevazne v tomto smere:

http://goo.gl/PQhyaN

----------
Kibo napísal:mozno ked je dakto zdrogovany vnima to inak, mozno to ma vtedy aj rytmus a melodiu prenho :D
ZmrD napísal:nemam, ved to ani neje hudba, to je drist ... je to pre tych co hulia a droguju kazdy vikend, pre normalneho cloveka nie :D
- Nedrogujem, ani nefajcim travu a a rytmus tam pocujem pri plnych zmysloch. Ten kto tam nepocuje rytmus, mal by hladat chybu v sebe, pretoze zrejme povazuje za Schranz nieco, co Schranzom vobec nie je.

----------
Fortune napísal:"hudba" bez myslienky
- Mozno tak pre tych, ktori maju vnimanie nejakym sposobom otupene alebo je to za hranicami ich chapania a vnimania.

----------

Dalej uz netreba k tomu pisat nic, pretoze ostatne prispevky sa zhruba nesu v tom isto duchu kontra ti, ktori Schranz pocuvaju, rozumeju mu a vedia preco tak cinia.

Takze ludia, milujte sa a mnozte sa. A hlavne nech kazdy robi to co chce a nech si pocuva, co je mu prijemne.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Podľa toho farebného písania usudzujem, že buď si 13 ročná blogerka, alebo tie drogy berieš. :D

Vypočuj som si ten referenčný song, ktorý si sem priložil. Áno, znie to tak, že BPM je rovnaké, ale melódiu to nemá, a ak tvrdíš opak, tak klameš samého seba. Možno sa ti páči ten zhluk pravidelných búchaní, ale rozhodne to nie je melódia. Respektíve, niekde v tretine sa začala objavovať ako keby klávesová zvučka, ale v pozadí aj tak ostal ten základ songu, to nezmyselné búchanie.

BUM-BUM-BUM-BUM-BUM-BUM-BUM-BUM-BUM
bust-bust-bust-bust-bust-bust-bust-bust-bust
baDUM-baDUM-baDUM-baDUM-baDUM-baDUM-baDUM
bem-bem-bem-bem-bem-bem-bem-bem-bem-bem-bem
TAM-TAM-TAM-TAM-TAM-TAM-TAM-TAM-TAM-TAM

Čiže neber to ako urážku, ale toto som naozaj počul, keď som si celý ten song vypočul čo najobjektívnejším uchom. Asi proste tomu nerozumiem, a od hudby očakávam viac. Možno text, možno myšlienku, možno melódiu, možno asymetrickú kostru, alebo ja neviem.

K záveru by som dodal, že tento žáner asi počúvam, niekoľko krát do mesiaca, keď idem vo vlaku a vagón trieska o kolajnice. Ešte raz, nič proti tým, čo toto počúvajú, ja to len proste nemusím, a kým mi neprepne, určite sa na to nedám. :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

O tomto pocujem prvy krat. Ten referencny song znie tak old schoolovo, neviem z akeho je to roku. Ta basova linka ci jak sa to vola mi moc ale nesedi. Skor Hardstyle a Hardcore tie maju dobre melodie a dobra energia z toho ide.
againstsionist
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa againstsionist »

Pascalwb napísal:O tomto pocujem prvy krat. Ten referencny song znie tak old schoolovo, neviem z akeho je to roku. Ta basova linka ci jak sa to vola mi moc ale nesedi. Skor Hardstyle a Hardcore tie maju dobre melodie a dobra energia z toho ide.
Prepac, ale si na omyle, pretoze zamenit si Hardstyle alebo Hardcore so Schranzom je dost smiesne:

Ukazka kvalitneho hardstyle(u):

Ukazka kvalitneho hardcore(u):

Napísať odpoveď