Miesto na balenie slecien
Re: Miesto na balenie slecien
No a to si nikdy neskúšal prísť na jednom z tvojich áut pred nejaký bar a tak ? Alebo prísť za ženou, ukázať plnú peňaženku, kľúčenku Ferrari a pozvať ju na drink ? 
nie lebo v mojom meste to nespravim kvoly reputacii a do cudzieho mesta som moje auta este nebral
az teraz sa chystam lebo je to nudne jazdit po okreskach a nemat nejaku auparkcicu v aute 
pridaj fotky a zavri nám všetky huby
sranda že niekto ma 7 aut z toho je jedno ferarri a na fóre hládá pomoc kde si v BA kúpi repliky hodiniek 
Karmu som ti neznižoval ja, ale o tom smutnejšie to je že si už strednú skončil
Karmu som ti neznižoval ja, ale o tom smutnejšie to je že si už strednú skončil
Poprosim presunut tuto temu do vtipov, uz dlho som sa tak nepobavil hned rano...7+ aut lambo, RR a ine ma fakt dostalo.
Odporucam navstivit lekara (http://www.lekar.sk/), alebo k vam do dediny dorazilo DVD s Test Drive 1?
Odporucam navstivit lekara (http://www.lekar.sk/), alebo k vam do dediny dorazilo DVD s Test Drive 1?
keby si mal to, čo opisuješ že máš, tak sa nepýtaš tu na fóre kde zoženieš tú svoju "auparkcicu". V Bratislave sa stačí s takým majetkom len ukázať a je tu toľko tých Tvojich kočiek, že ani nemusíš nič robiť. V BA je to plné zlatokopiek (ako asi všade na Slovensku) a na to sa nemusíš chodiť pýtať sem na fórum, aby si to vedel. Nedáva mi to zmysel prečo by sa človek s takým majetkom vôbec zaoberal tým, kde si nájde nejakú kočku..
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ze sa vobec vyjadrujete 
-
DAMON88
Professional
cavo si kupil asi fejkove hodiny, teraz pozica na den f430 za 150€ a huraa na disko
ale aj to mu asi lichotím, pan veľký balik 
Skus motorku, na to sa slušne bali. Ak nepomôže, tak prilet na "didžinu" vrtuľníkom. To u nás vždy zaberá, ale neviem ci aj v Blave to bude fungovat.
V Blave sa chodi na lodi
ach jaj
deticky moje zavidite
hamba Vam
ale ja to neberem v zlom
jazdite si dalej vo svojom auticku za 500e
(aj tie auta su dobre, ved ja som zacinal na S100ke a znova by som ho kupil
)
-
guess.whoo
Redeemer
vsak ked si taky cavo tak sem hod nejaku fotku tvojich aut a na papier napis hojko.com
potom tu uz nikto ani nepipne...ale ak nedas taku foto, tak budes iba dalsi imbecil, co si honi ego na takychto vymysloch ze?
potom tu uz nikto ani nepipne...ale ak nedas taku foto, tak budes iba dalsi imbecil, co si honi ego na takychto vymysloch ze?
Vzhľadom k tomu, źe v inej téme hľadal fake hodinky Breitlingy a zisťoval, v akom aute by chceli sedieť ženy, tak to vidím na chudáka, ktorý potrebuje vyzerať straśne bohato v požičanom aute a falošných hodinkách aby dokázal nejakú opitú 16ku zbaliť niekde v bratislavskom bare. Smutné.
-
Grim
Darca
...to závisí od uhlu pohľadu...ja osobne by som sa smial, až by som plakal, keby som takého tragéda niekde stretol a vedel by som, že je to citaf... 
preco by som mal byt traged? uspesny clovek sa spaja so slovom traged? neviem o tom... toto je novinka 
-
audiotrack
VIP
7 imaginárnych áut a repliky hodiniek sa spájajú sú slovným spojením úspešný človek? Neviem o tom... toto je novinkacitaf napísal:preco by som mal byt traged? uspesny clovek sa spaja so slovom traged? neviem o tom... toto je novinka
7ozajstnych
a replika preto lebo predsa nebudem original nosit vonku, ked si ho pekne dam do bankoveho sejfu 
-
audiotrack
VIP
kým nepodáš dôkaz o ich existencii, tak sú rovnako ozajstné ako imaginárne
Podľa mňa si len obyčajný troll. Chváliš sa tu vecami, ktoré ani nevieš dokázať, že máš, myslíš si, že sme blbci a pritom si ty ten blbec...