Toto ti pri vsetkej ucte ani v najmensom neverim. Bud klames v tom ze s nimi mas vobec nejaku skusenost alebo v tom ze s nimi nemas negativnu skusenost.hughito napísal:Ani negatívne
Romovia na Slovensku
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Romovia na Slovensku
Jaj, vlastne áno, vlastne zabudol som na toho cigána, čo ma zhodil z bicykla keď som mal tak 6-7 rokov, lebo som naňho "čumel." 
http://www.aktuality.sk/diskusia/246723 ... s-byvanim/ aj vy sa tak tesite?a dufam ze sa nastahuju ku nejakym anarchistom nech nam to teda ukazu ako sa da medzi nimi zit
-
->slavo<-
Addict
Chudáci belgičania 
!!!!!!!!!!!!!!Táto téma aktuálne veľmi úzko súvisí s prezidentskými voľbami, pretože podľa prieskumov najviac Róberta Fica volia práve rómsky spoluobčania, a to len preto, lebo práve im posiela najviac podpor a prídavkov, a cigáni to len zbytočne zneužívajú, a to je hlavný dôvod, že sa ich tak veľa na Slovensku rozmnožuje!!!!!!!!!!!

Na tú hlavu si treskol už v detstve alebo až teraz niekedy? Tak či onak, toto na teba sedí ako riť na šerbel.
-
Hotwire
Addict
No co hugo, nejaky argument tam nemas? 
Stop asociálom a na plagáte hneď spomenutí cigáni, LOL.
-
->slavo<-
Addict
Jasne že cigáni budu voliť fica to je viac než jasné 
-
Hotwire
Addict
No hej, staci im navarit gulas a hlasy su iste. Fico sa to dobre od Meciara naucil. Aj hlupych dochodcov zmagorit.
Lebo iné strany nemagoria takým istým spôsobom.
-
Hotwire
Addict
Ver tomu ze nie...ako nikoho neobhajujem, ja zastavam nazor ze u nas momentalne proste nieje koho volit. Na jednej strane su vychcani populisti ako Fico (Radicova, atd.) na druhej strane zas neschopni pajaci ako Sulik (Matovic, atd.) Ale Fico je z nich asi najhorsi, nema nic len kecy kecy kecy, ktorymi nalaka dovercivych dochodcov (ked niekto naleti predavacovi hrncov tak by podla mna NEMAL mat ani volebne pravo
), naslubuje im 20€ k dochodku a oni si idu nohy dolamat aby ho isli zvolit. A potom len okrada narod roznymi pofidernymi projektami atd. U nas nedaleko prave dostavali obrovske 50m stlpy na dialnicny most, a potom sa "zrazu" zistilo ze su zo zleho betonu tak sup sup ich rozoberat a postavit nanovo. Tipujem ze sa na tom niekto zas pekne nabalil. To len taky priklad. Takisto je to s ciganmi, su lahko ovplyvnitelni, castokrat ani nevedia koho volia (priklad: cigosi co volili Kotlebu) a tym si Fico proste zaistuje lacne hlasy. Ale to je trocha uz na inu temu...
Vsetci by radi protestovali - sestricky, dopravcovia, ucitelia, atd - ti by sa mali spojit.
Ale skutocnost je taka, ze sa tu hraju zabo-mysie vojny, lavica vs. pravica, gadzo vs. cigan, extremista vs. fetak, slovak vs. madar, atd... Nie je cielom politikov a medii prave ludi rozdelovat do skupin a rozhadat ?
Jednoducho ked niekto urobi zly skutok ma byt potrestany, mne je jedno ci sa jedna o bieleho zlteho cigana katolika ateistu madara a neviem co vsetko, na kazdeho rovnaky meter.
Ale skutocnost je taka, ze sa tu hraju zabo-mysie vojny, lavica vs. pravica, gadzo vs. cigan, extremista vs. fetak, slovak vs. madar, atd... Nie je cielom politikov a medii prave ludi rozdelovat do skupin a rozhadat ?
Jednoducho ked niekto urobi zly skutok ma byt potrestany, mne je jedno ci sa jedna o bieleho zlteho cigana katolika ateistu madara a neviem co vsetko, na kazdeho rovnaky meter.
-
Hotwire
Addict
To rozdelovanie do skupin a rozhadavanie patri bohuzial k taktike odlakania pozornosti od zavaznejsich veci. Robi to tak nielen nasa vlada ale prakticky kazda vlada, aj ta europska.
edit: a s tym rovnakym metrom suhlasim, nenechat sa diskriminovat od neprisposobivej mensiny.
edit: a s tym rovnakym metrom suhlasim, nenechat sa diskriminovat od neprisposobivej mensiny.
Tak v podstate áno - rozdeľuj a panuj, stará známa hra. Na to slúži aj rasizmus, homofóbia, šovinizmus či obyčajné rozdúchavanie nepriateľstva a závisti (kampaň v TV proti lekárom, keď štrajkovali).butthead napísal:Vsetci by radi protestovali - sestricky, dopravcovia, ucitelia, atd - ti by sa mali spojit.
K tomuto ešte táto stará pecka:
dal ho mne do karmy a nazval ma primitivomHotwire napísal:No co hugo, nejaky argument tam nemas?
-
Hotwire
Addict
Ked sa mu z toho ulavi/urobi dobre tak preco nie, sak nato tu karma je, nie?Son-Goku napísal: dal ho mne do karmy a nazval ma primitivom
Presne tak, o niektoré indivíduá škoda prejavovať záujem iným spôsobom.