ZOH 2014 - Hokej
Re: ZOH 2014 - Hokej SVK
Fúha, tak ten Oushit sa v nájazdoch dobre vybláznil. Skvelý zápas, som zvedavý, ako na to zajtra Rusáci zareagujú 
Pekne najazdy v podani T.J.-a
krásny hokej medzi USA a Ruskom, Oshie mal taký menší tréning
paradny hokej, take male finale by som povedal 
Zajtra nas rusi roznesu v zuboch.
Inac skoda dnesneho zapasu, strasne som im prial.
Inac skoda dnesneho zapasu, strasne som im prial.
Myslel som, že po tom telefonáte rozhodcu, keď neuznali Rusom gól, bude telefonovať Putin 
Tomuto sa hovorí svetový hokej, tie ruské strely z prvej, to boli lahôdky, Ovečkin valcoval, Datsyuk s Kaneom fintili... peckáááááá. Radulova by som nechal so Slovákmi za trest sedieť.
Inak TJ Oshie, to bol podľa mňa rozumný ťah, Bobrovsky po chvíli musel byť riadne psychicky rozhádzaný.
Tomuto sa hovorí svetový hokej, tie ruské strely z prvej, to boli lahôdky, Ovečkin valcoval, Datsyuk s Kaneom fintili... peckáááááá. Radulova by som nechal so Slovákmi za trest sedieť.
Inak TJ Oshie, to bol podľa mňa rozumný ťah, Bobrovsky po chvíli musel byť riadne psychicky rozhádzaný.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
preco nebol ten gol uznany? mal som len obraz bez zvuku..vysoka hokejka?
Posunutá bránka pred gólom.
Prišlo sa na to, že je posunutá brána. Síce centimetre, ale bola. Dosť nefér voči Rusom, ale také sú pravidlá.
Súhlasím, zápas bol parádny z oboch strán, verím tomu, že ak ich Rusi v priebehu turnaja ešte raz stretnú, tak už to zvládnu. USA nemali čistú gólovú šancu, nebyť hlúpych faulov Radulova, ktorý neviem si pomôcť, ale je z formy resp. nemá takú fazonu ako posledné dva roky. Tiež Kovalčuk mi strašne vadí, odchod z NHL v jeho podaní znamenal, že už nie je taký nebezpečný a nehrá v takej forme a v takom nasadení, sú proste vidieť rozdiely v porovnaní s Ovečkinom alebo Malkinom, ktoré také výrazne neboli.....K Bobrovskemu - nerozumiem, prečo Bilyaletdinov nevymenil Sergeja a naposlal tam Varlamova, ktorému sa v Colorade darí zneškodňovať nájazdy a Bobor bol evidentne z Oshieho "trošku" rozhodený, najmä ten prvý nájazd medzi betony, toto nemal pustiť, proti Quickovi také strely nemali nádej.
Páči sa mi súhra Ovečku a Malkina, je vidno, že hrajú za Rusko, nie za seba a fenomenálneho Datsyuka netreba komentovať
Páči sa mi súhra Ovečku a Malkina, je vidno, že hrajú za Rusko, nie za seba a fenomenálneho Datsyuka netreba komentovať
Kde by som našiel tie nájazdy? Nejako som ich zmeškal 
-
vladenko007
VIP
Česi majú riadnu smolu. Tlačia, nastrelia 2 tyčky a inkasujú gól.
Zeby si uz vycerpali svoje stesticko? 
-
guess.whoo
Redeemer
Češi aj ked prehraju tak to bude s kompaktnym a dovolim si povedat silnym Svajcom. Takze ta prehra by nebol koniec sveta pre nich
Češi sú rovnako v prdeli jak my.
-
guess.whoo
Redeemer
ich hra je ale o nieco lepsia. Aj vysledkovo su na tom lepsie. Myslel som si, ze proti Svedom chytia riadnu kefu, ale potom sa pozbierali. My sme toho schopni neboli. Lotyssko tiez neprijemne ale zvladli to. Myslim, ze Lotysi a Slovinci hraju velmi podobnym stylom aj su na podobnej urovni kvalitativne.
Cize v az takej prdeli ako my nie su
Cize v az takej prdeli ako my nie su
Nepovedal by som, že sú v rovnakej riti. Hoci momentálne prehrávajú a môžu skončiť v tabuľke 3. s 3 bodmi, tak ich výkony proti Lotyšsku a Švajčiarku sú o poznanie lepšie, ako tie naše. Srandou celej olympiády je, že ozajstný turnaj začína až po 3 zápasoch, no bojím sa, že keď všetky 3 prehráme po zlých výkonoch (bodaj by som sa s ohľadom na zajtrajší zápas mýlil), tak už je zrejme pre hráčov veľmi ťažké správne sa namotivovať a nájsť sebavedomie.
Každopádne pokiaľ chytíme niekoho iného ako RUS/CAN v 1/8 finále, tak šanca na to, aby motyka vystrelila, určite je, chalanom stále verím.
Každopádne pokiaľ chytíme niekoho iného ako RUS/CAN v 1/8 finále, tak šanca na to, aby motyka vystrelila, určite je, chalanom stále verím.
-
vladenko007
VIP
Ako sú teraz tie nové pravidlá či ako sa to volá? Ak skončíme v tabulke na 4 mieste je tam ešte šanca alebo nie?
Do 1/4 finále postupuje vždy 1. tím z každej skupiny a potom aj najlepší tím (čo sa bodov a skóre týka) z 2. miesta. Ostatných 8 tímov sa potom usporiada do tabuľky čisto podľa bodov a skóre a z toho sa vytvoria osemfinálové dvojice (5-12, 6-11, 7-10, 8-9). Čiže sa kľudne môže stať, že v 1/8 finále narazíme aj na Rusov, ktorých máme v skupine.
-
t0m4s3
Admin
Svajciari neuveritelne kompaktny vykon, hraju to co ich vzdy zdobilo - sila v osobnych subojoch, rychlost, dodrziavanie taktickych pokynov, jednoduchost hry. V obrane takmer bezchybni. Parada