prestane ist internet

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
jozi444
Novice
Novice

prestane ist internet

Príspevok od používateľa jozi444 »

Cau mam notebook ASUS x550c windows 8.1. problem je v tom že po zapnuti mi normlane ide internet ale po určitim čase z ničoho nič prestane ist(skušal som aj ine prehliadače).Deje sa to aj ked je pripojeny cez kabel aj ked cez Wifi.Na lište Siete nadalej ukazuje že je pripojeny k sieti(neukazuje žiaden vykričnik).Deje sa to na všetkych internetovych sietach ku ktorim sa pripojim.Pomože až reštart pc, potom zas určiti čas ide ale o chvilu zas prestane ist .Skušal som aktualizovat ovladače aj ich preinštalovat .Nevie niekto v čom bude problem?
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: prestane ist internet

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Toto riešim ja už 2 mesiace. Od kedy mám nový notebook Lenovo stáva sa mi že raz za 2 dni sa mi prepne wifi v notebooku do normy a. Zistil som že reštart routra nepomôže že chyba je v notebooku na wifine. Ale tiež som zistil ako to spraviť aby som nemusel stále reštartovať.
Kliknutie na Diagnostikovať nepomáha. Takže sa prepnem do nastavení wifi karty a prepnem režim z 20MHz na Auto alebo naopak ak to urobí zas. Potvrdíš ok a spojenie sa vypne a za 2 sekundy znovu zapne už plne funkčné.

Možno toto nieje tvoj problém. Ale skúsiť môžeš.
Prílohy
Snímka obrazovky (91).png
jozi444
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jozi444 »

vladenko007 napísal:Toto riešim ja už 2 mesiace. Od kedy mám nový notebook Lenovo stáva sa mi že raz za 2 dni sa mi prepne wifi v notebooku do normy a. Zistil som že reštart routra nepomôže že chyba je v notebooku na wifine. Ale tiež som zistil ako to spraviť aby som nemusel stále reštartovať.
Kliknutie na Diagnostikovať nepomáha. Takže sa prepnem do nastavení wifi karty a prepnem režim z 20MHz na Auto alebo naopak ak to urobí zas. Potvrdíš ok a spojenie sa vypne a za 2 sekundy znovu zapne už plne funkčné.

Možno toto nieje tvoj problém. Ale skúsiť môžeš.

U mňa bude asi inde problem mne tam ta rychlost neklesne dnes som si všimol že aj ked mi intenet nejde v internetovom prehliadači ale cez program utorren stahovanie pokračuje akoby interne normalne šiel.Ale skype tak isto nefunguje. Nechapem ako je možne že stahuje dalej a v prehliači a skype internet nefunguje.Skušal som aj iny prehliadač.
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ani mne neprestane isť. On ide ale strašne pomaly. 10-20 krát pomalšie. A keď dám zmerať rýchlosť tak mi ukáže len 1Mbit/s
Na kábli som neskúšal lebo nepoužívam. Ale ako píšeš aj keď sa odpojím od svojej sieťe a pripojím na inú tak je to to isté.
Napísať odpoveď