Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
Ford Fusion niekto nechce?? po servise, vymene kvapalin, tlmicov a rozvodov, skoro zadarmo 
Co je skoro zadarmo? Aky je tam motor, stav, rocnik?
-
RATZINGER666
Darca
motor benzin 1,4l (najvacsi drziak oproti 1,25l a naftam, tazko sa zhanaju), rocnik 2004, stav vyborny - ako pisem - po servise, bez chyby... na obhliadku idem az v pondelok, ale je to od doveryhodneho starsieho pana... ak by si prejavil vazny zaujem a kedze si domaci a to aj tu na fore, obhliadku mozem spravit aj sam na vlastne triko aj zajtra, mozem Ti hned odpisat a ak bude vsetko v poriadku, mozeme ist nan pozriet spolu... staci dat vediet 
skoro zadarmo znamena, ze lacnejsie v takomto stave nezozenies, pozri si ostatne inzeraty, viac SS, prip. telefon
// neviem, ci sa tu toto preda ale... Pajero mk1 niekto nechce? najoblubenejsi 2,5TD, zasielka z IT
skoro zadarmo znamena, ze lacnejsie v takomto stave nezozenies, pozri si ostatne inzeraty, viac SS, prip. telefon
// neviem, ci sa tu toto preda ale... Pajero mk1 niekto nechce? najoblubenejsi 2,5TD, zasielka z IT
Ratzi ak by si mal fotecky, kludne ich sem pridaj 
-
RATZINGER666
Darca
Juicy: ahoj, no uz mi dvaja pisali, takze by som si mal asi pohnut a nenechavat to na ten pondelok... problem je, ze neviem, kedy to stihnem, kedze do konca tyzdna pracujem a teraz byva dost skoro tma
no kazdopadne sa ozvem aj Tebe, ak mas zaujem 
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2014, 11:35)
ked uz to sem vypisujem - nieco viacmiestne niekto nechce? napr. ulysse 7-miestne, caravelle 9-miestne...
...za dobru cenu je este golf 5 combi tdi, 2007, dsg, velka navi
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2014, 11:35)
ked uz to sem vypisujem - nieco viacmiestne niekto nechce? napr. ulysse 7-miestne, caravelle 9-miestne...
...za dobru cenu je este golf 5 combi tdi, 2007, dsg, velka navi
Nevšimol si nikto na stránke autobazar.sk jedného predávajúceho, ktorý si vždy dáva iné mená ? Všetky tie mená sú také čudné a autá veľmi lacné, nové a s málo km. Zdá sa mi to byť podozrivé, ale hneď by som také auto bral. Inzeráty sú vždy rýchlo vymazané.
-
t0m4s3
Admin
To bude scam jak vysity. Na ceskych bazaroch sa to tiez objavuje. Napr. Fabia 2011 37000km za 3000E a podobne ....
-
tacosi
Moderátor
Presne tak,,,tieto inzeraty sa objavuju uz dobrych par rokov.
A lokalita je väcinou BA.
A lokalita je väcinou BA.
A aký to má význam ?
Vzdy sa najde blbec, ktory zaplati vopred zalohu a auto a peniaze uz neuvidi.
Zdravim, co hovorite na toto auto? http://audi-a8.autobazar.eu/42-v8-quatt ... 78332.html . Bol som ho osobne pozret, samozrejme ma skoro 20 rokov, takze chybicky sa najdu. Zvuk, startovanie, automat pracuje paradne, ma to plyn v TP, letne aj zimne elektrony. Akurat farba a vybava ma odradza. Plus 300 000 km. Hlavne mi ide o to ci ten motor este daco vydrzi, kedze je tam plyn a ma uz dost nabehane. Oleje menene minuly rok
//autoeditácia príspevku (16 Feb 2014, 13:14)
Viac ma zaujalo toto auto blizko pri BA, ale zena nedviha mobil a ani nereaguje na emaili. A mam to dost daleko. Viete niekto nieco o tom aute? Vyzera zachovalo
http://audi-a8.autobazar.eu/42-v8-quatt ... 03165.html
//autoeditácia príspevku (16 Feb 2014, 13:14)
Viac ma zaujalo toto auto blizko pri BA, ale zena nedviha mobil a ani nereaguje na emaili. A mam to dost daleko. Viete niekto nieco o tom aute? Vyzera zachovalo
http://audi-a8.autobazar.eu/42-v8-quatt ... 03165.html
Pohodlie je tam urcite vacsie ako v akejsi Fabii, ale ma vyznam kupit tak stare auto, ktore bude stat vela penazi na investicie? Kto ti zaruci, ze neodide take tesnenie, taka hadicka, taky kabel? Pri tak starom aute je ta pravdepodobnost viac ako dost.
-
Point
Professional
200 000km ma kazda 4-5 rocna oktavia ... nie pomaly 20 rocna a8 4.2 ... kupa takeho auta je financna samovrazda
-
guess.whoo
Redeemer
tiez sa priklanam k tomu nazoru. to auto by muselo behat iba do Billy a nazad aby malo tolko najazdene.
zdravim.Narazil som na tento inzerat: http://www.autobazar.eu/sk/-id4965331.html
co na nu poviete? vyzera celkom fajn, i ked sa mi to zda alebo naozaj ma pneu naopak?
akurat mi vrta hlavou preco sa novy majitel chce toho po cca 5000 km zbavit?
co na nu poviete? vyzera celkom fajn, i ked sa mi to zda alebo naozaj ma pneu naopak?
akurat mi vrta hlavou preco sa novy majitel chce toho po cca 5000 km zbavit?
-
RATZINGER666
Darca
pneu ma obute spravne... ako vies, ze sa toho zbavuje po 5000km?
hodil som vinko do seky a posledny zaznam bol pri 123000km dna 20.05.2013 a ec bola BB839EK
-
RATZINGER666
Darca
napadlo ma to, ale do seky som to daval aj ja, ale nic mi nenaslo 
auto mu asi nesedi, tak chce ine, no...
auto mu asi nesedi, tak chce ine, no...
-
guess.whoo
Redeemer
inak slusna cena, oplatilo by sa ti ist aspon sa pozriet
daleko to je, nerad by som sa zbytocne previezol. Zavolam mu, uvidime. Kazdopadne zhanam nieco na styl Astra/focus a pod.Ak by ste o niecom rozumnom vedeli, kludne sa ozvite