A skoro vždy dám first blood, v cca 10 minúte mam väčšinou 4:0 je to veľmi podceňovaný champion
League of Legends
-
->slavo<-
Addict
Re: League of Legends
Treba mat na háku
Ja hrám napr. aktuálne iba shaco a každu hru kde ho picknem plaču, že no shacoo, noooo ,omg ,troll report 
A skoro vždy dám first blood, v cca 10 minúte mam väčšinou 4:0 je to veľmi podceňovaný champion
JJ,ja som hral na easte proti clovekovi co mainoval shaca.On nic ine nehral.V season 3 bol dia I.Vsetkych zgankoval ako pan,ze som siel s prehrou a smutny spat. QQ->slavo<- napísal:Treba mat na hákuJa hrám napr. aktuálne iba shaco a každu hru kde ho picknem plaču, že no shacoo, noooo ,omg ,troll report
no hej, ale so shacom musis vyhrat hru do 20-25minut...v lategame je nahovno aj ked ma 10:0, hlavne ak si proti tanky enemy teamu a ich ADC, ku ktoremu sa musis dostat a dat ho dole za 1-2 sekundy, neurobi zasadne chyby...naopak je dost pravdepodobne, ze teba daju dole za 1-2sekundy
a ked mas vsetky killy svojho teamu, tak to je na prd...
a hej za DR. MUNDO support mi nadavaju v lobby, zatial mam iba jednu prehru a aj to som mal 5:1
ale rozhodli sa votnut surrender v 20minute, pretoze okrem nas na bote vsetky lajny totalne prehrali...s agresivnym ADC ako je jinx, draven, cait je mundo super...len spamujes Q, snazis sa hodit sekacik do hlavy ADC alebo ich supportovi ak je squishy...ak uz ma ubraty dostatok zivota, tak nanho nabehnes a aj ked ich nezabijete, tak pushnete vezu...
a hej za DR. MUNDO support mi nadavaju v lobby, zatial mam iba jednu prehru a aj to som mal 5:1
ta hra a hraci su uz natolko zdebilneni ze som to davno zacal brat lazo plazo,ked mi zostal na vyber support tak som si zobral teemo,to bola pre nich hotova tragedia ze top uz predsa mame a aj mid.lolretardi su uz natolko zmagoreni ze ani nevedia k comu sluzi teemo.btw miestna komunita by si mala ujasnit co vlastne pisu a ako casto menia nazory,raz mi tvrdite ze clovek nema hrat hru pokial neovlada vsetko,a potom sa tu chvalite ze treba brat maina.menite nazory ako fusakle,podla toho co aky dementko na twitchi povie alebo spraviLukasqoO napísal:Neflamuju ta za ten pick ?Lebo 99% LoL hracov sa riadi tym, ze co sa nehrava tak to sa ani nemoze
A je jedno ci zahras dobre alebo zle, stale ta budu flamovat za pick.
To ze si vseobecne zamerany neznamena automaticky, ze nemas niektorych championov nacvicenych viac ako dobre, tzv. mainov. Ale ty si uz len zase dosiel zatrollit a vynutit si tak trochu pozornosti.
Tak zatial sa akoz tak dari.Na weste ma po placemente 6/4 hodilo do goldu,tak tam hravam ked je cas.Na weste som svoj diamond uz dal,tak som si povedal,ze dam diamond na easte.
-
->slavo<-
Addict
Hromadne to vykoplo všetkých z hry a keď sa chcem pripojit naspäť tak mi píše tuto blbosť.
Stalo sa to už niekomu? Firewall som skúsil aj vypnúť no nepomohlo..
Stalo sa to už niekomu? Firewall som skúsil aj vypnúť no nepomohlo..
Mne tuto hlasku vypisuje stale pred loadingom. niekedy mi ju staci odkliknut 1x ale zvycajne 2x odkliknem a uz vsekto ide ako ma
Mne to nabehne asi tak raz za 20-30 hier a to musim vypnuť celeho clienta a nanovo spustiť.
aj mne to zacalo robit v poslednej dobre, restartovanie hry nepomoze, mne pomohol jedine restart pocitaca...
