5 ročný notebook sa nezapne
5 ročný notebook sa nezapne
Ahojte,
Ako z nazvu vyplýva mam 5 rokov stary notebook (info hlavne k stavu baterie), ktorý sa nezapne.
Po stlacení tlačidla, sa toto rozsvieti ako obvykle no pocitac inak nereaguje. Po cca 5 sekundach tlacica zhasne a zablika koncovka napajania a tam vsetko konci.
Neviete kde moze byt chyba?
Jedna sa o HP 6735 (alebo tak nejako).
Ďakujem...
PS: je to surne takze vdaka za kazdy tip
Ako z nazvu vyplýva mam 5 rokov stary notebook (info hlavne k stavu baterie), ktorý sa nezapne.
Po stlacení tlačidla, sa toto rozsvieti ako obvykle no pocitac inak nereaguje. Po cca 5 sekundach tlacica zhasne a zablika koncovka napajania a tam vsetko konci.
Neviete kde moze byt chyba?
Jedna sa o HP 6735 (alebo tak nejako).
Ďakujem...
PS: je to surne takze vdaka za kazdy tip
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: 5 ročný notebook sa nezapne
Napajaci modul, doska. Moze to byt studeny spoj pri napajani...
moj tip bol na napajanie pretoze kabel je ozuty psom a DC konektor niekedy nezareagoval na pripojenie kabla.
Pomoze vymena toho konektora? Doma to asi nezvladnem?
Pomoze vymena toho konektora? Doma to asi nezvladnem?
Skús zmerať napätie na to konektore a uvidíš.
No a info o tom kábli si mohol poskytnúť hneď, takto musel Hojko prejaviť svoje veštecké schopnosti...
No a info o tom kábli si mohol poskytnúť hneď, takto musel Hojko prejaviť svoje veštecké schopnosti...
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
mal som tento isty problem prednedavnom a chyba bola v nabijacke ... ak mas moznost tak si pozicaj nabijacku a skus
kabel som mal dnes pozicany a ani jeho vymena nepomohla. Az potom mi dosli napady a oslovil som vas...
Skus si vybrat baterku na cca. 15-20 minut, a zase dat do notebooku... Ked sa to nezapne ani tak, potom sa zacnu problemy...
skus pouzit teplovzdusnu pistol... Oco uz opravil takto druhy notebook, prvy bol nejaky asus, teraz posledne moj hp dv5 - 1210ec.. Problem je tam ten, ze vacsinou je to v maticnej doske - pouzivaju tam suche spoje a to narobi problemy po case.. rozobral sa komplet, u procaku na maticnej, kde sa dalo sa riadne rozzhavil, poriadne vsetko popritlaca, a notebook, ktory nejavil absolutne ziadne znamky zivota sa razom prebral k zivotu.. a pritom je to taka blbost..
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
To by asi zle dopadol ten notebook keby roztopil cin na spojoch a "poriadne to tam poprilacal" 
to s tou bateriou vyskusam, ale o inom...
Vcera som notebook rozobral "do šróbiku" a zlozil spat a on sa zapol. Kedze neviem co ine okrem rozborky - zborky som spravil, povazujem vcerajsi uspech za uspech šamana
...šamana a obavam sa casu kedy prestane jeho kuzlo platit
Vcera som notebook rozobral "do šróbiku" a zlozil spat a on sa zapol. Kedze neviem co ine okrem rozborky - zborky som spravil, povazujem vcerajsi uspech za uspech šamana
...šamana a obavam sa casu kedy prestane jeho kuzlo platit