Amen to that. Sup sup na SOI a nech si to riesia snimi oni.gogo956 napísal:bolo by dobre si uvedomit jednu podstatnu vec: nejde ani tak o to ze mu posielaju postu so skomolenym menom,ale o to, ze on ich opakovane poziadal aby mu ziadnu nevyziadanu postu nezasielali a oni to neberu na vedomie. A to nie je len tak, lebo na to su zakony a firma moze byt za taketo konanie postihnuta.
urazka, prznenie mena
Re: urazka, prznenie mena
Ty máš ale problémy. Kvôli letáku z Dráčika sa súdiť 
To nie je sudenie, on da len podnet na SOI a ta uz to preriesi...nehovoriac o tom, ze ta SOIka je tu od toho a keby si to kazdy povedal, tak by to tu vyzeralo (vlastne aj vyzera)
...veď máš aspoň papier do zberu. Zadarmo.
Vrátim sa ešte k tej mojej zmene priezviska. Možno je to náhoda, ale 4x sa som uchádzal o prácu v jednej firme. 4x ani ťuka. Prvá žiadosť po zmene priezviska - pozvanie na pohovor.
Nech mi nikto nehovorí, že na tom nezáleží.
Nech mi nikto nehovorí, že na tom nezáleží.
Niečo na tom bude, no po poslaní CV s fotkou nechápem, kde by mohol byť problém.
K tým priezviskám ešte, kamarát sa volá Hodor (fanúšikovia Game of Thrones vedia o čom hovorím), a chudák keď niečo potrebuje, alebo sa niečo seriózne opýta, všetci mu odpovedajú "Hodor.", a podobne.
Sledujem to najmä na Facebooku, keď napíše nejaký verejný status, alebo tak. Ustavične. 
K tým priezviskám ešte, kamarát sa volá Hodor (fanúšikovia Game of Thrones vedia o čom hovorím), a chudák keď niečo potrebuje, alebo sa niečo seriózne opýta, všetci mu odpovedajú "Hodor.", a podobne.