Ikony na web k prepínaniu jazykov.
-
Sorta15
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ikony na web k prepínaniu jazykov.
Čaute! Chcel by som sa spýtať, nenatrafil náhodou niekto z Vás na internete na ikony na web, lebo mne sa to nepodarilo.. Myslím na ikony/tlačítka k prepínaniu jazykov. Ale nie vlajky štátov, ale skratky jazykov napr. EN, SK, CZ, RU. A nepíšte mi prosím Vás, že si ich môžem jednoducho vytvoriť.
Vďaka.
Re: Ikony na web k prepínaniu jazykov.
Nenašiel si to najskôr preto, že to naozaj málokto používa/zháňa.
Väčšinou sú to naozaj vlajky, obačajný text ("SK", "Slovenčina"), alebo kombinácia týchto dvoch.
Nejak nerozumiem, aký význam má ikonka, ak v nej bude iba text. Bude to aspoň odlíšené farbou? Ak áno, ako vyberieš farbu pri viacfarebných vlajkách?
Jednoduchšie bude, keď napíšeš, aký by to malo mať rozmer, a ako by to malo vyzerať, a niekto ti to spraví na mieru, a pošle .PSD kde si zmeníš iba text a farbu, prípadne sa na to môžem pozrieť aj ja.
Väčšinou sú to naozaj vlajky, obačajný text ("SK", "Slovenčina"), alebo kombinácia týchto dvoch.
Nejak nerozumiem, aký význam má ikonka, ak v nej bude iba text. Bude to aspoň odlíšené farbou? Ak áno, ako vyberieš farbu pri viacfarebných vlajkách?
Jednoduchšie bude, keď napíšeš, aký by to malo mať rozmer, a ako by to malo vyzerať, a niekto ti to spraví na mieru, a pošle .PSD kde si zmeníš iba text a farbu, prípadne sa na to môžem pozrieť aj ja.
-
Sorta15
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Prečítal som si viackrát,čo si napísal,a akosi som nepochopil, ako si to Ty pochopil:) Šlo by o štvorcové tlačítka, ich veľkosť ešte presne neviem 32px (?) 64px (?). Úplne jednoduché "flat icons", text/skratka jazyka a pozadie, nič viac, nič menej.
A áno máš pravdu, nepoužívajú sa často, ale predsa len som ich už určite videl na nejakých weboch.
A áno máš pravdu, nepoužívajú sa často, ale predsa len som ich už určite videl na nejakých weboch.
a to je problem nastylovat cez CSS ?
a to je problém spraviť v skicári, alebo vo worde a odfotiť?