USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jojo
Expert
Expert

Re: ODKAZ LESOVI

Príspevok od používateľa jojo »

Les napísal:Co tu bolo "sladke" ked sa volakto povedzme narodil v roku 1950? Moznoze Jachymov?
Ty nepoznas nikoho z rocnika 1950? Bolo tazko, ano, ale stale to je nasa vlast. Aj dnes je tazko, ano, a stale je to nasa vlast. Na principe to nic nemeni. Precitaj si knihy ludi, ktori Jachymov na rozdiel od teba naozaj prezili, napr. takeho Pecku. Ak tam najdes nenavist k vlasti (vtedy to bola CSSR), tak tu knihu kompletne zozeriem aj s vonkajsim obalom.

BTW, "ked sa volakto povedzme narodil v roku 1950" tak mal 18 v sestdesiatom osmom a sladka mu bola sexualna revolucia 8) Poznam to velmi dobre, narodil som sa z nej :lol:
jojo
Expert
Expert

Les napísal:A este raz zdoraznujem, ze to slovo "nigger" sa v Amerike nepouziva, samozrejme okrem clenom KKK a podobnej havede.
Results 1 - 10 of about 92,400 for nigger hip-hop lyrics:

Kód: Vybrať všetko

http://www.google.com/search?q=nigger+hip-hop+lyrics&btnG=Search&hs=UHR&hl=en&lr=&safe=off&client=opera&rls=en
Proste, hip-hop KKK a podobna haved :lol:
Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Les »

jojo napísal:Ty nepoznas nikoho z rocnika 1950? Bolo tazko, ano, ale stale to je nasa vlast. Aj dnes je tazko, ano, a stale je to nasa vlast. Na principe to nic nemeni. Precitaj si knihy ludi, ktori Jachymov na rozdiel od teba naozaj prezili, napr. takeho Pecku. Ak tam najdes nenavist k vlasti (vtedy to bola CSSR), tak tu knihu kompletne zozeriem aj s vonkajsim obalom.

BTW, "ked sa volakto povedzme narodil v roku 1950" tak mal 18 v sestdesiatom osmom a sladka mu bola sexualna revolucia 8) Poznam to velmi dobre, narodil som sa z nej :lol:
Preco si ty o kazdom myslis, kto kritizuje SR, ze je plny nenavisti? Hadam mi nechcem povedat, ze povedzme ten, kto sa narodil v rodine Eichmana, alebo Mengeleho, ze na to ma byt hrdy. Samozrejme, ze ti rodinni prislusnici za to nemozu, ze sa v ich rodine vyskytol aj netvor. Ale byt hrdy na taku rodinu? Napr. v com? Alebo si myslis, ze ja som napr. mal "milovat" takych ludi, akymi boli Husak, Strougal a pod.?
jojo
Expert
Expert

Les napísal:Alebo si myslis, ze ja som napr. mal "milovat" takych ludi, akymi boli Husak, Strougal a pod.?
Velmi, velmi, VELMI spravna pripomienka. Ti dvaja a kopa im podobnych totiz boli natolko podobni tebe, ze sa priam daju pokladat za tvoje ideove vzory. Aj oni videli velky vzor, sice na opacnej svetovej strane, ale inak rovnako nekriticky ako ty, a "kriticky" s nim porovnavali svoju vlast. Bez toho, aby boli plni nenavisti, pravdaze :wink:
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

