Zdravim vospolok, mam repro Trust SP-6250Z, totalny lowend, ale k notebooku to prilezitostne staci, stratil som ale niekde Audio In kabel a neviem kde ho kupit, vie mi niekto poradit co je to za kabel? pripadne rovno odkaz na eshop?
Vstup vyzera nasledovne (ten spodny konektor):
http://www.winhelpline.info/forum/attac ... 5084-6.jpg
Trust SP-6250Z Cable
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Trust SP-6250Z Cable
sorry ale toto nemáš šancu nájsť, skús napísať na podporu, možno ti aspoň poradia aký konektor to je, alebo kde sa dá zohnať alebo schému ako ho vyrobiť, ináč asi by som rozobral repro a spravil si tam normálny audio in konektor ako zháňať presne henten. A ako sa ti to podarilo stratiť ?
-
chicken1
Amateur
proste som ich nejaku dobu vobec nepouzival a pri prehadzovani sa niekde stratil
s tou upravou na standardny ma to napadlo, len sa mi s tym nechce babrat. ale asi nebude na vyber.
Vdaka aj tak
Vdaka aj tak
-
hrban
Addict
len aby som to trošku identifikoval tak tá koncovka s tými dierkami je 9 pin din alebo 9 pin mini-din (podľ toho aká je veľká ale to bude asi mini-din)
na e-bay sú tie káble ale idú po 30€ čiže asi viac za kábel ako za celé repro
na e-bay sú tie káble ale idú po 30€ čiže asi viac za kábel ako za celé repro
-
chicken1
Amateur
vďakaa! teraz si mi velmi pomohol
podla typu to uz niekde dohladam
na ebay som ho povodne hladal len som nevedel pod akym znacenim, tak som uvadzal trust
btw co teraz pozeram sice su tam, ale s tym istym ukoncenim (resp. svideo a COM) co je mi na 2 veci, kedze to potrebujem ukoncit jackmi alebo RCA. ale minimalne koncovku lahko zozeniem
mas u mna male bezvyznamne

-
hrban
Addict
njn len si pozri keď budeš kupovať koncovku rozloženie pinov, 3,4 a 2 v radoch. A keď budeš mať koncovku tak si doma nejak pospájkuješ kábel