Titanfall
Titanfall
Túto hru asi netreba predstavovať nikomu, čudoval som sa, že tu nie je thread vytvorený pre ňu.
Akurát ťahám betu pre PC cez origin, pôvodne mala byť neskôr ak dobre viem, ale tí čo sa na betu prihlásili tak by ju už mali mať voľne k stiahnutiu.
Na Xbox sa objavila už včera a má 4.9GB, PC verzia má 12.3GB.
Tak čo, hrá to už niekto? Zážitky, názory?
Akurát ťahám betu pre PC cez origin, pôvodne mala byť neskôr ak dobre viem, ale tí čo sa na betu prihlásili tak by ju už mali mať voľne k stiahnutiu.
Na Xbox sa objavila už včera a má 4.9GB, PC verzia má 12.3GB.
Tak čo, hrá to už niekto? Zážitky, názory?
-
maracigana
Expert
Re: Titanfall
Práve sosám.Túto hru už dlhšie sledujem a podla tejto bety sa rozhodnem či si ju kúpim 
-
Kok
Light Professional
tiez som akurat rozmyslal ze to kupim ked je teraz ta 50% promo akcia .. vyzera to dobre, engine z bfka
Hra bezi na Source engine, ziadny BF engine.
50% nefunguje na Pre-Order tituly
-
Kok
Light Professional
Ok prijmam 
-
->slavo<-
Addict
Ma niekto prosim pekne beta key na titanfall? či majú možnost si to zahrat len tí čo sa prihlasili do bety skôr?
Nie je to už open pre všetkých ? Mne sa to zjavilo v Origine dnes ... Hral som, a dosť mi to pripomína UT. Na to, že nemám rád scifi, ma to celkom baví, ale nie som si istý kúpou ...->slavo<- napísal:Ma niekto prosim pekne beta key na titanfall? či majú možnost si to zahrat len tí čo sa prihlasili do bety skôr?
Ja som bol v bete uz niekolko dni dozadu, tazke som nahral cca 10 hodin na tom. Musim povedat, ze je to velmi originalny titul. Celkom fajn je ten Source engine, vyzera to lepsie ako napr. Insurgency. Je to velmi zaujimava hra, urcite skuste betu pred tym nez skonci (konci 18.02.) 
-
->slavo<-
Addict
človeče praveže asi nie lebo tam mam len pre order na kupenie a ked si kliknem na beta access tak to chce po mne nejaky klúč ....hezo napísal:
Nie je to už open pre všetkých ? Mne sa to zjavilo v Origine dnes ... Hral som, a dosť mi to pripomína UT. Na to, že nemám rád scifi, ma to celkom baví, ale nie som si istý kúpou ...
ale pozeras to medzi svojimi zakupenymi hrami ?
-
pepo191992
Medium Star
18.2 konci? a ja to len dneska 17.2 stahujem a moznost budem mat hrat len zajtra 18.2 dufam ze to bude aspon cely den 18.2 
-
->slavo<-
Addict
Nie pozerám to v obchode však tu hru kúpenú nemám ani neplánujemhezo napísal:ale pozeras to medzi svojimi zakupenymi hrami ?
-
->slavo<-
Addict
Môžeš napísať prečo? 
Prístup do bety sa ti zjaví ako zakúpená hra ...
zatial som hru pozeral len na youtube. zda sa mi graficky strasne preplacana, chaoticka (uz nemam -nast a len z pozerania ma boli hlava).
po včerajšku som rozhodnutý tiež nekúpiť, je to dosť farebné, a okrem toho by som to nestíhal hrať
ale ako oddychovka je to fayn
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2014, 7:58)
Ešte otázka, nemal nikto problém pri hraní s vypadávajúcim zvukom ?
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2014, 7:58)
Ešte otázka, nemal nikto problém pri hraní s vypadávajúcim zvukom ?
tak hezo ty si trocha starsi uz, ale mas pravdu, je to brutalne rychle, niekedy este rychlejsie ako CoD mi to pripada... 
ja som myslel kvôli množstvu hier ale dík za kompliment