Les napísal:Je mi naozaj luto tvojho kamarata, ktory zomrel pri americkom bombardovani. Vies vsak co? K tomu vsetkemu vsak nemuselo dojst, keby ste Vy Europania (cest vynimkam !!) boli chlapmi a nevysedavali v krcmach stvrtej cenovej skupiny a radsej sa snazili aspon zastavit barbarske vycinanie v byvalen Juhoslavii...Vy ste idioti, myslim tym ludi, ktori rozmyslaju podobnym sposobom ako Ty ! Ale nadavat na "zly Zapad" samozrejme specialne na USA, to viete ! .... Na rozdiel od teba, ja neoslavujem smrt tvojho kamarata, lebo to by som bol sialenec a patril by som na psychiatriu.
Chlape, si úplne (ako vždy) vedľa... Urážať každého kto má iný názor ako ty je pre teba úplne samozrejmé. Vyvolávaš tu úmyselne ťažké flame a potom sa z vytešuješ že ti niekto odpovedá. Provokuješ ľudí otázkami a svojími vymyslenými výlevami. Nechápem, prečo ťa všetci neignorujú? Tvoje názory nie sú ani múdre, ani poučné - sú provokačné. K veci. Vojnu v bývalej Juhoslávii rozpútali štáty západnej Európy - podľa hesla rozdeľuj a panuj... Nemecko behom jedného večera uznalo samostatnosť Slovinska a potom (posmelené) nasledovali ostatné štáty federácie. Nebudem a ani nechcem tu opisovať všetky historické súvislosti ktoré predchádzali rozbitiu Juhoslávie. Ďalší prípad je Kosovo... To čo sa tam dialo a stále deje to je názorný príklad politiky tej krajiny ktorú tak ospevuješ a velebíš. Aspoň jeden názor:
ANDY WILCOXSON: Není absolutně žádná naděje, že by tribunál mohl Miloševiče osvobodit. Je to politicky zinscenovaný proces. Verdikt diktuje politika a nikoliv důkazy. Pokud si vzpomenete, ICTY obvinil Miloševiče, aby zajistil politické ospravedlnění agresi NATO proti Jugoslávii. Obvinili ho, když ještě padaly bomby, přestože neuskutečnili v Kosovu jediné vyšetřování. Politická povaha tribunálu je očividná. Richard Holbrooke se jednou chlubil BBC, že použil ICTY jako „nástroj“. Holbrooke řekl: „uvědomil jsem si, že tribunál pro válečné zločiny byl velmi cenným nástrojem. Použili jsme ho, abychom drželi dva nejvíce hledané válečné zločince v Evropě mimo proces v Daytonu a použili ho jsme ho, aby ospravedlnil všechno následující.“ Stačí, když budete poslouchat úředníky NATO a situace se vám vyjasní. Mluvčí NATO Jamie Shea to na tiskovkách během agrese vysvětlil: „byly to země NATO, které poskytly finance na zřízení tribunálu, financovali jsme většinu… ujišťuji vás, že my a tribunál jsme zajedno.“ Tady to máte – přímo z první ruky – ICTY je politickým nástrojem, který je koupený a placený NATO. Není žádná cesta, že by nechali Miloševiče jít.
Tým samozrejme nechcem povedať že schvalujem to čo sa dialo v Juhoslávií, ale je potrebné poznať názor oboch strán a nedať sa oblbovať iba jednej z nich - to je tvoj prípad.
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xaredon »

Les nic v zlom ale akoze dufam, ze Slovakov ako ty bude co najmenej. Najjlepsie ziadni. Pretoze vidim, ze ti si velky patriot. Odnarodnil si sa a chvalis sa tym. Mal by si sa hanbit. Proste je mi z teba zle. A nevadi mi to, ze si odisiel za komunistov ci za cias Husaka, ci ako to ty opisujes ale dost ma hneva, ked ohovaras krajinu o kotrej nic nevies. Pritom je to tvoj Domov, TVOJA RODNA KRAJINA. chapes ten pojem? Asi nie. Od tych cias sa vela zmenilo. Nehovorim, ze je to tu najlepsie ale urcite by som byval v Europe ako v Amerike.
Les
King
King

