hladam nejaku stranku z Ciny, kde by som dokazal kupit obaly na telefony. Konkretne zhanam na Desire 500ku a Z1 compact (To je len magnet na skrabance...). Skusal som googleit, lenze vsade chceli tak 50-100 kusov. Neviete nahodou o niecom?
Obaly z Ciny
Obaly z Ciny
Caute,
hladam nejaku stranku z Ciny, kde by som dokazal kupit obaly na telefony. Konkretne zhanam na Desire 500ku a Z1 compact (To je len magnet na skrabance...). Skusal som googleit, lenze vsade chceli tak 50-100 kusov. Neviete nahodou o niecom?
Re: Obaly z Ciny
Čo tak na Ebay? Napr. tuto to máš na desire aj bez poštovného na Slovensko: http://www.ebay.com/itm/New-Black-S-lin ... 4d14e71b28
www.dx.com kupoval som tam obaly na tablety a vela inych veci. Stale vsetko prislo ako malo.
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
fraqer napísal:Čo tak na Ebay? Napr. tuto to máš na desire aj bez poštovného na Slovensko: http://www.ebay.com/itm/New-Black-S-lin ... 4d14e71b28
kupoval som si taky obal na Xperiu S a stoji za h*vno
-
guess.whoo
Redeemer
co by si chcel za 2 dolare a free shipping? staci trosku poobzerat ten obal na obrazkoch a vidis
-
dobi235
Light Professional
tak je jasne ze viac za 2 dolare cakat nemoze...ja len hovorim ze je to na prd
nech da radsej 10-15€ za nejaky normalny 
-
Sarger
Guru wannabe
dobi235: bral som z ebay cze 10 obalov a zo žiadnym nebol problém. Keď už tak bere ten čo má otvorené boky na tlačítka a si v pohode.
To som dal len ako príklad že z ebayu idú aj lacné zohnať keby že mu ide o cenu. Ale určite sa tam nájdu aj kvalitné len to bude cenovo niekde inde.