Stickerbombing
Re: Stickerbombing
To nie je slovenska znacka, u nas su vsetky s bielym podkladom a veteranske maju iba V a cislo.
Ak by na tom jazdila nejaká žena, dajme tomu, že vlastní kvetinárstvo alebo ešte niečo na ten štýl, že jej to bude pasovať k biznisu ak parkuje pred firmou, tak pohoda .. ale ako imidžový doplnok uff ... už nám tu chýbajú len tie mihalnice na svetlá 
Bol to chlap a nasratý bol, že fotím, potom za semaforom zmizol radšej v prachu púšte...
-
Admec
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
U nás v meste sa už aj tie mihalnice objavili asi rok dozadu
Na žltom Hyudnaii Getz
Vtedy som si povedal, že ma už nič nemôže prekvapiť
Áááá, no ták
, keby je ten Golfík čisto modrý s normálnymi nepolepenými diskami určite by mu to pristalo viac ako takto. Btw už na pár autách som si všimol, no neviem ako to nazvať, ten poťah kapoty nad svetlami. Na čo do čerta je to dobré, okrem toho, že to špatí auto?
-
tacosi
Moderátor
Ochrana proti kamienkom.
To TDI na kapote,,,je vidiet,ze majitel vozu nieje "cisty"
To TDI na kapote,,,je vidiet,ze majitel vozu nieje "cisty"
Podľa mňa mu to drbe celá ofoliovaná kapota. Prvá foto, pravá strana vyzerá veľmi zle, druhá foto, ľavá strana nie je tak zlá, dokonca mne sa tie disky celkom vidia. Ale ako celok je to otrasnééééééé...
Problém so stickerbombing-om a aj vizuálnym tuningom ako takým je, že ľudia nevedia kedy prestať. 
Napríklad toto je tá správna miera.
Napríklad toto je tá správna miera.
-
redliner
King
Tak to je teda riadny hnusbegbeee napísal:
Táto vec sa mi moc nepáči. Ale čo hovoríte na biele pasy cez auto? Niečo také ako je na tejto alfe. Pasovalo by to na moju Mazdu 2? [emoji1] Vždy som túžil po mustangu ktorý by mal takéto pasy. A keďže si mustanga asi v najbližších desať roči nekúpim, tak by som si aspoň takto splnil sen.
-
Grim
Darca
...no úprimne...určite nie...
Škoda, teraz musím čakať na toho mustanga 
Na Mazda 2 to vyznieva skôr smiešne ale kopec aut na ktoré sa to hodí. Ale chce to aspon trocha športový look.
-
guess.whoo
Redeemer
presne tak, ked to vidim na golfe neviem ci sa mam smiat ci plakat. ked uz tak na sportove auto, ale nie na toto. na tej alfe to vyzera imho celkom ok
A hlavne tie pasy by mali ist cez stred auta, aby sa dodrzala povodna myslienka z pretekov - jazdcovi pomahali pri orientacii po smyku v snahe zrovnat auto cim skor do smeru trate. Ja to vidim podobne ako ked sa robi "stickerbombing" s tymi foliami kde su predtlacene nalepky, to s povodnou myslienkou tiez nema nic spolocne.
guess.whoo napísal:presne tak, ked to vidim na golfe neviem ci sa mam smiat ci plakat. ked uz tak na sportove auto, ale nie na toto. na tej alfe to vyzera imho celkom ok