jojo napísal:Velmi, velmi, VELMI spravna pripomienka. Ti dvaja a kopa im podobnych totiz boli natolko podobni tebe, ze sa priam daju pokladat za tvoje ideove vzory. Aj oni videli velky vzor, sice na opacnej svetovej strane, ale inak rovnako nekriticky ako ty, a "kriticky" s nim porovnavali svoju vlast. Bez toho, aby boli plni nenavisti, pravdaze :wink:
Ja ideove vzory nemam, ja narozdiel od inych sa nenachadzam v zoznamoch StB. To, ze som kriticky je pravda. To asi na tomto fore mam hovorit take "pravdy" ako napr. ze NY je mensie ako Bratislava a ze vacsina ludi tam zaraba 10 usd/den? Ja viem, ze to by sa vam pacilo, ale tu radost vam neurobim. A tu poznamku ohladne Strougala si nechaj pre seba, lebo to jeho ludia (pohranicnici) po mne strielali...
Xaredon napísal:Les nic v zlom ale akoze dufam, ze Slovakov ako ty bude co najmenej. Najjlepsie ziadni. Pretoze vidim, ze ti si velky patriot. Odnarodnil si sa a chvalis sa tym. Mal by si sa hanbit. Proste je mi z teba zle. A nevadi mi to, ze si odisiel za komunistov ci za cias Husaka, ci ako to ty opisujes ale dost ma hneva, ked ohovaras krajinu o kotrej nic nevies. Pritom je to tvoj Domov, TVOJA RODNA KRAJINA. chapes ten pojem? Asi nie. Od tych cias sa vela zmenilo. Nehovorim, ze je to tu najlepsie ale urcite by som byval v Europe ako v Amerike.
Je to zaujimave, ze si napisal, ze by si byval v Europe. Samozrejme, ze aj SR je v Europe, ale vyznieva to trosku tak, ze by si mohol zit aj niekde inde, napr. v Anglicku, alebo v Nemecku. Aky je to rozdiel potom? Asi len ten, ze napr. Nemecko je daleko len "par" km od SR. A ja byvam "trosku" dalej.

A s tou "domovinou" to uz naozaj prehanate, a to je ten pravy extremiznus. Vidim uz cas, ked Europa nebude mat ziadne hranice. Chvalabohu, vtedy sa budu mat normalni ludia fajn a nebudu ich trapit take voloviny ako - "Madari nam chcu vziat nasu krajinu" reci o Velkom Uhorsku a Slota, Malikova a ine sprostosti, ktore nepatria do "vybavy" slusneho a inteligentneho cloveka.
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa panter2005 »

Less mas dost rokov a skusenosti a zazitkov ale nerob si velke nadeje ze presvedcis ...nastrocnych... jednoducho som majster sveta a hotovo :) Ked som prisiel do usa sralo ma ze nikto nevedel kde vlastne to slovensko je... teraz som tu uz dlhsie a zistil som ze vlastne je to fuk... Tak ako ja neviem kde presne je nejaky wyoming alebo dajaky zapadnuty stat v azii alebo afrike tak oni nemusia vediet kde je nejake slovensko. A co sa tych teroristov z minulych prispevkov tyka... stale je to len o zavisti. Aj niektory ludia v tejto diskusii su tzv. "teroristi". Vsetko je len zavist - tu je to skryvane za hrdost za slovensko, moslimovia to skryvaju za nabozenstvo... ale stale je to len o jednom... INAC... Zaujimalo by ma preco vlastne moslimovia utocia na krestanov vo vyspelych krajinach ??? Preco ich oznacuju za nevercov??? Preco neutocia na zidov, sintoistov, budhistov a podobne??? Ty nie su neverci??? A este si dam jedno pivo a zacnem riesit teoriu relativity v zavislosti od kvantovej hmotnosti... :) :idea:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Les ty co tu spominas Stb? Prosim ta, do zoznamov Stb sa naozaj mohol dostat kazdy uz len tym, ze chcel ist na dovolenku do Bulharska tak podpisal nejaky papier, ktorym sa zapisal do zoznamu tzv. "spionov"...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

