Windows prieskumník sa neustále reštartuje
Windows prieskumník sa neustále reštartuje
Kamarátka má dva kontá na Win 7 a na jednom sa jej stále reštartujte prieskumník proste sme dopozerali film a nejako to začalo a robí to nonstop. Ale keď dám na iné konto tak to nerobí, dal som aj obnovu systému z pred dňa ale nepomohlo to. A ešte že asi pár mesiacov na priečinku Moje filmy čo má tak keď klikne tak sa jej stále reštartuje prieskumník, čo môže byť stým priečinkom? Ale hlavne ma proste trápi že čo robí ten prieskumník stále keď zapnem PC. Nejaké rady? dneska ku nim pôjdem. Ďakujem 
Re: Windows prieskumník sa neustále reštartuje
Virus, poskodeny profil. Pokial to inde na inom profile, tak jej sprav novy profil, vsetko prekopiruj a ten stary daj ostranit.
a ktore udaje zmiznu ked to dam prekopirovat? napr historia prehlaidacov nie?? co este?
Ono to nezmizne, len to bude pod starým profilom. Napr. nastavenie plochy, ikony na ploche, moje dokumenty, nastavenia programov, profily programov atď. Ale všetky tieto údaje máš v C:\USERS\názov profilu, takže si ho nezabudni zálohovať a potom v prípade potreby môžeš niektoré veci z neho skopírovať do nového profilu.
Ja osobne si túto zložku stále zálohujem pri preništalovaní a potom si len postupne kopírujem potrebné nastavenia do nového windowsu..

Ja osobne si túto zložku stále zálohujem pri preništalovaní a potom si len postupne kopírujem potrebné nastavenia do nového windowsu..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Treba si dat pozor na to, ze su tam aj skryta adresare ako je Aplication data (Data aplikacii), kde su tiez castokrat ulozene potrebne subory.
je na to program od MS ..nieco taketo --- http://www.microsoft.com/sk-sk/download ... x?id=14179 tych programov je viac ... (da a to samozrejme spravit aj rucne alebo cez prikazovy riadok (xcopy)..ale musis vediet co a ako )