Hladam nejaky odskusany program, ktory by mi nejakym sposobom katalogizoval DVD/CD, ci uz programy alebo filmy resp. MP3 albumy lebo uz to presahuje tisicku. No chcel by som nich aj vyhladavat veci, ci zoradit ich podla urcitych parametrov a podobne bezne operacie.... Dakujem vopred.
Katalogizácia DVD/CD
Katalogizácia DVD/CD
Ahoj prosim poradite mi niekto...
Hladam nejaky odskusany program, ktory by mi nejakym sposobom katalogizoval DVD/CD, ci uz programy alebo filmy resp. MP3 albumy lebo uz to presahuje tisicku. No chcel by som nich aj vyhladavat veci, ci zoradit ich podla urcitych parametrov a podobne bezne operacie.... Dakujem vopred.
Where Is It? http://www.whereisit-soft.com/
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
suhlasim s kupom ale davaj pozor aku verziu stiahnes lebo sa ti moze stat ze nenajdes crack or s/n a automaticky ti zamkne katalog a mozes si tak akurat....a to sa mi aj stalo a mal som okolo 50 DVD v katalogu a uz dalej som pridavat nemohol (mam jednu verziu aj s crackom a ide fajn,ak by si chcel tak napis PM kde ti to potom uploadnem);)
pouzival som tento soft asi tak pred 4-5 rokmi.. ale o zamknuti katalogu som nepocul nic... nemal som full verziu a slapal som v pohode. jedine obmedzenie oproti full bolo to, ze si mohol mat otvoreny len jeden katalog...lollo napísal:suhlasim s kupom ale davaj pozor aku verziu stiahnes lebo sa ti moze stat ze nenajdes crack or s/n a automaticky ti zamkne katalog a mozes si tak akurat....a to sa mi aj stalo a mal som okolo 50 DVD v katalogu a uz dalej som pridavat nemohol (mam jednu verziu aj s crackom a ide fajn,ak by si chcel tak napis PM kde ti to potom uploadnem);)
-
lollo
Professional
dam ti jednu verziu a si ju skusis ok ? a potom uvidis ci ti nezamkne katalogFuxxo napísal:pouzival som tento soft asi tak pred 4-5 rokmi.. ale o zamknuti katalogu som nepocul nic... nemal som full verziu a slapal som v pohode. jedine obmedzenie oproti full bolo to, ze si mohol mat otvoreny len jeden katalog...
-
hojko
Site Admin
Re: Katalogizácia DVD/CD
Chlapi, natrafil som na rovnaky problem. Ani neviem co sa dialo, po dlhej dobe som pridaval nejake veci do katalogu vo WhereIsIt a bloklo mi ho, ze warez user. A teraz som nahraty, neviem ako sa do toho dostat, mam tam par stoviek medii. Skusal som aj verziu 3.53 o ktorej pisali na nete, ze to otvori, ale nefunguje, verzia hadze nejake chyby. Vie niekto ako dalej???
exel (alebo iny tabulkovy kalkulator ) by ti nestacil, staci len zopar filtrov .. pripadne Access (alebo iny soft databazovy system) ???
-
hojko
Site Admin
strapaty: Tvoj prispevok reaguje na koho???
-
vladenko007
VIP
Hojko nešlo by to otvoriť ani v druhom PC pomocou lite verzie čo majú na stránke? Where Is It? Lite 3.95 Len nakopírovať katalog do druhého PC a otvoriť pomocou lite verzie.
http://www.whereisit-soft.com/
http://www.whereisit-soft.com/
-
hojko
Site Admin
vladenko007: Skusim. Skusal som na druhom PC normalnu verzie 3.97 a v tej to neslo.