panter2005 napísal:Preco neutocia na zidov, sintoistov, budhistov a podobne???
To mas odkial ze neutocia? Ci toto vam tam u vas v telke nehovoria?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Les napísal:Je mi naozaj luto tvojho kamarata, ktory zomrel pri americkom bombardovani. Vies vsak co? K tomu vsetkemu vsak nemuselo dojst, keby ste Vy Europania (cest vynimkam !!) boli chlapmi a nevysedavali v krcmach stvrtej cenovej skupiny a radsej sa snazili aspon zastavit barbarske vycinanie v byvalen Juhoslavii. Kde ste boli (asi v krcme...) ked sa znasilnovali dvoj, troj rocne dievcatka pred zrakmi ich rodicov? Kde ste boli, ked 12 rocni chlapci boli strelani do masovych hrobov a zeny pred ich manzelmi a rodinov znasilnovane? Sedeli ste na riti ! Teraz tu kecate voloviny. Myslite, ze Americania ked bombardovali byvalu Juhoslaviu, mali z toho erekciu? Vy ste idioti, myslim tym ludi, ktori rozmyslaju podobnym sposobom ako Ty ! Ale nadavat na "zly Zapad" samozrejme specialne na USA, to viete ! Ja by som na tvojom mieste sa prepadol od hanby :!: :!: :!: :!:
Ale ludia s podobnym myslenim, aky mas ty prinasaju na SVOJU krajinu pohromu, vojny a rozne druhy nasilnosti. Mali by ste byt aj ked nie v base, tak minimalne v nejakom psychiatrickom ustave. Co mas pocit menejcennosti? Vsak ty uz pomaly nenavidis cely svet, preco sa potom neodpalis? A mal by si pokoj a aj druhi normalni ludia okolo teba. A nakoniec len tolko, ze oslavovat teroristicky utok (dvojicky) je ubycajnou zvrhlostou. Na rozdiel od teba, ja neoslavujem smrt tvojho kamarata, lebo to by som bol sialenec a patril by som na psychiatriu.
po tomto prispevku mi je normalne zle z teba. Nepozeras moc americkych filmov kde Steven Segal vymlati holymi rukami cely vlak alebo lod? Si to predstavujes ako hurvinek valku. hovorit stylom ze kde ste boli ked v Juhoslavii znasilnovali zeny a strielali chlapcov. Ty by si to urcite odvratil, len by ma zaujimalo ze ako? Toto nie su argumenty ani na urovni mentalne zaostaleho 5rocneho dietata - toto su podobne prazdne vety ake pouziva G.W.Bush ked vymyva mozgy americanom a tlaci na ich vlastenecke citenie. Je mi z teba zle!
Les
King
King

