Ahojte, chcel by som zmenit stravu na surovu, vraj ta je najzdravsia. Co by ste mi odporucili jedavat, kedy, kolko, atd.?
Taktiez sa chcem opytat ohladom ocist tela, tj. criev, obliciek a pod. Ako na ne?
Je pripadne niekto v blave s kym by som sa mohol stretnut a poradit sa?
Dik.
Poradte mi prosim ohladom stravy
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poradte mi prosim ohladom stravy
na prečistenie obličiek sú dobré brusnice, na prečistenie čriev psyllium. S ostatným ti neporadím
mas nejake zdravotne problemy, alebo aky je dovod ze chces menit svoje doterajsie stravovacie navyky?
Jj, mam jazvu ktorej sa chcem zbavit, akurat neveim ci je to keloid alebo hypertroficka jazvagogo956 napísal:mas nejake zdravotne problemy, alebo aky je dovod ze chces menit svoje doterajsie stravovacie navyky?
Chcem ten rast zastavit, cital som dost na nete, niektorym sa podarilo zbavit jaziev zmenou stravy, ocistami tela (pecen,atd.), pôstami (vodny/dzusovy),atd.
Jazva je na velmi viditelnom mieste bohuzial
no neviem neviem, pokial mas roztiahnutu jazvu tak pochybujem ze by sa to dalo vyriesit iba stravou.
Pôstu by som sa na Tvojom mieste radsej vyhol, moze to byt dost nebezpecne a experimentovanie s cisto surovou stravou-radsej si to este dobre rozmysli. Co takto ist k lekarovi nech sa ti na to pozrie a pripadne navrhne chirurgicke riesenie?
Pôstu by som sa na Tvojom mieste radsej vyhol, moze to byt dost nebezpecne a experimentovanie s cisto surovou stravou-radsej si to este dobre rozmysli. Co takto ist k lekarovi nech sa ti na to pozrie a pripadne navrhne chirurgicke riesenie?
Da sa aj stravou, teda, vraj. Anglicky viem perfektne, nastudoval som si toho habadej (hlavne na stranke curezone), akurat by sa mi hodili rady a typy ohladom stravy, s ktorou zacat, a pod.
Surova strava, najlepsia veganska, je velmi zdrava, co som cital. Akurat nemam dietny plan, co prave zhanam.
Pripadne dieta Dr. Christophera (mucusless diet) znie nadejne.
Taktiez pôsty su velmi zdrave (samozrejme, nie smu sa vykonavat ak je clovek vychudnuty, potom si tym skor skodi), a dokazu tiez "zozrat" - aj ked nie u kazdeho a stale - jazvove tkanivo.
Neda sa
, je to na nose, bohuzial, ten sa zvykne hojit horsie, okrem toho, v pripade keloidu, ktory dufam ze nemam, by bol dost problem, pretoze ten zvykne rast, hlavne po operacnom zakroku vyrastie do este väcsej velkosti.
Surova strava, najlepsia veganska, je velmi zdrava, co som cital. Akurat nemam dietny plan, co prave zhanam.
Pripadne dieta Dr. Christophera (mucusless diet) znie nadejne.
Taktiez pôsty su velmi zdrave (samozrejme, nie smu sa vykonavat ak je clovek vychudnuty, potom si tym skor skodi), a dokazu tiez "zozrat" - aj ked nie u kazdeho a stale - jazvove tkanivo.
Neda sa