Problém s prehrávanim videí...
Problém s prehrávanim videí...
Zdravím, mám problém s pehrávačmi videí, či s DivX, VLC, alebo windows media player. Vždy, keď stiahnem film a spustím ho či v Divx, VLC, alebo v inom prehrávači, tak zvuk v pozadí je strašne hlučný a zvuk hlasu keď rozprávaju herci neni takmer počuť vôbec. Prosím Vás o nejakú radu. Ďakujem.
-
vladenko007
VIP
Re: Problém s prehrávanim videí...
Keď to robí na všetkých prehrávačoch tak bude niekde v nastavení zvuku a lebo zvukovej karty povolené zvukové efekty pripadne niečo podobné. Už si to nepametám ale dá sa to vypnúť.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
V nastavenia zvukovky nájdi zvukové efekty a tam zaškrtni Vyrovnanie hlasitosti 
Je to hlúpa otázka, ale mohly by ste ma naviesť ako sa dostanem do zvukovej karty?
Riesim prave problem s prehravanim videa vo VLC. Mam video subor formatu wmv( kodek: Windows Media Video 9).
Problem: Dam prehrat subor, po otvoreni sa prehra asi sekunda, nasleduje asi sekundovy sek a ostanu rozne artefakty na obraze. Po 5 sekundach ide video v poriadku. Mam poslednu verziu VLC a deje sa to na XP,7 aj 8.
WMP to prehra bez zavahania uplne v poriadku.
Skusal som sa babrat v nastaveniach VLC v karte video > Vystup, no stale mam ten problem.
Vie niekto ako to vyriesit?
Problem: Dam prehrat subor, po otvoreni sa prehra asi sekunda, nasleduje asi sekundovy sek a ostanu rozne artefakty na obraze. Po 5 sekundach ide video v poriadku. Mam poslednu verziu VLC a deje sa to na XP,7 aj 8.
WMP to prehra bez zavahania uplne v poriadku.
Skusal som sa babrat v nastaveniach VLC v karte video > Vystup, no stale mam ten problem.
Vie niekto ako to vyriesit?
-
vladenko007
VIP
Robí to každé video?
Ak len jedno môže byť to video chybné.
Skúšal si aj iný prehrávač? Napríklad KMPlayer
Ak len jedno môže byť to video chybné.
Skúšal si aj iný prehrávač? Napríklad KMPlayer
Momentalne mam len jeden subor takehoto typu na otestovanie, ine formaty (avi,mp4,mov....) prehrava bez problemov. Iny prehravac (WMP) som skusal a ten nema problem.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mám aj ja drobný problém s VLC. Mám otvorené 2 nezávistlé okná s dvoma playlistami. Obe playlisty obsahujú .avi seriály. Občas si všimnem, že seriál ide pomalšie, prípadne seká (nie je to ale jednoznačné, ja to vidím, ostatní nie všetci). Okná sa naraz neprehrávajú. Nápady?