panter2005 napísal:Less mas dost rokov a skusenosti a zazitkov ale nerob si velke nadeje ze presvedcis ...nastrocnych... jednoducho som majster sveta a hotovo :) Ked som prisiel do usa sralo ma ze nikto nevedel kde vlastne to slovensko je... teraz som tu uz dlhsie a zistil som ze vlastne je to fuk... Tak ako ja neviem kde presne je nejaky wyoming alebo dajaky zapadnuty stat v azii alebo afrike tak oni nemusia vediet kde je nejake slovensko. A co sa tych teroristov z minulych prispevkov tyka... stale je to len o zavisti. Aj niektory ludia v tejto diskusii su tzv. "teroristi". Vsetko je len zavist - tu je to skryvane za hrdost za slovensko, moslimovia to skryvaju za nabozenstvo... ale stale je to len o jednom... INAC... Zaujimalo by ma preco vlastne moslimovia utocia na krestanov vo vyspelych krajinach ??? Preco ich oznacuju za nevercov??? Preco neutocia na zidov, sintoistov, budhistov a podobne??? Ty nie su neverci??? A este si dam jedno pivo a zacnem riesit teoriu relativity v zavislosti od kvantovej hmotnosti... :) :idea:
ja viem, ze nastrocnych nepresvedcim, je to len velmi mala sanca.
Nieze ja by som vedel, ale keby si sa ludi na Slovensku tiez opytal napr. ze kto je prezidentom Albanska, alebo na kolko statov sa rozdelila byvala Juhoslavia, tak sa stavim, ze drviva vacsina to nevie. Na takychto veciach velmi nezalezi, presne ako pises. Ved oni to raz zistia.. :)
Retsko napísal:Les ty co tu spominas Stb? Prosim ta, do zoznamov Stb sa naozaj mohol dostat kazdy uz len tym, ze chcel ist na dovolenku do Bulharska tak podpisal nejaky papier, ktorym sa zapisal do zoznamu tzv. "spionov"...
No tak to teda vobec nemas pravdu. Ked mne neveris, tak sa mozes takuto s prepacenim hlupost opytat e-mailom UPN. Takuto hovadinu ti kto nahovoril? Dufam, ze nie volakto z blizkych.
t0m4s3 napísal:po tomto prispevku mi je normalne zle z teba. Nepozeras moc americkych filmov kde Steven Segal vymlati holymi rukami cely vlak alebo lod? Si to predstavujes ako hurvinek valku. hovorit stylom ze kde ste boli ked v Juhoslavii znasilnovali zeny a strielali chlapcov. Ty by si to urcite odvratil, len by ma zaujimalo ze ako? Toto nie su argumenty ani na urovni mentalne zaostaleho 5rocneho dietata - toto su podobne prazdne vety ake pouziva G.W.Bush ked vymyva mozgy americanom a tlaci na ich vlastenecke citenie. Je mi z teba zle!
Vidim, ze mas ciste svedomie, takze asi spavas kludne... Mne je z teba zle od tej doby, co si pisal, ze si po zautoceni na dvojicky oslavoval a radsej budes s teroristami ako s Americanmi.
Hovorim ti to vazne, ze keby si ten prispevok (o WTC) precital psychiater, tak by ihned videl, ze to napisal s prepacenim abnormalny clovek. Proti-americky mozes byt, to je tvoje pravo, ale az take zakernosti a zvrhlosti... Ja som rad, ze niesom taky ako si ty, ja som napr. neoslavoval, ked vase Tatry vichrica zrovnala prakticky zo zemou.

... este som zabudol, ze ked nejaky sialenec, ktorych ty podporujes vypusti nejaky jedovaty plyn povedzme v Bratislave, tak oslavovat tiez nebudem. Ale v tvojom pripade niesom si az taky isty...
romero
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romero »

Les napísal:Vidim, ze mas ciste svedomie, takze asi spavas kludne... Mne je z teba zle od tej doby, co si pisal, ze si po zautoceni na dvojicky oslavoval a radsej budes s teroristami ako s Americanmi.
Hovorim ti to vazne, ze keby si ten prispevok (o WTC) precital psychiater, tak by ihned videl, ze to napisal s prepacenim abnormalny clovek.
Proti-americky mozes byt, to je tvoje pravo, ale az take zakernosti a zvrhlosti... Ja som rad, ze niesom taky ako si ty, ja som napr. neoslavoval, ked vase Tatry vichrica zrovnala prakticky zo zemou.

