ZOH Soci 2014

O športe...
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: ZOH Soci 2014

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Gratulujem
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Skvelé, keď som to pozeral, tak som si v duchu hovoril, aké by to bolo super, keby sa jej obhajoba podarila a je to tam. Je obdivuhodné, ako sa dokázala koncentrovať na tú streľbu a akým spôsobom načasovala formu. V tých rozhovoroch vyzerá naozaj veľmi skromná a milá, veľmi jej to prajem. Kiežby ešte reálne zabojovala aspoň o jednu medailu, šancu má určite.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Je niekde zadefinovane akym modelom sa bude hrat hokej? Zaujima ma najma predlzenie, ci sa bude hrat na 2 predlzenia po 5 min a potom najazdy alebo ako to tam bude. Vdaka
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

zakladne skupiny predlzenie 4 na 4 raz 5minut, vyradovacky 4 na 4 10 minut a finale 4 na 4 20 minut, pricom iba pred finale je 15 minutova prestavka a uprava ladu. inaksie sa hra hned
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Takze 1 predlzenie a ak sa v nom nerozhodne idu najazdy?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tak presne.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

zle dopadla na prvom skoku dozadu. Pri druhom dopade stratila palicu a pri treťom skoku opäť spadla
http://sport.aktuality.sk/c/162709/zoh- ... at-v-soci/

nevadí :D dôležité je zúčastniť sa
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Ale pekna je :D
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

tak dnes to nevyšlo, Nasťa neišla tak dobre ako v šprinte, už od začiatku som nemal dobrý pocit z toho prejavu, ani beh nebol dobrý ani streľba, 2 vedľa by stačili na medailu keby strieľa rýchlejšie alebo o čosi lepšie beží, škoda

//autoeditácia príspevku (11 Feb 2014, 17:10)
btw takéto články ma vedia vytočiť, dostal som sa k tomu len náhodou lebo tieto bulváry nečítam ale je to smutné http://vas.cas.sk/clanok/9311/kuzminove ... da-je.html
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Ja to celkom chápem. Narodila sa tam, prežila tam značnú časť života, je logické, že ju k Rusku viaže silnejšie puto ako k Slovensku (kde prišla vlastne len preto, aby sa dostala na OH a podobné podujatia, keďže v Rusku sa do nominácie pravidelne nedostávala). Hej, SVK jej kariérne pomohlo, ale nemožno čakať prejavy vlastenectva, ktoré neexistuje.. Ale čo sa dá čakať od Nového Času, na takých sprostostiach sú postavené celé noviny.

Inak, práve som dopozeral ženský hokej, Rusko vs. Japonsko. Úprimne, čakal som, že zápas bude slabučký - ostal som však pozitívne prekvapený. Nasadenie z oboch strán, dráma až do konca, skvelý ruský komentátor, výborné publikum.
valerius
Novice
Novice

Príspevok od používateľa valerius »

DanielDevil napísal:tak dnes to nevyšlo, Nasťa neišla tak dobre ako v šprinte, už od začiatku som nemal dobrý pocit z toho prejavu, ani beh nebol dobrý ani streľba, 2 vedľa by stačili na medailu keby strieľa rýchlejšie alebo o čosi lepšie beží, škoda

//autoeditácia príspevku (11 Feb 2014, 17:10)
btw takéto články ma vedia vytočiť, dostal som sa k tomu len náhodou lebo tieto bulváry nečítam ale je to smutné http://vas.cas.sk/clanok/9311/kuzminove ... da-je.html
Musim s tebou len suhlasit,tolko novinarov co sa k nej vyrojilo.Ako sa mohla pripravovat na dnesnu stihacku?
Same rozhovory,nazory ,postrehy.
BTW:Vy tam vidite niekoho,kto by reprezantoval Slovensko okrem Nastenky?
Iba turisti a vyletnici ,aj pekne s rodinkou. :nono:
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

