True Detective
-
twardykamen
Medium Professional
True Detective
Mame tu novy detektivny serial z produkcie HBO s kvalitnym obsadenim(Matthew McConaughey,Woody Harrelson)
Prvy diel hodnotim ako slusny rozbeh a nacrt postav.8/10 a urcite budem sledovat dalej.
Netreba vsak ocakavat ziadneho Sherlocka ani CSI.Serial je skor krimi drama.
http://www.imdb.com/title/tt2356777/?ref_=nv_sr_1
http://www.csfd.cz/film/328992-temny-pripad/
Prvy diel hodnotim ako slusny rozbeh a nacrt postav.8/10 a urcite budem sledovat dalej.
Netreba vsak ocakavat ziadneho Sherlocka ani CSI.Serial je skor krimi drama.
http://www.imdb.com/title/tt2356777/?ref_=nv_sr_1
http://www.csfd.cz/film/328992-temny-pripad/
Re: True Detective
Uz bola aj druha cast, budem sledovat dalej, aj ked ide uz az moc pomaly. Hlavne ten pilot, ale detektivky mam rad. Kazda seria mam mat tusim uplne ine postavy.
Prvú časť som skoro aj pozrel, ale nevydržal som ani do konca prvej časti, shift+del. Herci sú dobrí, seriál nulový, možno si to pozriem keď odvysielajú prvú sériu alebo ozaj už nebude nič čo by som mohol pozerať.
Na konci 1x04 paradna 6 minutova akcia natocena na 1 zaber. Pri natacani mali pripravenych par miest, kde by sa dalo strihnut, ale vysledok, ktory odvysielali, je bez strihu. Mi to pripadalo jak gta misia.
Cast sice nebola moc detektivna, ale nevadi.
Podla mna jeden z naj serialov. Mna teda bavi asi najviac. Perfektne herecke vykony, skoda ze to bude zase trocha kratsie.. 
-
twardykamen
Medium Professional
Som rad ze nie som jediny.tento serial je kvalitka,ajked uznavam nemusi sadnut kazdemu.
A ten 4 .diel 10/10 uz mi to prislo ako celevecerny film.
A ten 4 .diel 10/10 uz mi to prislo ako celevecerny film.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tento serial sa mi dostal do pozornosti vdaka tejto teme a musim priznat, ze je to bomba. Ta scena v ciernej stvrti....OMG!
Uzasny noirovy serial plny depresie, temnych filtrov a bez stipky nadeje pre kohokolvek. Naozaj ultimatna jazda. To, ze moderne serialy si zakladaju na autentickych postavach je samozrejmost, ale tento ma v sebe nejaku surovost. Navyse vyborne, polo-psychopaticke dialogy tomu davaju naozaj jedinecnu atmosferu aku som este nevidel.
Uzasny noirovy serial plny depresie, temnych filtrov a bez stipky nadeje pre kohokolvek. Naozaj ultimatna jazda. To, ze moderne serialy si zakladaju na autentickych postavach je samozrejmost, ale tento ma v sebe nejaku surovost. Navyse vyborne, polo-psychopaticke dialogy tomu davaju naozaj jedinecnu atmosferu aku som este nevidel.
Som rád, že vysielajú niečo ako je True Detective, lebo momentálne nič s takouto tématikou nebeží, no a tá atmosféra je proste geniálna. Človeka to vtiahne do deja a nepustí. Už aby bol vonku ďalší diel.
-
vladenko007
VIP
Prečítal som si tému a hneď som si stiahol prvé 3 diely. Podobne ako Cesar som nedokázal pozrieť do konca.
Mňa keď nevtiahne prvý diel tak tomu veľkú šancu nedávam. Možno som nepozeral pozorne možno som myslel popri tom na iné veci. Každopádne som nezmazal a skúsim to ešte raz.
Mňa keď nevtiahne prvý diel tak tomu veľkú šancu nedávam. Možno som nepozeral pozorne možno som myslel popri tom na iné veci. Každopádne som nezmazal a skúsim to ešte raz.