... este som zabudol, ze ked nejaky sialenec, ktorych ty podporujes vypusti nejaky jedovaty plyn povedzme v Bratislave, tak oslavovat tiez nebudem. Ale v tvojom pripade niesom si az taky isty...
Keď už zas rozoberas Les temu dvojicky, tak predpokladam, že ten psychiater by bol zaiste hrdy americky patriot, ktorý by mu hneď predpisal liečbu. Oprav ma ak sa mylim. Amici su už taky posrati z toho jedneho teroristickeho utoku, že nemôžeš povedať slovo bomba a pod.
S tym, ako si porovnal Tatry s WTC si sa poriadne odje*al, lebo to nema nic s tym spoločne. Tatry boli prirodna katastrofa a WTC bol teroristicky utok. Pri tych teroristickych utokoch este ostanem. Amikom po druhej svetovej vo velkej miere stupla slava a odvtedy su poviem to jemne slahnuti, čiže sa hraju na svetoveho policajta, ktory chce mat nad vsetkym kontrolu a prikazovat kazdemu co ma. A ked sa im dakto postavil na odpor a spravi i m niečo "zle", tak sa to opisovala ako obrovska tragedia pre celu Ameriku. Keď boli teroristicke utorky v Madride alebo v Beslane a neposlednom rade nedavno opäť v Rusku, tak vo svete nemalo taky ohlas ako utok na WTC. Každy reval jak decko a cely svet si uciteval 2 000 ludi. Poviem vam, amikov viac sralo to obchodne centrum jak ludia :!: Každí sa im pchal do riti a pomahal im ako najlepšie vedel. Prečo, lebo to bolo na Ameriku. Neporaziteľnu veľmoc, ktorá je najmocnejšia a najlepšia. Z ich pychy je mi zle. :smt078 Najradšej by som bol keby... :smt067 ...............
Chcel som poukazat na to, ako si každy mysli, že Amici su najnarod s najludmi a najvyrobkami s najzbranami, pričom to uprimne nie je pravda.. :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Nemam rad Ameriku a ani ich politiku. piju mi krv
romero
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romero »

este jedna otazka pre teba LES:
povedz mi ako zastupca americkeho obyvatelstva. Neviem si jednoducho pomoct tak ta beriem.
AKo si mohol zvolit takyto narod prezidenta, ktory je tupy jak poleno a absolutny debil. Vysvetli mi to. Co to potom hovori o inteligencii tejto najkrajiny?!?!?!?!

Pamätam si, ako Bush povedal, že táto jeho druhá vlada sa bude snažiť o mierové rokovania a nebude už viesť žiadnu vojnu. A nedavno bolo v novinach, ako ten pri.ebany k.k.t chce viesť vojnu proti Iranu, pretože chce vlastniť jadrovu zbraň a nechce sa jej vzdať.
damnedspirit
Amateur
Amateur

!!!

Príspevok od používateľa damnedspirit »

Nenavidim USA a Americanov!! Su to obycajny Briti a ostatny odpad ktory sa dovalil na tento kusok pevniny, vyplienili Indianov-PRAVYCH AMERICANOV a potom sa niekolko storoci je**** medzi sebou!! Ani nedokazem opisat moju zlost po precitani toho co dal sem hojko - ten dokument... Cel by som sem dat smile ale som taky nasraty ze tu taky ani neni!!
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

Hitparáda výrokov amerického prezidenta

George doublju "monkey" Bush jr.

Keby nám najslávnejší dyslektik všetkých čias zanechal len ustavične sa rozširujúcu zbierku „bushizmov“, na zaznamenávanie ktorých sa dnes špecializuje už niekoľko webových stránok, hádam by nám po ňom zostala príjemná spomienka. Keď si však uvedomíme, že osud tohto sveta je prakticky v rukách človeka neschopného vnímať a chápať elementárne skutočnosti, úsmev sa môže zmeniť na kŕč zúfalstva. Pre všetkých, ktorí ešte trpia nejakými ilúziami o kompetentnosti súčasného amerického prezidenta, ale aj pre tých, ktorí sa chcú pri štarte do nového týždňa jednoducho zabaviť, som na osvieženie pamäti pripravil výber toho najzaujímavejšieho, čo odznelo z úst najmocnejšieho muža planéty. Lebo ako nám pripomína George Bush, „nie je dôležité iba IQ, ale aj inteligencia“. Ideš, George...

- Holocaust bol nemravnou epochou našej národnej histórie. Teda myslím v histórii tohto storočia. Ale všetci sme žili v tomto storočí. Ja som nežil v tomto storočí.

