F.A. Premier league
Re: F.A. Premier league
Fanúšikovia Blues podľa mňa nemusia byť nespokojní, Chelsea to zatiaľ ide aj bez Matu. Otázkou je, že keď sa zraní nejaký ofenzívne ladený hráč, či ho bude vedieť Schurrle nahradiť, pretože inak už v zostave Chelsea nie je typický ofenzívny záložník, akým je Mata. Naopak United si môžu gratulovať, podľa mňa po Ozilovi je to jeden z najkreatívnejších záložníkov v PL, takže pre United určite win.
Livpool zatial pekna demolaz Arsenalu
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2014, 15:02)
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2014, 15:02)
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
extremne nevyspytatelna liga tento rocnik. Muzstva z hornej polovice tabulky fasuju 5-6 golov skoro kazdy druhy tyzden 
Liverpool ukázal obrovský progres v tejto sezóne. Treba veriť, že sa vyhnú zbytočným remízam a v pohode to dokopú do LM. Takisto treba dúfať, že Suárez v lete ostane...
Liverpool zdemoloval Arsenal... Hazard 3 goly... City remiza... Chelsea prva
krasny den
Ináč... Ak po tejto sezóne niekto bude lamentovať, že Premier League nieje najlepšia liga na svete tak už neviem. 3-4 teamy hrajú reálne o titul, 3-4 teamy hrajú o flek v Lige majstrov a záchranu v lige nemá istú 10 mužstiev. LaLiga má tiež jednu zo zaujímavejších sezón, ale tomuto sa to asi ťažko vyrovná.
Dnes to bola tragédia, Liverpool bol neuveriteľne efektívny. Treba sa pozbierať a v stredu vyhrať nad United. IMO kľúčový zápas sezóny pre oba celky - United o CL spot, Arsenal o titul.. Bude to tesné. Arsenalu stále chýba osobnosť, ktorá by tím potiahla - tak, ako to robí Suaréz so Sturridgeom, Aguero s Yayom a pod. Mesut je kreatívny, ale v posledných týždňoch hrá prd a predsa len, je to skôr šedá eminencia ako ozajstný líder..
1:1
do konca ligy dostanem urcite infarkt...
-
guess.whoo
Redeemer
aaa tiket v piiiiii 
Ja som dal X a tiket krásne zelený - WBA hrá doma dobre, 1:1 s Evertonom, Liverpoolom, Arsenalom i Chelsea. Zajtra Arsenal - United, no to som zvedavý, ako to dopadne, s United hráme stále ako posratí..
-
t0m4s3
Admin
Raz darmo, titul v PL sa nevyhrava len vitazstvami so silnymi timami. Ak zajtra Arsenal neklepne ManU tak uz neviem kedy.
Dnes vecer je Arsenal s ManU o 20:45, verim, ze bude dobry futbal.
Bože, to bola nuda.. Arsenal potvrdil, že dôležité zápasy nezvláda. Keby nebolo Szczesneho, United si dokonca mohli odnášať 3 body.. Wenger, samozrejme, spokojný, striedal len Rosického (ktorý hral podstatne lepšie ako napr. Wilshere či Arteta), pričom mal na lavičke napr. Podolskeho. (okrem neho ale len Sanoga s Bendtnerom, ktorí by sa v iných tímoch nedostali ani do rezervy, nie to ešte na lavičku.. ale dobre, hrajme sa, že AW v januári nemal budget na prestupy a nepriviedol zraneného hráča) Tá jeho tvrdohlavosť nás ZASE bude stáť titul, už teraz to viem. Same old shit over and over again.
-
guess.whoo
Redeemer
dnes fajny zapas, uplne sme drvili nove zamky cely zapas. skoda ze to fulham neudrzal na konci 
Začalo sa s výstavbou národného štadióna. Oh, come on. Money talks, bullshit walks. Aby som nebol OT, dnes zaujímavý zápas CFC vs. EFC, dal som jednotku, tak hádam ma nesklamú.
Vcera proti spurs 3 body aj ked vsetky goly padli vdaka chybam spurs az na dembov. Tiez ta cervena podla mna nemala byt dost prisne to odpyskal.
-
guess.whoo
Redeemer
tak vcera najprv Vertonghen spravil chybu, ktora nas stala zapas a potom ten imbecil zapiska taku penaltu a este da aj CK..nedivim sa ze potom hraci vypli. Nebol to podla mna ani faul. Navyse ma teraz Kaboul CK, dawson sa zranil, Chiri je este stale zraneny takze v zapase proti Arsenalu mame jedneho stopera....good job ref
Rozhodca sa musel rozhodnúť v okamihu sekundy. Buď by to nezapískal alebo ak áno, tak samozrejme musel dať ČK. Bolo to buď-alebo, ale na 90 % si to pred komisiou obháji, ak ho vôbec za ten zákrok budú prešetrovať, čo pochybujem.
-
guess.whoo
Redeemer
cervena vobec nemala byt. etoo nesiel sam na branu ani to nebola vylozena sanca, Kabou nebol jediny obranca v 16tke..proste uplne zle rozhodnutie. Ano musel sa rozhodnut v sekunde ci zapiska penaltu alebo nie, ale mal cas si rozmysliet ci da CK alebo ZK a rozhodol sa znovu zle
co to cpavok alebo nieco silnejsie