Stači resetnuť hru.
Ale večšinou sa proces neuzavrie a beží na pozadí tak ho stačí jednoducho zavrieť
Ale večšinou sa proces neuzavrie a beží na pozadí tak ho stačí jednoducho zavrieť
-
->slavo<-
Addict
Už som zistil čo sa stalo, problém bol na strane riotu.Hra v ktorej sa to stalo, bola loss prevented a následne na to vypli aj rankedy .
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hosi jak bola ta stranka na mmr?
op.gg
Konecne som sa dostal do toho godlu, no hned prve dve hry boli prehry, viac menej sme to aj mohli vyhrat, teda vzdy sme mali navrh, ale boli sme prilis agresivni a v oboch pripadoch sme na to doplatili.
Teraz som hral tretiu, po napojeni sme hrali 2vs5, ja som uz mal penu v hube
.. No po chvilke sa napojilo premade (mid, jungle), takze ako tak este stihli zaciatok hry.. No ja ako blitz som hral sam, lebo draven mal asi daky crash.. no napojil sa pri lvli 6.. Hned na to skapal.. tak uz som myslel, ze game over.. no neviem akym zazrakom.. teda viem, mojim
.. Som graboval hadam vsetko co som aj nechcel (moj zivotny vykon) ... Samozrejme predame bot vi and ez boli agresivni, kedze draven bol nizky lvl, no doplatili na grab... Mal som celkom nervy, lebo sa vysmievali, ze prehrame atd potom uz ked sme zacali vyhravat, tak zase pisali, ze som polish retad , noob a neviem co este.... No musim uznat, ze draven bol fakt dobry a tak isto kayle+jarvan, rene sa zviezol, prehraval top 1 3 alebo 1 4 vs irelea.. Zaciatok 1 : 4 no je to dalsi z pripadov , ked staci byt trpezlivy a troska sa snazit, teda ked sa zacnu snazit vsetci.
Viac menej to bolo uz podcenenie zo superovej strany, ked si mysleli, ze je to lahka vyhra...
Teraz som hral tretiu, po napojeni sme hrali 2vs5, ja som uz mal penu v hube
Viac menej to bolo uz podcenenie zo superovej strany, ked si mysleli, ze je to lahka vyhra...
-
->slavo<-
Addict
Človeče ja som to dnešným dňom vzdal a končím s ranked solo/duo. Môj pohár trpezlivosti už pretiekol.
222 ranked hier odohraných 110 Wins / 112 Losses som Silver 4 čo viac dodať normálne už mi je trápne to hrať ďalej...
222 ranked hier odohraných 110 Wins / 112 Losses som Silver 4 čo viac dodať normálne už mi je trápne to hrať ďalej...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ale no tak ved to uz si raz vravel ze koncis. 
-
->slavo<-
Addict
Potreboval som len čas 
A to si kedy zabil toľko hier?
Inak spoznal som nový fenomén s menom shyvana
V jungli v early game first blood na enemy redke asi tak 8z10 hier
jungla easy, gangy dobré zo speedom
, lvl 6 v 5 minute čo si viac priať ;D
Totálne OP hero, adc + ap carry sú ako vždy vzadu, tak ja idem rovno cez celý enemy team, skok na tých dvoch a držím ich od teamu
Môj tým to tam rozbije a v lepšom prípade máme double v najhoršom stále prežijem
Akože dnes asi 10 hier za shyvanu a len jednu som prehral a to ked lagoval server, odporúčam vyskúšať 
Inak spoznal som nový fenomén s menom shyvana
V jungli v early game first blood na enemy redke asi tak 8z10 hier
Totálne OP hero, adc + ap carry sú ako vždy vzadu, tak ja idem rovno cez celý enemy team, skok na tých dvoch a držím ich od teamu