- Viem, v čo verím. A budem pokračovať vo vyslovovaní toho, v čo verím a v čo verím - verím v to, že v čo verím, je správne. (Rím, 22. júla 2001)

- Aj vy máte černochov? (V rozhovore s brazílskym prezidentom)

- Chcel som povedať, že je „príkladom práce“, ale nemuselo by sa to príliš dobre preložiť. Je to v poriadku, ak vás nazvem „príklad práce“? (Luxemburskému premiérovi J. C. Junckerovi, 20. júna 2005 vo Washingtone)

- Chcem oceniť tých z vás, ktorí nosia našu národnú uniformu pre vašu obeť. (Jacksonville, 14. januára 2005)

- Pre NASA je vesmír stále vysokou prioritou.

- Je čas, aby ľudská rasa vstúpila do slnečnej sústavy.

- Mars je v zásade na rovnakej obežnej dráhe ako my. Mars je akosi v rovnakej vzdialenosti od Slnka, čo je veľmi dôležité. Videli sme obrázky, kde sú, ako veríme, kanály a voda. Ak je tam voda, znamená to, že je tam kyslík. Ak kyslík, tak môžeme dýchať.

- To nie je priemyselné znečistenie, čo poškodzuje naše životné prostredie. To sú tie nečistoty v našom vzduchu a v našej vode, ktoré za to môžu.

- Máme dosť uhlia na predošlých 250 rokov, ale uhlie tiež zabraňuje environmentálnej výzve. (Washington, 20. apríla 2005)

- Budúcnosť bude lepším zajtrajškom.

- Robil som dobré rozhodnutia v minulosti. Robil som dobré rozhodnutia i v budúcnosti.

- Verím, že sme na nezvratnej ceste smerom k väčšej slobode a demokracii - ale to sa môže zmeniť.
- Máme pevné záväzky k NATO, sme súčasťou NATO. Máme pevné záväzky k Európe. Sme súčasťou Európy.

- Obrovská väčšina našich dovozov pochádza zo zahraničia.

- Naši nepriatelia sú novátorskí a vynaliezaví, a aj my sme. Nikdy neprestanú myslieť na nové spôsoby, ako by ublížili našej krajine a našim ľuďom, a ani my neprestaneme. (Washington, 5. augusta 2004)

- Je čas smútku a žiaľu, keď strácame stratu života. (Washington, 21. decembra 2004)

- Vyrastal som na západe. Na západe Texasu. To je dosť blízko ku Kalifornii. Oveľa bližšie, než je Washington blízko ku Kalifornii.

- Nuž, myslím si, že keď poviete, že niečo urobíte a potom to neurobíte, to je pravá dôveryhodnosť.

- Vojna proti terorizmu zahrňuje Saddáma Husajna kvôli podstate Saddáma Husajna, histórii Saddáma Husajna a kvôli jeho ochote terorizovať samého seba. (Grand Rapids, 29. januára 2003)

- Na každú streľbu s následkom smrti tu máme zhruba tri streľby, ktoré sa nekončia smrťou. A, priatelia, toto je v Amerike neprijateľné. Proste neprijateľné. A niečo s tým musíme urobiť.

- Máme mať pištole, tak to stojí v Biblii. A v druhej najdôležitejšej knihe, aká kedy bola napísaná, v Texaskej ústave. (Wyoming Weekly Journal, marec 2000)

Nebudem vám odpovedať ani po francúzsky, ani po anglicky, ani po mexicky. (Počas tlačovej konferencie, Quebec City, 21. apríla 2001)

- Moja cesta do Ázie sa začína tu v Japonsku kvôli jednej dôležitej veci. (Potlesk) Začínam tu preto, že po celých 150 rokov tvorili Amerika a Japonsko jedno z mála trvalých spojenectiev modernej doby. (Bez potlesku - alternatívny opis dejín bez útoku na Pearl Harbor a bez Hirošimy a Nagasaki)

- Najdôležitejšia vec nie je byť prezidentom alebo prvou dámou v mojom prípade.

