Prezidentské voľby 2014
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prezidentské voľby 2014
Az sa mi nechce verit, ze by sa naslo este jedno vrece zemiakov
Prečo Róbert Fico musí byť prezidentom
http://tibor-kovacs.slobodnyvysielac.sk ... 4/p39/b127
Teraz mozno budem konspirovat, len aby Kiska nesluzil ako Ficova poistka v pripade neuspechu, este do volieb mame mesiac, casu dost, ja sa rozhodnem v den volieb komu dam kruzok...
http://tibor-kovacs.slobodnyvysielac.sk ... 4/p39/b127
Teraz mozno budem konspirovat, len aby Kiska nesluzil ako Ficova poistka v pripade neuspechu, este do volieb mame mesiac, casu dost, ja sa rozhodnem v den volieb komu dam kruzok...
bulvar...vladenko007 napísal:Prieskum Focusu zrazil Smer na kolená: Druhé kolo šokujúco Kiska 53,7 vs. Fico 46,3!
nie je na tom nic sokujuce
To je tesný výsledok, o ničom to nehovorí. Navyše, ktohovie ako to je s tou vierohodnosťou.
Netusim ako moc sa manipuluju prieskumy verejnej mienky, ale tento vysledok praveze hovori dost vela. Je to tesne a Fico je porazitelny (aspon podla tohoto jedneho prieskumu
). Aj v tejto teme by sa nasli prispevky, ako je Fico uz teraz jasny prezident a bezproblemovo vyhra druhe kole. Nebude to mat take bezproblemove. Osobne si myslim, ze Kiska, Knazko a Prochazka maju velku sancu ho porazit. Fica 40% volicov zboznuje, ale dolezite je , kolko % ho neznasa.
Tak to je hádam každému jasné, že ak by aj Fico vyhral v druhom kole, tak určite nie nejak dominantne.
Druhe kolo bude zase volba mensieho zla aspon pre vacsinu ludi.Podla mna ma Ficov protikandidat realnu sancu prekvapit v druhom kole.Ja pojdem osobne volit Prochazku,uz by to chcelo mladsieho prezidenta,ktory nebude uplne mimo realitu
U mna zatial Kiska aj ked premyslam nad tym ze mat mierne skulaveho reprezentanta republiky...
-
vladenko007
VIP
To neznamená že prieskum je automatický považovaný za blud.beardie napísal:bulvar...
nie je na tom nic sokujuce
Založil som túto tému a snažím sa tu dávať každý prieskum aby sme si tu mohli spraviť vlastný názor.
Neuprednostňujem žiadnu agentúru. Všetko čo nájdem dám sem a môžme diskutovať.
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Katolicky komunista vravel, ze v r.2014 nebude v politike, tak snad po volbach, ked dostane vrecom zemiakov, sa stiahne...ci?
A možno nám to chystá ako tohtoročný vianočný darček.. Nechajme sa prekvapiťMakovnik napísal:Katolicky komunista vravel, ze v r.2014 nebude v politike, tak snad po volbach, ked dostane vrecom zemiakov, sa stiahne...ci?
podla mna bude rozhodovat ako vzdy pri volbach ucast.U dochodcov je ucast ista a rozhodujuce bude ako dokazu kandidati ako Kiska a Prochazka mobilizovat mladu generaciu,zvysok kandidatov aj podla prieskumu nebudu mat nejaku velku volicsku zakladnu
Nevolím Fica za Prezidenta - https://www.facebook.com/nevolim
"Dnes na jednom z vysokoškolských internátov dvaja mladíci zháňali 30 študentov, ktorí by boli ochotní robiť komparz na akcii, kde bude vystupovať Fico. Za tlieskanie počas jeho prejavu ponúkali 10 eur... Študenti ich hnali a posielali "dpc"..... Ten červený zmrd si musí ešte aj toto platiť, kedže MLADÍ FICA NEVOLIA!"
Áno, Ficovci dostali 40% v posledných voľbách a Fico dostáva v prieskumoch 40% hlasov výlučne od dôchodcov.
To, že to tu budete verklíkovať dookola neznamená, že sa to aj stane pravdou.
To, že to tu budete verklíkovať dookola neznamená, že sa to aj stane pravdou.
No, tak keď ja sa mám k tomu vyjadriť, tak aspoň podľa prieskumov má síce zatiaľ najviac hlasov Róbert Fico, no pod ním je ten nezávislý kandidát Andrej Kiska, no aspoň tu na fóre má hlasov najviac, čiže môj hlas takisto.
-
vladenko007
VIP
Moja prepoveď je takáto.
1. Kolo vyhrá Fico. A to preto lebo je veľa kandidátov a on má zatiaľ najväčšiu podporu.
spolu s ním postúpi buď Kiska, Procháska, Kňažko, alebo Hrušovský. Ostatným nedávam veľkú šancu.
2. Kolo bude tesné a to preto že všetci čo nevolili Fica budú voliť druhého najsilnejšieho čo postúpi.
a tam sa rozhodne.
Tipujem: 2 Kolo 47% Fico a 53% jeden z týchto štyroch.
Preto nedávam Ficovi v druhom kole veľkú šancu, lebo voliči ostatných kandidátov nemajú Fica radi. Ak keď napríklad Hrušovský nepostúpi tak všetci Hrušovského voliči budú radšej voliť Kisku preto aby Fico nevyhral.
Ale to je iba moja prognóza.
Môže sa stať všeličo.
1. Kolo vyhrá Fico. A to preto lebo je veľa kandidátov a on má zatiaľ najväčšiu podporu.
spolu s ním postúpi buď Kiska, Procháska, Kňažko, alebo Hrušovský. Ostatným nedávam veľkú šancu.
2. Kolo bude tesné a to preto že všetci čo nevolili Fica budú voliť druhého najsilnejšieho čo postúpi.
a tam sa rozhodne.
Tipujem: 2 Kolo 47% Fico a 53% jeden z týchto štyroch.
Preto nedávam Ficovi v druhom kole veľkú šancu, lebo voliči ostatných kandidátov nemajú Fica radi. Ak keď napríklad Hrušovský nepostúpi tak všetci Hrušovského voliči budú radšej voliť Kisku preto aby Fico nevyhral.
Ale to je iba moja prognóza.
Chcelo by to sirsi profil Kisku, napr. koho za poslednych 25 rokov volil.
Myslím si, že sa ešte dočkáme rôznych vecí. 
Buthedko keby si sa sparal v kazdom, tak v zivote nikoho nevolis. Mozno by ti stacilo sema tam pozret aj mainstream ala sme, tam sa pytaju kazdy den tusim kandidatov na vselijake "zaujimave" otazky. Uz vtedy by si zistil ze ne kazdy kandidat je podla tvojich predstav. Priorita je momentalne pre vacsinu tu diskutujucich porazit fica, tak snad nebudem vahat ci dam hlas oponentovy len preto lebo caladko volil HZDS