Problem s klávesnicou
-
Foose19
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Problem s klávesnicou
Zdravím, mám problém s klávesnicou na notebooku. Pri stalčení ľubovolného F (F1, F2, F3 atď) reaguje na nastavenia jasu, zvýšenie/stlmenie hlasitosti a ostatných nb skratiek. Po držaní FN a stlačení F1, F2 a pod reaguje na dané "Fko". Chcel by som vedieť kde a ako to prehodiť, Ďakujem.
-
vladenko007
VIP
Re: Problem s klávesnicou
To není problém to je nornálna vec. Podľa mňa to nejde prehodiť. Už len s toho dôvodu že napríklad keď je to Fn červenou farbou a taktiež F1 F2 atď. takže to bolo spravené napevno. Potom by nesedela farba označenia.
-
Foose19
Medium Expert
Spôsobuje mi to problémy napríklad pri hrách, keď mám na fká niečo nabindované tak mi miesto bindu vyskočí nejaké okno z windowsu napríklad.
-
dobi235
Light Professional
ako ti to moze sposobovat problemy pri hrach? ved to funguje len ak drzis "Fn" .. to podla mna pri hrach nestlacas alebo sa mylim?
ja by som urcite hry hral cez normalnu klavesniu pripojenu USB ... ked si vymlatis NB klavesnicu vymena je dost draha ... pricom klasicku USB klavesnicu kupisdo 10€..
-
Foose19
Medium Expert
- Práve že problém je v tom že mne tie tlačidla reagujú bez stlačenia FN a až keď stlačím FN tak reagujú ako klasické F1,F2 klávesy.
- strapaty: to je tiež pravda, asi to tak aj spravím.
- strapaty: to je tiež pravda, asi to tak aj spravím.
-
vladenko007
VIP
strapaty napísal:ja by som urcite hry hral cez normalnu klavesniu pripojenu USB ... ked si vymlatis NB klavesnicu vymena je dost draha ... pricom klasicku USB klavesnicu kupisdo 10€..
Veľmi rozumné.