- Privítajte pani Bushovú a mojich spoluastronautov.

- Nech sú naši priatelia udržiavateľmi mieru a táto veľká krajina, zvaná Amerika, bude kardiostimulátorom (pacemaker). (Houston, 6. september 2000)

- Naučte svoje dieťa čítať a on alebo JEJ bude schopný zložiť test gramotnosti.

- Nie som súčasťou problému. Som republikán.

- Republikáni rozumejú dôležitosti otroctva medzi matkou a dieťaťom.

- A tak, počas týchto sviatkov, poďakujme za naše požehnania. (Fort Belvoir, 10. december 2004)

- Chcem vynaložiť množstvo času na sociálne zabezpečenie. Teším sa na to. Myslím, že je vo mne matka. (Washington, 14. apríla 2005)

- Ale Irak má ľudí, ktorí si želajú zabíjať a sú to veľmi vyhľadávaní zabijaci. A my budeme s týmito Iračanmi pracovať, aby sme zabezpečili ich budúcnosť. (Washington, 28. apríla 2005)

- Teším sa na dobrý nočný spánok na zemi priateľa. (Pred návštevou Dánska, Washington, 29. júna 2005)

- Ak neuspejeme, vystavujeme sa riziku zlyhania.

- Určite viem, že som pripravený na túto prácu. A ak nie, potom tak to proste chodí.

- Myslím, že budeme súhlasiť, že minulosť sa skončila.

- Možno, že som drogy bral, možno, že nie. Čo na tom záleží? Ako som sa správal ako nezodpovedný mladík, je irelevatné. Čo je dôležité, je to, ako sa správam ako dospelý.

- Ľudia, ktorí sú naozaj veľmi čudní, sa môžu dostať do významných pozícií a môžu mať značný vplyv na dejiny.

- Jedna vec je porozumieť, že máme problém a druhá vec je, čo s tým urobíte. (Kirtland, 15. apríla 2005)
Les
King
King

- Teším sa na dobrý nočný spánok na zemi priateľa. (Pred návštevou Dánska, Washington, 29. júna 2005)
Ten clovek to zle prelozil, lebo nevie, ze v Amerike slovo land znamena aj nieco ine ako poda, alebo zem.

Mimochodom G.W.Bush je dyslektik, takze vela krat pri svojich prejavoch robi chyby, to je o nom vseobecne zname. Mimochodom dobre som sa zasmial, ale podobne clanky som uz cital v Amerike.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Ked uz sme pri Iraku a USA tak neviem ci ste si vsimli ze kazdy kto bojuje proti USA je zakonite terorista, neviem co to je daka nova moda?!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Rubiki napísal:Ked uz sme pri Iraku a USA tak neviem ci ste si vsimli ze kazdy kto bojuje proti USA je zakonite terorista, neviem co to je daka nova moda?!
No a necudujem sa ked vybuchuju auta s amerckymi vojakmi, vsak pre Iracanov su amerecania teroristi :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Les napísal:Vidim, ze mas ciste svedomie, takze asi spavas kludne... Mne je z teba zle od tej doby, co si pisal, ze si po zautoceni na dvojicky oslavoval a radsej budes s teroristami ako s Americanmi.
Hovorim ti to vazne, ze keby si ten prispevok (o WTC) precital psychiater, tak by ihned videl, ze to napisal s prepacenim abnormalny clovek. Proti-americky mozes byt, to je tvoje pravo, ale az take zakernosti a zvrhlosti... Ja som rad, ze niesom taky ako si ty, ja som napr. neoslavoval, ked vase Tatry vichrica zrovnala prakticky zo zemou.

keby niekto zrovnal americke staty so zemou, tak by som si jednu flasku otvoril a rozhodne by som nebol jediny na svete, za to ti rucim. Enjoy your american way of life!
Napísať odpoveď