Michael Schumacher
Michael Schumacher
Schumi leží od decembra v umelom spánku. Dnes médiá na čele s Bildom informujú o tom, že dostal zápal pľúc, ktorý preňho môže znamenať smrť. Okrem toho sú posledné správy o zdravotnom stave spred 2 týždňov, kedy ho začali prebúdzať - vraj mrkol, zovrel ruku do päste a pod. Myslíte si, že sa z toho dostane (možno dokonca bez trvalých následkov?)
Podobnú tému som nenašiel, tak pevne verím, že tu nie je.
Podobnú tému som nenašiel, tak pevne verím, že tu nie je.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Michael Schumacher
nemalo by to byť v sekcii zdravie?
-
audiotrack
VIP
V nejakom článku som čítal, že to mrknutie a pohnutie rukou sa najnovšie ukázali ako reflexy na zmenu liekov, resp. ich zníženie. Vraj na žiadne vonkajšie podnety nereaguje, a bolo to nesprávne interpretované.
//edit: doplnené o presnú citáciu z toho článku
Inak by ma zaujímalo, ako môže pacient ktorý je pod neustálym sledovaním a napojený na prístrojoch, dostať zápal plúc.Slávny pacient podľa lekárov žmurkol a aj niektoré ďalšie stimuly naznačili , že by cesta k uzdraveniu nemusela byť tak beznádejná. Súčasné prognózy však optimizmus všetkých poriadne schladili .
"Michaelove reakcie boli len reflexnou odozvou tela , na nič iné zatiaľ nereaguje," píše nemecký denník Bild.
//edit: doplnené o presnú citáciu z toho článku
taktiez citacia z clanku:
"Jeden dôvod môže byť, že sekrét, ktorý sa mu tvorí v hrdle a v hltane nemôže vykašľať, pretože trubica leží v priedušnici, cez ktorú dýcha. Zdravý človek si odkašle alebo viackrát za minútu prehltne, väčšinou o tom ani nevie."
"Jeden dôvod môže byť, že sekrét, ktorý sa mu tvorí v hrdle a v hltane nemôže vykašľať, pretože trubica leží v priedušnici, cez ktorú dýcha. Zdravý človek si odkašle alebo viackrát za minútu prehltne, väčšinou o tom ani nevie."
Ja tymto spravam od bulvarnych novin moc neverim. Kym sa nevyjadri lekar. Len sa vtom stale hrabu media.
Odpojit ho hajzla, vzdy jazdil nefer, tak by so mu to oplatil.
-
Andi_Cibula
Addict
-
Digital
Guru
Tak vy ste pekne primitívny chrapúni. Mali ste zaschnúť ako semeno na madraci za takéto reči.
// Andi_Cibula .... si obyčajný zaschnutý semeňák.Ja sa volaco spytam, zistovacou otazkou a uz som chrapun.
-
Andi_Cibula
Addict
Ja sa volaco spytam, zistovacou otazkou a uz som chrapun. 
No som zvedavy, to ze je von z komy, ale neznamena, ze je hore.