Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Politika

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Tento kontinentálny flame Pro-life vs LGTI začína naberat nebezpečné rozmery... :psssst:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

typický bulšit :)

anywhore.. v SMEtiach bude v sobotu vložená samolepka so stereotypným "výsmešným" zobrazením nácka ako zamračeného boneheada v bombere a maskáčoch :sneaky: http://omediach.com/tlac/item/3448-sme- ... u-s-nackom

karmista: keď sa podpíšeš ti poviem :lol: ja sa btw nezastávam náckov, ja len že hento neni až na minoritné výnimky obraz súčasného fašistu a ono, vysmievať sa je síce pohodlné, ale hlúpe a ničomu to nepomáha v situácii, v kerej je fašizmus stále hrozbou, politickou aj fyzickou na ulici
Ditula
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Ditula »

chcem sa spytat,chystate sa zucastnit volieb do europskeho parlamentu? Ja mam poslednu dobu pocit,ze nic ine nerobime iba chodime volit a ziadnu zmenu nie je poznat.Aky je vas nazor?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ako spieva bosnianska Dubioza Kolektiv
  • European parliament,
    sitting in the Brussels.
    No one takes them seriously,
    just another hustle.
ovcania pohadzu do urien smer a bude. zupanovci by nemali postavit kandidata, ved ti ziapu o dusu spasenu proti bruselskemu utlaku. preto nadej na zmenu nie je ani tu
Rastafo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Rastafo »

ja sa urcite zucastnim,chodim volit na kazde volby.Este neviem pre koho sa rozhodnem,ale urcite nebudem volit podla prislusnosti k politickej strane

//autoeditácia príspevku (13 Feb 2014, 11:50)
Pozeram,ze sa roztrhlo vrece s novo vzniknutymi stranami. http://strana-tip.sk/ co si o nich myslite? Zatial som nenasiel ziadnu znamu politicku tvar,ktora by za nimi stala
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Rastafo napísal:Zatial som nenasiel ziadnu znamu politicku tvar,ktora by za nimi stala
to je len dobre, nie?
Rastafo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Rastafo »

beardie napísal:to je len dobre, nie?
pokial to tak bude naozaj tak je to podla mna len dobre
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

1450047_781993781826327_1058001265_n.jpg
oh god why
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

LOL

Ovečky sa nájdu :/
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

ale ako tak pozerám na ich billboard z posledných volieb tak neviem či si vlastne nerobia srandu náhodou :lol:
safe_image.jpg
safe_image.jpg (17.54 KiB) 1198 zobrazení
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

ad. včerajšia debata na TA3 - dobre sa to počúva z každej strany tradičná rodina-základ štátu - nakoniec sa na tom zhodli asi všetci, ja si nemyslím že deti vychovávané v netradičnom (homosexuálnom) prostredí budú vychovávané horšie ako v detskom domove
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

ja si mislim ze kazdy ma pravo na otca i matku ... aj deti v domove ... pri homosexualoch su len dvaja otcovia alebo dve matky ...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Cize lepsie ked to dieta co si adoptuju ostane v domove ako mat dvoch otcov alebo dve matky?
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

lepsie investovat do povodnej rodiny lasku a usilie aby tie deti nekoncili v decaku (jedno dieta stoji stat mesacne 800€)... a tie co tam skoncia aby nestacilo im raz za rok poslat pohladnicu aby boli zachovane rodicovske prava .... a kym sa ich problem nevyriesi mohli by byt umiestnovane v normalnych rodinach .... bohuzial dnes su tak blbe zakony ze skoro nik sa na to nepodujme --- nesmies dat detom jedlo z druheho dna, musis mat pre ne osobitnu chladnicku, musis znacit vsetko co jedia ... musis im davat vreckove ... a milion dalsich veci ... nehovoriac ze ak sa na take dieta naviazes je to profesionalne rodina ... ak sa nan naviaze tvoja rodina je to profesionalne zlyhanie (neviem ako by som svojim malym detom vysvetlil ze sice maju oni umoznit sa tomu dietatu naviazat sa nanich , prijat ich ale oni sa nesmu naviazat na neho ... nehovoriach o cirkulacii deti aby sa opatrovnici nenaviazali na deti a dalsie bludy ktore tu tahaju nasi uradnici neviem od kial ...)
ver mi ze je vela ludi ktory by si zobrali deti z decakov ... aj mi sme so zenou na d tym uvazovali dokonca sme aj ukncili pripravu ... ale takto si rodinu od statu sikanovat nenecham .... nemuselo by bit ani jedno dieta v decakoch keby ludia k zakonom pristupovali srdcom a nie ri*ou...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Už sa investovalo - máme to v ústave. Problém vyriešený. :wink:

//autoeditácia príspevku (18 Mar 2014, 19:07)
Pravicový zlepenec, aka Ľudová platmorfa, ktorá je už dlhodobo na smiech, sa definitívne rozpadá. Most vystupuje. :wink:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ako povedal momentálne miláčik davov, neoznačujte ma za lídra pravice, pretože je to pojem bez obsahu...
jackb
Redeemer
Redeemer

mozem sa opytat co je za problem s tym, ze od maja (?) mozu cudzinci na Slovensku kupovat podu? vela ludi zdielalo na socialnej sieti, aj to pletu do diskusii o Balkane, ze je to vlastizrada a podobne.

ja som len hlupy liberalny (podla kartarov lavicovy) pseudointelektual a nerozumiem tomu. pri studiu som prisiel na to, ze hladove doliny, hlavne v strede Slovenska cakaju na spasitelov s peniazmi, ktori navratia pracovne miesta, rozbehnu turizmus a podobne. takze preco sa drzat tych par metrov prhlavy, po ktorej ani pes nestekne, kde z nej moze mat clovek priamy zisk a este to moze mat aj pridanu hodnotu?
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

neviem co na tom nechapes ??? ty sa tesis ako nam vsade vyrasu ploty a budes sa moct pohybovat na vyznacenej trase praca dom dom praca ... a ked nebudes mat pracu tak skapes... to ze si slovac neuvedomuje cenu pody a vody je len komunisticka degradacia myslenia ale politici by si to uvedomovat mali ... ze bez pody ziadne slovensko nie je ... a ak ti je aj toto jedno tak sa nemame viac o com bavit ..
nerozumies stale asi jednu vec pokial mame podu sme v podstate od celeho sveta nezavisly (mozno nie od ich komfortu ale nejak by sme prezili nech sa deje cokolvek) ked prideme o podu tak ked nebudeme posluchat pokapeme od hladu ...
jackb
Redeemer
Redeemer

http://www.rrasi.sk/images/stories/kniz ... y_fond.pdf
stale nerozumiem. nieco pestovat sa da len na ani nie 30% uzemia. preco by ludia na Slovensku kapali hladom? zahranicni majitel plati dan z nehnutelnosti a stat ma prostriedky nakup obilia ako suroviny. ci?
medze boli u nas pred '48 a nebol vacsi problem. hladomor nebol. do polky '20tych rokov takmer tretina Slovenska (http://www.saske.sk/cas/archiv/2-98/stasko.html) patrila slachticom zahranicneho povodu a tiez na nasom uzemi nebol hladomor ani vacsie problemy s nezamestnanostou
este stale nerozumiem tomu, preco by bolo zlom mat podu v sukromnom zahranicnom vlastnictve a mat moznost jej vyuzitia ako sa drzat gruntu, s ktorym nic nerobim. na toto som prihlupy
Napísať odpoveď