odkedy robia zeny ski jump :slap:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Odkedy všetkým zadrbáva s tou gender equality agendou.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dnes som pozeral U-rampu a super vec :) 15-ročný Japonec strieborný, wau :-O ...inak všetky športy pozerám na českých kanáloch ale keďže sánky dávali iba naši a češi nejaké reprízy, bol som nútený to pozerať na stv-čke :/ no hrôza, komentátor len čítal všetky časy, ktoré som videl aj ja, pri každej jednej pretekárke a samozrejme pri každej hovoril aká je sympatická a pohľadná, pri polovici nezabudol spomenúť váhu a výšku...nakoniec som to ani nevydržal dopozerať

//k tej Nasti, neviem presne ako to bolo, lebo možno tam bola chyba v preklade, je to sympoška, je rada že nás reprezentuje, žije tu, vie po Slovensky a neviem prečo to stále niekto musí rozoberať, Guede tiež nie je rodený Slovák ale nikto do neho nerýpal
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Stratene v preklade to asi nebolo, to iba bulvar z toho robi halo. Ako uz napisal vyssie, kto caka, ze po par rokoch pretekania so slovenskym pasom sa bude buchat do prs ako nejaka hejslovacka, tak je na hlavu.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

DanielDevil: do guedeho nikto nerýpal? A ty si bol zmrazený a teraz ťa prebudili či ako? Do neho ešte viac, zato že je čierny a ani nevie poriadne po slovensky. To že to nezašlo až k takýmto rozhovorom a podobne bude asi tým, že nikdy nič nevyhral. Nemali sme titul ME, MS (ťažko sa vyhrávajú majstrovstvá keď sa na ne ani nedostaneme)

nasťu nechajme už tak. Sama povedala že už má zlato, už môže byť spokojnejšia a ísť uvolnenejšie ako ostatné pretekárky. Nevravím že to vypustila, bojovala koľko sa dalo. Hlavne na poslednej strelbe to chcele ešte uhrať na medailu, a príliš dlho mierila. Dve čo prišli na strelnicu po nej odišli pred ňou. Tam sa obrala o dobré dve-tri priečky.

//autoeditácia príspevku (12 Feb 2014, 10:04)
aká náhoda: http://sport.aktuality.sk/c/162778/zoh- ... e-vitazky/
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:DanielDevil: do guedeho nikto nerýpal? A ty si bol zmrazený a teraz ťa prebudili či ako? Do neho ešte viac, zato že je čierny a ani nevie poriadne po slovensky. To že to nezašlo až k takýmto rozhovorom a podobne bude asi tým, že nikdy nič nevyhral. Nemali sme titul ME, MS (ťažko sa vyhrávajú majstrovstvá keď sa na ne ani nedostaneme)
To bol trošku iný prípad, riešil sa len kvôli farbe pleti, keďže patríme k tým krajinám ktoré sú nato háklivé. Ale nikto s ním nerobil milión rozhovorov o tom či sa cíti ako Slovák alebo ...už ani neviem odkiaľ vlastne je
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nikto s ním nerobil rozhovor, lebo nemal žiadne úspechy. Väčšina slovákov ho ani nepozná, napriek tomu že bol v repre. Kuzminová je dvojnásobná olympijská víťazka. To nemôžeš porovnávať. Ani so mnou nikto nerobil rozhovory či sa cítim byť slovákom, lebo som rovnako nič nedosiahol ako aj guede

a vôbec, to či sa cíti slovák alebo ako sa cíti je úplne jedno. Ak má raz občianstvo, tak je slovák/slovenka
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

audiotrack napísal: a vôbec, to či sa cíti slovák alebo ako sa cíti je úplne jedno. Ak má raz občianstvo, tak je slovák/slovenka
To nemyslis vazne, ze nie?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

podľa toho ako sa na to pozeráš. Či morálne, alebo právne. Ak má občianstvo, tak je právoplatným občanom SR a môže nás reprezentovať.
Napísať odpoveď