The Elder Scrolls online
Re: The Elder Scrolls online
tiez to niekomu po najnovsom update vyhadzuje crash okno ? akoze ak budem zase musiet tahat 22gb tak sa na to mozem vysrat, tie 2 dni ma aj tak nezabiju ...
omg kolko GB ma ta hra? stiahol som 24 GB a teraz stahuje dalsich 5 GB. To mohli dat skor na stiahnute nie den pred betou, nie kazdy ma 100 Mbit opticky internet.
-
arnysimilar
Light Expert
Vyskúšal som to a neoslovilo ma to. Človek opäť začína ako vezeň - už by mohli vymyslieť niečo originálnejšie. Herné mechanizmy sú podobné Skyrimu. Grafika na úrovni Oblivion. Textúry ako spred 10 rokov. Animácie ako obvykle - otrasné. MMO prvky tuctové.
Jedine, čo môžem pochváliť, že sa to veľmi slušne hýbe aj na 2-3 ročných strojoch to rozbeháte na full.
Jedine, čo môžem pochváliť, že sa to veľmi slušne hýbe aj na 2-3 ročných strojoch to rozbeháte na full.
Neviem ako ostatným, ale mne beta key prišiel 3 dni pred spustením beta testovania. No nebol som na e-maili takže sťahujem až od včera večera čo som to už dávno mal mať keby mi to nesťahuje iba 1,30mB/s z 11 možných.
iba??? mne ked to stahuje 200 kB/s tak som rad
moze tu niekto, kto to uz ma stiahnute napisat kolko GB ma cela hra?
moze tu niekto, kto to uz ma stiahnute napisat kolko GB ma cela hra?
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
21GB. Mne to stahovalo v noci cez 20Mb/s, pricom taku rychlu linku zdaleka nemam
Co sa tyka hry tak mne sa to nahodou velmi paci. Infrastruktura je na urovni. Ziadne problemy (lagy,vypadky servera, errory) som nepostrehol.
Zatial som zahral 15-20 minut a mne sa to paci.
Co sa tyka hry tak mne sa to nahodou velmi paci. Infrastruktura je na urovni. Ziadne problemy (lagy,vypadky servera, errory) som nepostrehol.
Zatial som zahral 15-20 minut a mne sa to paci.
tak preco ja uz mam stiahnutych 29 GB a stale stahuje??
po nainstalovaní to má 29,4gb (teda u mňa) akurat si vytvaram char.
nema niekto taky problem ze ked ide do Tamrielu z toho vezenia tak to loaduje do nekonecna?
-
arnysimilar
Light Expert
Pri prechode do Tamrielu mi to nahrávalo asi 5 min. a to má SSD, takže na pomalšom disku to môže byť aj 10, takže trpezlivosť. Inak po odchode z väzenia to už nestojí za veľa a po 2 hodinách som to zmazal.
a to co tam tak dlho loaduje? ja som to nechal asi 5 minut a stale nic no tak necham to dlhsie
edit: po 10 minutach loadingu: Unknown error
edit: po 10 minutach loadingu: Unknown error
-
xH4wK
No nic .. u mna tato hra ma urcite no-go
Nepaci sa mi ake to je cele pomale a nezazivne
Mapa mi pride strasne mala a nezaujimava, ziadne lokacie ktore by ma vyslovene zaujali
Napriek malej mape vsade narvane mestecka a hluposti, clovek sa nikde neciti ze je uprostred nicoho a nevzije sa do hry
Keby to bolo F2P tak ok, ale 50--100 eur za hru + 15 mesacne ? Fuck it.
Nepaci sa mi ake to je cele pomale a nezazivne
Mapa mi pride strasne mala a nezaujimava, ziadne lokacie ktore by ma vyslovene zaujali
Napriek malej mape vsade narvane mestecka a hluposti, clovek sa nikde neciti ze je uprostred nicoho a nevzije sa do hry
Keby to bolo F2P tak ok, ale 50--100 eur za hru + 15 mesacne ? Fuck it.
Keby niekto chcel kluc, plati od piatka 28.2. - 2.3. tu je kluc
6YP4XHCMDXLNCH99L5T6
6YP4XHCMDXLNCH99L5T6
-
Wishmaster
Medium Professional
pridam sa
)
GXJGXRRL64NGGF3AGPDL
GXJGXRRL64NGGF3AGPDL
Tiež mám jeden:
MFNXKJ3J7MKTEW7TEXP6
Kto by ešte nemal:
http://games.tiscali.cz/tema/rozdavame- ... line-65491
EDIT: tak som chcel mat s predstihom nainstalovaneho clienta, ale po stiahnuti nieco cez 17gb, sa to chcelo nainstalovat ale pre nedostatok miesta (volneho bolo 27gb) to nepokracovalo dalej a vsetko sa zmazalo a zacalo stahovaz odznova ... demencia
MFNXKJ3J7MKTEW7TEXP6
Kto by ešte nemal:
http://games.tiscali.cz/tema/rozdavame- ... line-65491
EDIT: tak som chcel mat s predstihom nainstalovaneho clienta, ale po stiahnuti nieco cez 17gb, sa to chcelo nainstalovat ale pre nedostatok miesta (volneho bolo 27gb) to nepokracovalo dalej a vsetko sa zmazalo a zacalo stahovaz odznova ... demencia
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som musel uvolnit 60gb na disku aby sa mi to nainstalovalo, 3x som to stahoval 
Mam DSLko a to nasere ... asi je čas kúpiť ďalšie SSD. Každopádne to ťahať už nebudem, dajte potom dojmy 
a ďalšia dobrá online RPG len po anglicky. ako inak