Pripojenie TV do LAN siete
Pripojenie TV do LAN siete
Ahojte,
poradíte mi prosím ako pripojím Smart TV do LAN siete?
TV mám SENCOR SLE 3280M4 (nič moc) a router mám TP-LINK 150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router..
Potreboval by som pripojiť ten tv do lan siete, ale vôbec neviem ako na to..
Ďakujem za pomoc..
poradíte mi prosím ako pripojím Smart TV do LAN siete?
TV mám SENCOR SLE 3280M4 (nič moc) a router mám TP-LINK 150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router..
Potreboval by som pripojiť ten tv do lan siete, ale vôbec neviem ako na to..
Ďakujem za pomoc..
-
vladenko007
VIP
Re: Pripojenie TV do LAN siete
Tak vzadu máš RJ-45 vstup takže kúpiť kábel a zapojiť z Routra do TV.
http://www.alza.sk/utp-patch-kat-5e-10- ... 126316.htm
http://www.alza.sk/utp-patch-kat-5e-10- ... 126316.htm
Mám ho prepojený káblom, internet mi na ňom ide, ale keď som chcel vyskúšať remote control aplikáciu na androide, tak mi stále vypisuje že v lan sieti nie je žiadné zariadenie..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a je tá remot control aplikácia kompatibilná s tvojím modelom televízora?
poskúšal som stiahnuť viacero aplikácii, ale ani jedná nešla..
a s mobilom si pripojeny na ten isty router co aj TV ?
Áno, TV mám pripojené káblom a mobil cez wifi..
Rozpis troska topologiu LAN siete. OD isp az po "spotrebice"
Prepáč, ale nejako ti nerozumiem.. Moc sa v tom nevyznám..wladas napísal:Rozpis troska topologiu LAN siete. OD isp az po "spotrebice"
topologia -> zapojenie, rozvetvenie co kam ide
isp -> internetovy provider, poskytovatel internetu
isp -> internetovy provider, poskytovatel internetu
Net mám od Telekomu "Turbo 3" a z routera mi ide kábel do satelitu (zdielanie programov) a teraz druhý kábel do TV.. Na wifi mám smartfón a notebook...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
jedna možnosť je, že máš zle nastavenú sieť. Aj keď sú na jednom routri, sú na rôznej sieti. Ak si v telke nekonfiguroval IP adresy, tak by to však nemalo byť, lebo router pridelí mobilu aj telke adresu s rovnakou maskou podsiete. Druhá možnosť teda je, že tá aplikácia nie je kompatibilná s tvojim telefonom. Odpoveď že si skúšal viacero nie je odpoveďou na to, čo som sa pýtal. Možno nie je ani jedna z nich kompatibilná. Pri sencore by som to zas tak nereálne nevidel, keby máš napr. samsung a nejde ani jedna, bolo by to zvláštne.
V telke som nechal v nastavení siete zapnuté DHCP, skúšal som to aj s vypnutým, ale nič to nerobilo..
No je to fakt možné, že to nebude kompatibilné so Sencorom..
//edit: Ešte by som chcel využiť túto tému a poprosiť Vás o radu nejakého Wifi adaptéru do tejto tv, najlepší by bol nejaký sencoracký, ale na nete sa mi nepodarilo nič dohľadať.. Poradíte mi pls, ktorý by tam mohol ísť a pokiaľ by sa dalo, tak nič moc drahého.. Vďaka..
No je to fakt možné, že to nebude kompatibilné so Sencorom..
//edit: Ešte by som chcel využiť túto tému a poprosiť Vás o radu nejakého Wifi adaptéru do tejto tv, najlepší by bol nejaký sencoracký, ale na nete sa mi nepodarilo nič dohľadať.. Poradíte mi pls, ktorý by tam mohol ísť a pokiaľ by sa dalo, tak nič moc drahého.. Vďaka..