Mozno prvy diel sa rozbiehal trochu pomalsie, ale momentalne podla mna lepsi serial nebezi 
Začiatok pomalší, vžívanie sa s postavami, zatiaľ hodnotím štvrtú časť za najlepšiu. Celkovo vo mne vyvolal tento seriál dobré dojmy, určite je to pre náročnejšieho diváka, ale mne tento seriál sadol. Hlavné postavy, na jedničku vybraté! Ostáva nám ešte polovica prvej série, uvidíme čo z toho nakoniec bude..
-
Old Dirty Bastard
Guru
toto som miloval pri Children of Men tam bolo dosť single shot scén, kt. mali x minút, najslávnejšia asi prerušenie boja pre plač dieťaťa, umenie natočiť to.. a ako sa aj spomína v texte, v Cuarónovom novom filme Gravity mala otváracia scéna bez strihu vyše 17 minútPascalwb napísal:Na konci 1x04 paradna 6 minutova akcia natocena na 1 zaber. Pri natacani mali pripravenych par miest, kde by sa dalo strihnut, ale vysledok, ktory odvysielali, je bez strihu. Mi to pripadalo jak gta misia.
a BTW, True Detective je úžasný seriál.. čo sa stalo Matthew Mcconaughey? z romantických komédii k takýmto rolám ako hral v Mud, Wolf of Wallstreet, Dallas Buyers Club, Killer Joe a teraz True Detective? fantastický je.
-
twardykamen
Medium Professional
Takze 5.diel a ocakavany zvrat je tu!sice menej akcny diel,ale prinasa trosku napatia 
po tomto diely menim svoje hodnotenie na 10/10.serial ma skutocne bavi a cakam stale na novy diel, ktory musim vidiet hned!to sa mi zatial nestalo pri ziadnom serialy.(snad pri pacificu este)
po tomto diely menim svoje hodnotenie na 10/10.serial ma skutocne bavi a cakam stale na novy diel, ktory musim vidiet hned!to sa mi zatial nestalo pri ziadnom serialy.(snad pri pacificu este)
to hej posledny diel velka kvalita, momentalne netusim co si mam mysliet...musim po googlit nejake konspiracie 
na csfd ich je dosť, ale ja radšej nečítam a čakám aj keď nerád 
No podľa hodnotenia a toho, čo tu píšete, to vyzerá na riadnu pecku. Idem dokukať nudnú druhú sériu Bron/Broen, na Walking Dead sa vyprdnem, Banshee si takisto ešte nechám odložiť a vrhnem sa na toto. 
Ak sa ti paci takato temna atmosfera a autenticita, tak urcite skus serial Luther ( http://www.csfd.cz/film/274781-luther/ ). Ja som ho nedavno dopozeral a je to luxus, tiez temna detektivka ako True Detective.axxis napísal:Tento serial sa mi dostal do pozornosti vdaka tejto teme a musim priznat, ze je to bomba. Ta scena v ciernej stvrti....OMG!
No ale k teme: prave po dopozerani Luthera som bol trochu smutny z toho, ze zas nemam tip na podobne kvalitny serial a potom som sa nejako dostal k True Detective a bolo rozhodnute
Prve 2 diely sa mi zdali trochu slabsie, aj ked s mnohymi dobrymi momentami, ale potom sa to krasne rozbehlo a momentalne upenlivo cakam na 6ty diel
Herecek vykony, atmosfera, vizual, atd., vsetko je bezchybne tak ako sa na HBO patri.
Znova mám ten pocit kedy sa po dopozeraní časti neviem dočkať na ďalšiu. Niečo podobné som naposledy začil pri prvej sérii Walking Dead. Fakt super časť posledná 6tka.. škoda že už len 2 časti do konca série 
Cross to si mi ani hovorit nemal, ze uz len dve casti... Dobry diel pacila sa mi najma Lili Simmons (ved ta je v kazdom serialy co som ju zatial videl naha a t.t.ka s niekym)
Pozeral som vcera na HBO pretoze na edne este neboli titulky a celkom sa mi to pozdava aj takto v TV, mali dobre spraveny ten preklad.
Pozeral som vcera na HBO pretoze na edne este neboli titulky a celkom sa mi to pozdava aj takto v TV, mali dobre spraveny ten preklad.
ep7 promo
paradny serial!