Mys na hranie FPS hier

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
arcade
Novice
Novice

Mys na hranie FPS hier

Príspevok od používateľa arcade »

Ahojte,

chcel by som si kupit mysku na hranie FPS hier ( Battlefield 4 ). Vaham nad Logitech G400s a Razer Deathadder 2013. Co myslite, ktora bude lepsou volbou? Razer ma vraj lepsi snimac, Logitech zase viac programovatelnych tlacidiel - moznost zmeny DPI pocas hrania... Taktiez kvalita - ktora z mysiek je kvalitnejsia? Myslite si, ze rozdiel v kvalite snimaca je vyrazny a citelny?

Dakujem za rady.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Mys na hranie FPS hier

Príspevok od používateľa Hegy »

Razer DA ma podla mna dost "kontroverzny" design co sa tyka nejakej ergonomie, na mna bola dost vysoka pricom som pouzival pred tym uz tak dost vysoku IE3, G400 je klasicky design MX510, MX518 overeny rokmi, senzor funguje skvelo hlavne na kvalitnych textilnych podlozkach, na spodu ma perfektny slejd s velkou plochou a mys sa skvelo rovnomerne klze, za tie peniazky pre mna urcite G400, u Razeru vzdy platis za nejake modre led svetielko, gravirovanie loga a znacku :) .
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Divim sa, ze niekto vobec rozmysla o neergonomickych Razeroch, to uz rovno nejaku 20-rocnu mys ako Razer.
arcade
Novice
Novice

Preco nie? Mys Razer Deathadder 2013 bola na viacerych strankach hodnotena ako jedna z najlepsich mysi pre FPS hry. A k ergonomii - kazdemu sedi nieco ine, nemusi na tom byt zle. Len velmi znama je aj G400s, nevedel som ktora je lepsou volbou...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Obidva mysky pouzivaju progameri, takze o snimac a kvalitu sa nemusis bat. Obidve su to top mysky. Ja by som siel do G400, lebo mi viac vyhovuje ergonomia a celkovo podla mna Razer = prehypovana sracka (100ludi, 100 chuti). Objednaj si tu ktora sa ti viacej paci, ak nebudes spokojny, posli spat do 7 dni.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aha, nevsimol som si, ze si spomenul Razer Deathadder 2013, ta uz vyzera na pohlad lepsie. Ale tie mysky z predoslych rokoch sedeli v mojej ruke katastrofalne. Myslim vsak, ze Logitech je daleko lepsia do kazdej ruky.
arcade
Novice
Novice

Dikes za rady...idem teda do G400s.
Napísať odpoveď