SAMSUNG Galaxy S II

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
xmatkoo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: SAMSUNG Galaxy S II

Príspevok od používateľa xmatkoo »

mne sa stavalo, ze sa baterka vybila doslova za par minut. z 80percent na 10 za +/- 5 minut pricom sa telefon celkom dost zohrial. stavalo sa to len sporadicky, a teraz uz takyto problem nepozorujem. keby to bolo baterkou, problem by ostal ci? robila to tiez nejaka appka?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Ja som zaregistroval po vianociach strasny pokles vydrze baterie, za cestu do prace islo dole 20% a do obeda uz som musel nabijat. Ked som viac pouzival Viber, tak sa mi dokonca o dvanastej cca raz vybil uplne mobil, co sa mi zdalo teda dost zle, ale paradoxne dlho som ziadnu aplikaciu nepridaval, tak som nevedel cim to je. Potom som zo zufalosti aktualizoval vsetky aplikacie a zrazu to prestalo. Neviem cim to bolo, ale mozno ti niekomu pomoze. Mne cakalo na update asi 25 aplikacii, tak je mozne, ze nejaka to po predchadzajucom update sposobila a tym, ze som skuskoval a mobil mal casto v sieti som si to vsimol az neskor.
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

no takze, telefonu zacina celkom kvalitne sibat. stava sa mi, ze sa znicoho nic sekne (nejde touchscreen, neda sa ani odblokvat atd.) a musim vybrat baterku. po vrateni baterky a zapnuti telefonu naspat mi ukazuje ze mam od 1-5%, i ked predtym som mal aj 50% baterky. dalej mi zrejme odisiel vibracny motorcek, pretoze pri kazdom vibrovani v telefone nieco hrka a vibruje slabo. telefon je este v zaruke, len mam obavy, ze mi zaruku neuznaju kvoli tomu, ze telefon je viditelne poskodeny od padov (obite rohy, skrabance na krytoch) a povedia, ze problemy boli sposobene padmi. mate niekto s niecim podobnym skusenost?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Ved padmi sa zrejme aj poskodil, tak co cakas
Mochoo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mochoo »

Pozdravujem vas

Potreboval by som poradit:
Samsung galaxy s2plus :
-ked je zamknuty displej mam pocit že tel. je neaktyvny, nepripoji sa k wifi a pod...
-firemny email pi poklese signalu žiadna odomna aby som nanovo zadal heslo servera a meno prečo to robi, neviete??
-ako sa roby na s2 prynt sccren
Erik:..:
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Erik:..: »

Print screen ak to je ako na S2 tak home tlačitko+power tlačítko zároveň stlačíš.
Vypínanie wifi nastavenie/wifi stlač ľavé tlačítko naskočí možnosť pokročilé a ponechať wifi zapnuté, vyberieš možnosť "vždy"
Napísať odpoveď