Miesto na balenie slecien
Re: Miesto na balenie slecien
Citaf ty nie si tragéd, ty si k*okot
.
hmm, ani vo sne by som neocakaval ze takto budete zavidiet a utocit, ale aspon to ma styl
treba vediet podnikat v spravnom case a aj vy budete mat tolko aut a kadecoho ineho 
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
tolko ako kto? ty? 
anoo 
vsak to je dobre nie?
mam aj corvettu
ale to by ste asi tiez nerodychali vsak?
tak to nemusim ani spomenut 
vsak to je dobre nie?
mam aj corvettu
-
t0m4s3
Admin
Vsetci ti tu nenormalne zavidia a su z teba v pecku .... NOT
mal by si pridat nieco navyse, uz zacinas byt nudny, takze zachvilu to tu zamknem, lebo do mrtveho sa nekope
mal by si pridat nieco navyse, uz zacinas byt nudny, takze zachvilu to tu zamknem, lebo do mrtveho sa nekope
suhlasim treba zamknut lebo uzivatelia tu budu vypisovat same sprostosti ako velmi zavidia
Pojdem asi von jazdit na Corvette pekne je vonku
tak ak ma budete pocut v nocnom meste to som ja 
Nie, skôr ty nám dokáž tvoje tvrdenie! Celý čas tu meleš aké máš autá, ale dôkazy žiadne, iba tie trápne výhovorky o závidení. Čo ti máme závidieť?
naco dokaz ? ked chcete uverit uverite ked nie tak ani s dokazom neuverite 
-
audiotrack
VIP
to je aký skvelý kresťanský argument
Prečo by sme nemali uveriť, keď dáš fotku toho ferari alebo corvetty a pri nej budeš na papieri držať napísané hojko.com aby bolo jasné že to nie je fotka z netu?
Hahaha, fakt tema na zlepsenie nalady. Len bohužial par takýchto lojzov som už v mlynskej videl, veleuspesny pravnik, podnikatel, manazer s milionmi na ucte a neskutocne tym ohurovali slecny, pricom aj tie,ako to povedat - "najlahsie" to v drvivej vacsine prípadov prekukli
Ale tie miliony na ucte mali asi zasluzene vdaka sporivosti, lebo potom ledva naskrabali na kebab dole u araba a cakali na nocak, keďže to množstvo peňazí by napr. na taxík bolo predsa škoda míňať. A druha vec, aj čiste technicky, keby je toto všetko pravda, tak ma napadajú len dva výrazy - zúfalstvo a úbohosť 
Ci skutocne ma alebo nema tie auta je uplne jedno. Aj tak je to traget a polutovania hodny pripad. Aj mi je ho troska luto.
Vzdy ma fascinovalo rozmyslat nad tym, ze co donuti cloveka takto sa spravat, co preziva, najviac ma dojima ten jeho pocit, ze mu kazdy zavidi...
-
->slavo<-
Addict
Citaf dlho som sa tu na hojku tak dobre nezasmial .Tie výplody tvojej fantázie nepoznajú hraníc stále krútim hlavou a hovorím si mne sa snáď sníva.
Zhrniem to trošku
Zaujíma ťa do akého auta si sadnú ženské či športove, alebo limuzína http://www.hojko.com/post2062387.html#p2062387
Ďalej hľadáš repliku drahých hodiniek http://www.hojko.com/post2056408.html#p2056408
Následne si v tejto téme poukázal na to, že máš 7+ aut napr. Ferrari, Maserati atd. a hladáš dobre miesto na balenie slečien
Vieš čo si ja myslím? Že nemáš ani toho golfa čo si spomínal a aj ten je tvojho otca.
Si len chlapec, ktorý sa chce hrať na milionára s fake rolexkami a autom z požičovne
Ľudia prosím pekne keď si niekto spomína na to video, kde chlapík došiel do baru s falošným klúčom od mercedesu v obleku a na bare zbalil 2 slečny a jedna ho potom vy.. na WC , ma aj video kde zbalil svoju šéfku z prace na mercedes z požičovne tak to video sem dajte podla mňa sa chalan silno inšpiroval podla tých dvoch videii
a teraz to chce skúsiť zrealizovať 
Zhrniem to trošku
Zaujíma ťa do akého auta si sadnú ženské či športove, alebo limuzína http://www.hojko.com/post2062387.html#p2062387
Ďalej hľadáš repliku drahých hodiniek http://www.hojko.com/post2056408.html#p2056408
Následne si v tejto téme poukázal na to, že máš 7+ aut napr. Ferrari, Maserati atd. a hladáš dobre miesto na balenie slečien
Vieš čo si ja myslím? Že nemáš ani toho golfa čo si spomínal a aj ten je tvojho otca.
Si len chlapec, ktorý sa chce hrať na milionára s fake rolexkami a autom z požičovne
Ľudia prosím pekne keď si niekto spomína na to video, kde chlapík došiel do baru s falošným klúčom od mercedesu v obleku a na bare zbalil 2 slečny a jedna ho potom vy.. na WC , ma aj video kde zbalil svoju šéfku z prace na mercedes z požičovne tak to video sem dajte podla mňa sa chalan silno inšpiroval podla tých dvoch videii
A celý citafov večer skončí tak, že sa bude snažiť streliť svoje fejkové Rolexy aspoň za dvacku aby mal na taxík domov,pretože auto z požičovne mu nechceli požičať. 
A môžem sa ti vysmievať, pretože ja mám doma 14 (2x viac ako ty !) luxusných a športových aut doma a troje hodinky v sejfe, kde sa chodím pozerať na čas, lebo Rolexy od číňana sa mi razom pokazili.
A môžem sa ti vysmievať, pretože ja mám doma 14 (2x viac ako ty !) luxusných a športových aut doma a troje hodinky v sejfe, kde sa chodím pozerať na čas, lebo Rolexy od číňana sa mi razom pokazili.
-
hojko
Site Admin
Slavo, ako pre teba 
tak som spat
wau dobre video a prosim Vas neviete pridat to druhe video, ktore ste spominali? vdaka 
-
hojko
Site Admin
Skor by si nam mohol pridat video ty, ako prides do baru a zbalis babu 
take video nemam, ale to druhe by ma zaujimalo 
-
hojko
Site Admin