Môj notebook (core i3 sandy bridge 2x 2.1GHz, 4gb RAM DDR3, 500gb HDD s-ata, nVidia 1gb, original Win 7 N, 64-bit professional) mi z ničoho nič už asi 2. deň "pracuje" strašne pomaly. Takisto je to aj so spúšťaním počítača, či jeho vypínaním, s načítavaním web stránok, otváraním súborov, inštalovaním softwaru, atď. .... proste všetko trvá 10 až 100 násobne dlhšie ako predtým
Napr. keď otvorím priečinok DOKUMENTY, tak najprv asi 10 minút, kým mi načíta súbory v priečinku a potom mi vypíše: "Windows nereaguje",... "prestal reagovať" a podobne, proste to zamrzne a po chvíľke už ide... potom znovu zmrzne a dokolečka
Skúšal som už defragmentáciu disku, potom čistenie, upratovanie registrov cez ADW Cleaner, CC cleaner. Takisto ani SPY bot a ani ESET nenašiel žiadne infikované súbory. Ďalej som otestoval disk cez HD Tune - vše v poriadku. Nakoniec som aj preinštaloval OS na novo (zvolil som "vlastnú inštaláciu"), teda som sformátoval celý HDD a na novo dal Win 7. No po nainštalovaní mi znovu pracuje ntbk pomaly
Tiež som pozeral, či mi náhodou Radič IDE ATA/ATAPI nepracuje v režime "PIO" ale aj to je v poriadku, pracuje v "ULTRA DMA 6"
...už si fakt neviem rady.