Odpájanie externého HDD po upgrade na Windows 8.1

Informácie o software, ankety...
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Odpájanie externého HDD po upgrade na Windows 8.1

Príspevok od používateľa BrNcO55 »

Zdravím, Chcel by som sa spýtať či neviete o nejakom fixe ktorý mi opraví neustále odpojovanie a pripojovanie môjho externého HDD ktorý mam pripojený cez USB 3.0. Pripojím ho k notebooku a v momente prípoji a odpojí a stále dokola. Skúšal som už všeličo možné odstránenie driveru, kontrolu chipsetu na notebooku, podla jedného návodu som niečo skúšal v registroch ale chýbalo tam nastavenie ktoré som mal zmeniť.. Som z toho zúfali. Budem vďačný za hocijakú pomoc :)
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Odpájanie externého HDD po upgrade na Windows 8.1

Príspevok od používateľa strapaty »

neviem ..mne to funguje normaln e.. nemas len vadny kabel ...skus iny HDD alebo tento daj do ineho PC ... nemyslim si ze je to v w8.1 ...inac treba davat pozor na navody na w8 a w8.1 su to uplne odlisne systemy ,,,,,
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Kábel je určite v poriadku skúšal som HDD na druhom pc aj na TV a všade fungoval. Fungoval mi aj na tomto PC keď som tu mal Windows 7. Až keď som si dal 8 a potom aj 8.1 tak to začalo robiť problémy.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

ked si prechadzal na w 8.1 doinstaloval si vsetky drivery ...(hlavne chipset ... atd ???)
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

nainstrauj si driver na USB 3,.0
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Takto. Mam lenovo ideapad z580. Z oficiálnej stránky lenova som posťahoval všetky kompatibilne ovládače je tam aj jeden driver na USB 3.0 ale je na vistu tak mi to pri inštalácii robilo problémy. http://support.lenovo.com/en_US/researc ... D=HT073553 Keď som tu mal windows 7 tak všetko išlo bez problémov mal som drivery len kompatibilné s windows 7 a všetko šlapalo jak ma.
Napísať odpoveď