Battlefield 4
Re: Battlefield 4
Mne sa jedine s Mantlom stava ze mi casto hra na konci crashne. FPS increase je brutalny.
Po dlhsej dobe som zapol bf4, ze tak zahram ked uz som si kupil a perlicka v podobe nefungujucich zvukov ma velmi potesila. A fakt ma netrapi ze staci prepisat riadok v dokumentoch v nastaveni, proste, od zaciatku tam vzdy nieco nejde. Odfajcenych 30eur
Tot
Tot
Tento problém mám aj ja na Gigabyte R927XOC. Ale asi to bude ešte betaovladačmi, nie?Slayter napísal:Mne sa jedine s Mantlom stava ze mi casto hra na konci crashne. FPS increase je brutalny.
A henten zvuk, tak to dúfam, že fixnú, ale myslím si, že to robí len pri TMDM.
Hej robí to len pri deatmatchi. Mne zvuk ale vypadol iba raz.
Já krista neviem čo všetci sa na to sťažujete ... Tak to nehraj a nerev. Odkedy som si to kúpil nemám sebemenší problém (ok pár strán do zadu som tu riešil niečo ale to sa vyriešilo)
Po patchi mi 1x vypadol zvuk no to je toho skončilo kolo a naskočil aj tak som mal pustené pesničky ....
Já krista neviem čo všetci sa na to sťažujete ... Tak to nehraj a nerev. Odkedy som si to kúpil nemám sebemenší problém (ok pár strán do zadu som tu riešil niečo ale to sa vyriešilo)
Po patchi mi 1x vypadol zvuk no to je toho skončilo kolo a naskočil aj tak som mal pustené pesničky ....
No, vsak nehram, ja hram iba deathm, a zvuk mi od vtedy nesiel ani raz 
Ja krista nechapem preco by sa na to nemohli stazovat ked za tu hru vy*ebali 50 eur a nefunguje im od vydania!dasti555 napísal:Hej robí to len pri deatmatchi. Mne zvuk ale vypadol iba raz.
Hráči na PC vlastnící Battlefield 4 Premium:
Klikněte na tlačítko „BATTLEFIELD 4 PREMIUM GIVEAWAY“, které najdete v této novince na Battlelogu.
Po zobrazení zprávy nahoře na stránce s textem „Úspěšné“ se Vám daný balíček aktivuje na účtu.
Malo by to odomykať DMRky
Klikněte na tlačítko „BATTLEFIELD 4 PREMIUM GIVEAWAY“, které najdete v této novince na Battlelogu.
Po zobrazení zprávy nahoře na stránce s textem „Úspěšné“ se Vám daný balíček aktivuje na účtu.
Malo by to odomykať DMRky
dasti: diky moc,
uplne som na ten shortcut zabudol, DMRky sa mi odblokovat nikdy nechcelo
Uz ich teda mam.
-
Kok
Light Professional
Hmm ja som si ich nedávno dorobil tie dmr a oni ich teraz odomknu..
Hram to na ps4,je to brutal,ziadne problemy.
Problem netcodu je pocitovat hlavne v METRE a LOCKERY a samozrejme v DeathMatchi. Cim viac hracov a male priestranstvo tak to proste ten netcode nedava. Dokonca aj ta dead cam ako ukazuje HPcka pise strasne bludy. Vzdy na 90% co vypisuje o HPčku je hovadina. Aj tie vypocty kill asistencie su blbost.
-
pepo191992
Medium Star
caute dajte nejake servery cz sk ak mate nejake dobre kde hravate...a este takto sa spytam tie battlepacky to dostavam za urcity rank...ale hocikedy sami objavi vinventary 3bronzove alebo jeden zlaty alebo 2 bronzove jeden strieborny kufrik..ako napr pred vcerom nehral som bfko 2 dni pozriem po 2 dnoch a hups 4 bronze packy.-..
Kazdy den dostanes sa mi zda. Staci sa prihlasit.
Kazdy den pocas februara ked odohras aspon 1 hru tak dostanes battlepack.
Netreba odohrat nic. Napojis sa na server, si tam jednu sekundu a vypnes hru. Battlepack dostanes tak ci tak.
Netreba sa pripajat. Logneš do BL a máš ho
Tak po poslednom patchi mi vypadáva zvuk, nemal niekto podobný problém ?
No mne nevypadáva jedine pár sekúnd na začiatku kola.