METAL,METAL...
Re: METAL,METAL...
O mesiac vo Viedni bullet for my valenrine už sa strašne teším dufam že zahraju vela z noveho albumu
dufam že aj korn príde do europy albumom the paradigm shift ukázali ako sa má hrať metal 
Človeče,ty si strašný troll,začinam mať pocit že ty ani niesi skutočný,ty musiš byť len nejký vírus alebo niečo podobné...
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no ok dneska som dostal k je to skladba z albumu ktory je v top5 za rok 2013
odporucam je to taky mix medzi folkom a blackom
folková časť je fasa, ale tá black časť nie je nic moc...
u mňa ak folk s niečím kombinované, tak jedine Eluveitie
u mňa ak folk s niečím kombinované, tak jedine Eluveitie
-
Grond
Medium Professional
co viac dodat
-
mirak2
Hardcore addict
pijem globalne komercnu kofolu a mam vlastny nazor a vkus na urovni, aby som nemusel pocuvat kapely, ktorych produkcia sa da porovnat s tymto:
-
mirak2
Hardcore addict
vela vela (co je fakt skoda) kapiel sa dostane do urciteho bodu, kde dosiahnu svoj vrchol tvorby a potom zacnu bud trpiet nedostatkom inspiracie, alebo ich vydavatelstva nutia do dalsej produkcie (viac albumov = viac penazi) a pre sirsie masy (viac fanusikov = viac penazi)... a tym priserne trpi kvalita nahravok a casto aj jedinecnost kapely... aj Metallica dospela do toho stadia, Black Album bol uplny top kapely, lenze Metallica hrala v dobach, kedy bol metal ovela viac oblubeny, hraval sa v radiach, MTV, vsade... St. Anger mal velmi zmiesane recenzie, mam pocit, ze uz aj Reload predtym...
dokonalym prikladom je Bullet For My Valentine - mali zaujimave EP, vyborny prvy album Poison, vcelku slusny Scream Aim Fire, Fever mi prisiel ako vybrakovany SAF a Temper Temper je proste hroza, des, to bolo utrpenie pocuvat... repetitivna hudba, monotonne vokaly, texty totalny shit, bolo mi to velmi luto, kam BFMV kleslo z jednej z mojich najoblubenejsich kapiel
dokonalym prikladom je Bullet For My Valentine - mali zaujimave EP, vyborny prvy album Poison, vcelku slusny Scream Aim Fire, Fever mi prisiel ako vybrakovany SAF a Temper Temper je proste hroza, des, to bolo utrpenie pocuvat... repetitivna hudba, monotonne vokaly, texty totalny shit, bolo mi to velmi luto, kam BFMV kleslo z jednej z mojich najoblubenejsich kapiel
-
Grond
Medium Professional
St. Anger a Lulu je najvacsi brak aky vydali za cele obdobie a mas pravdu od Reload to slo dost dole vodou, ved poslednych 10 rokov len chrlia skoro same EPcka a podobny bordel ...
btw Bullet For My Valentine nie je metal ale metalcore
-
Thrash/Death
Star
tú druhú časť príspevku by si mal odvolať, lebo nazvať BFMV metalcorom je urážka tohto žánru (a vyplýva hlavne z tvojej nevedomosti o metalcorovom štýle). Šak ani na metal archives nie sú (a to už o niečom svedčí).Grond napísal:St. Anger a Lulu je najvacsi brak aky vydali za cele obdobie a mas pravdu od Reload to slo dost dole vodou, ved poslednych 10 rokov len chrlia skoro same EPcka a podobny bordel ...
Prípad St. Anger: ja som bol vždy v opozícii oproti pindajúcim jedincom - podľa mňa je ten album fajn. S dĺžkou to prehnali ako vždy, ale sú tam dobré nápady, je to energické, má to tie povestné gule ktoré miestami chýbali na Reloade.
-
mirak2
Hardcore addict
to bola reakcia na toto:Grond napísal:St. Anger a Lulu je najvacsi brak aky vydali za cele obdobie a mas pravdu od Reload to slo dost dole vodou, ved poslednych 10 rokov len chrlia skoro same EPcka a podobny bordel ...
Famine napísal:Pocul som novy album bullet for my valentine - temper temper a poviem vam to je riadna supa! Odporucam podla mna aspirant na heavy metal album roka!! tento album nesmi chybat ziadnemu pravemu metalistovi!
trvam na tom, ze minimalne Poison je metalcorovy album a zbytok ich tvorby je nejaka forma shitmetaluThrash/Death napísal: tú druhú časť príspevku by si mal odvolať, lebo nazvať BFMV metalcorom je urážka tohto žánru (a vyplýva hlavne z tvojej nevedomosti o metalcorovom štýle). Šak ani na metal archives nie sú (a to už o niečom svedčí).
-
Thrash/Death
Star
A ja zase trvám na tom že "spievankový" BFMV, a je jedno či je to aj Poison, nemá s pravým metalcorom nič spoločné. To by chlapci museli kopať úplne inú ligu. Ale je fakt že je to ich najlepšia doska a svojho času ma nehorázne bavila. Ale to už je nejaký ten rok dozadu keď som ešte nemal taký rozhľad.
-
Grond
Medium Professional
ok tak potom ma jedine napada screamo kam ich zaradit ...
FYI: Svedčí to o tom, že metal-archives nepríjmajú metalcore. Práve preto sa tam BFMV nenáchádza.Thrash/Death napísal: tú druhú časť príspevku by si mal odvolať, lebo nazvať BFMV metalcorom je urážka tohto žánru (a vyplýva hlavne z tvojej nevedomosti o metalcorovom štýle). Šak ani na metal archives nie sú (a to už o niečom svedčí).
Metal-Archives.com - Rules napísal: We do NOT accept the following (this is our decision, please don't argue this):
Metalcore and Deathcore, unless it's clearly more metal than core (e.g. Shadows Fall, The Red Chord, All Shall Perish are OK: Avenged Sevenfold, Atreyu, Bullet For My Valentine, Between the Buried and Me, Suicide Silence are NOT). If you are uncertain, best avoid metalcore bands altogether.
A v slovicku metalcore sa nenachadza slovíčko metal?Grond napísal:St. Anger a Lulu je najvacsi brak aky vydali za cele obdobie a mas pravdu od Reload to slo dost dole vodou, ved poslednych 10 rokov len chrlia skoro same EPcka a podobny bordel ...
-
Grond
Medium Professional
http://www.spirit-of-metal.com/liste_gr ... -l-en.htmlFamine napísal: A v slovicku metalcore sa nenachadza slovíčko metal?a poznám ludi ktorým metallica sa zhnusila black albumom,... A metalcore nieje metal pretoze "metal" je pred "core" ci ako si to myslel? Potom by si mal prijat to ze nu metal už je metal lebo to "nu" sa nachádza pred "metal"
je to vlastne kombinacia dvoch hudobnych stylov a vytvorili tak teda vlastny zaner ...
-
Thrash/Death
Star
Ach jaj...čítal si prvú časť príspevku? Na metal-archives môže byť metalcore pokiaľ je viac metal ako core, čo Shadows Fall, All Shall Perish a ďalšie kapely spĺňajú a BFMV, Avenged Sevenfold atď nie.Sær napísal:
FYI: Svedčí to o tom, že metal-archives nepríjmajú metalcore. Práve preto sa tam BFMV nenáchádza.
-
mirak2
Hardcore addict
a metal-archives maju patent na to, co je a co nie je metal?
-
Thrash/Death
Star
Keď tak čítam tie ich pravidlá pridávania kapiel, tak sa zdá že bohužiaľ majú...