Odpájanie externého HDD po upgrade na Windows 8.1
Odpájanie externého HDD po upgrade na Windows 8.1
Zdravím, Chcel by som sa spýtať či neviete o nejakom fixe ktorý mi opraví neustále odpojovanie a pripojovanie môjho externého HDD ktorý mam pripojený cez USB 3.0. Pripojím ho k notebooku a v momente prípoji a odpojí a stále dokola. Skúšal som už všeličo možné odstránenie driveru, kontrolu chipsetu na notebooku, podla jedného návodu som niečo skúšal v registroch ale chýbalo tam nastavenie ktoré som mal zmeniť.. Som z toho zúfali. Budem vďačný za hocijakú pomoc 
Re: Odpájanie externého HDD po upgrade na Windows 8.1
neviem ..mne to funguje normaln e.. nemas len vadny kabel ...skus iny HDD alebo tento daj do ineho PC ... nemyslim si ze je to v w8.1 ...inac treba davat pozor na navody na w8 a w8.1 su to uplne odlisne systemy ,,,,,
Kábel je určite v poriadku skúšal som HDD na druhom pc aj na TV a všade fungoval. Fungoval mi aj na tomto PC keď som tu mal Windows 7. Až keď som si dal 8 a potom aj 8.1 tak to začalo robiť problémy.
ked si prechadzal na w 8.1 doinstaloval si vsetky drivery ...(hlavne chipset ... atd ???)
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nainstrauj si driver na USB 3,.0
Takto. Mam lenovo ideapad z580. Z oficiálnej stránky lenova som posťahoval všetky kompatibilne ovládače je tam aj jeden driver na USB 3.0 ale je na vistu tak mi to pri inštalácii robilo problémy. http://support.lenovo.com/en_US/researc ... D=HT073553 Keď som tu mal windows 7 tak všetko išlo bez problémov mal som drivery len kompatibilné s windows 7 a všetko šlapalo jak ma.