The Walking Dead
Re: The Walking Dead
Tiež musím povedať, že hrozná časť, prišla mi, ako keby mala 300 minút.
Carla by už mohli spapať.
Carla by už mohli spapať.
ja som to pozrel asi za 20 minut, dost som to poposuval. Nuda, nuda a este raz nuda. Nech sa vrati kvalita 3. serie, ta sa mi pacila najviac.
-
->slavo<-
Addict
Neviem čo ste čakali po tej bitve vo väznici..Tiež som si predstavoval, že to bude pokračovať inač, ale sklamaný z tej 9 časti určite nie som.Verím že sa bude atmosféra ešte len stupňovať s príchodom ďalších časti 
Díky, úplne ste mi znechutili to vôbec kukať. 
Rick a Carl, dve najprotivnejšie postavy pre mňa a oni ich tam dajú na celý diel. celý čas som dúfal, že aspoň jeden z nich zomrie, tešil som sa keď Rick tvrdo zaspal, dúfal som, že je mŕtvy. Celkovo diel taký priemer, boli aj horšie časti, tá pasáž s tým snom čisté wtf ? Michone pekne pozabíjala tých walkerov v tom lese. Veľké plus, že už sa to neodohráva vo väzení ale behajú znova povonku, teším sa na story line Daryla, Glenna, snáď to bude lepšie.
Horšie to byť nemôže, všakže? 
(Jedine, že by sme čumeli na tých dvoch šerifov ešte 4 ďalšie epizódy.)
(Jedine, že by sme čumeli na tých dvoch šerifov ešte 4 ďalšie epizódy.)
Ja stale nechapem ako to moze tolko ludi pozerat. Z tych vsetkych mainstreamovych aj menej znamych serialov je TWD najhorsie. Polku sezony sa nic nedeje, postavy sa spravaju hlupo, aby sa aspon par zombie objavilo v kazdej casti. A potom 2 casti ku koncu sa nieco stane. Ani vtipne to neni ked uz sa nic nedeje.
Skratka preto, lebo je to zaujmavy namet od ktoreho ludia vela ocakavaju "ze by sa mohlo stat"
Namet to bol zaujimavy, ale stat sa tam uz nic nemoze, vzdy sa niekde usadia, robia hovadiny, takze ich napadnu stale zombie a ku koncu sezony sa to uz uplne pos*re a musia odist, najlepsie ak kazdy inou cestou. Potom sa postupne nahodne vsetci najdu a takto stale dokola. Ziadne, ze preco sa to stalo, ako sa to stalo. Ako to vyriesit nic.
-
->slavo<-
Addict
Neviem koľko sérii majú v pláne natočiť, ale ja si myslím že sa to tak skoro neškončí sledovanosť je vysoká a prečo to nenaťahovať keď môžu však? 
Ja stále dúfam, že sa zamerajú na ten štýl, aký bol tuším v prvej sérií v jednej alebo dvoch častiach.
To jest, nejaké výskumné centrá, kde sa vyvíja protilátka, kde sa snažia prísť na kĺb tomu, ako sa to všetko stalo, nejaké flashback-y na štýl LOST-ov, obrovská kolónia ľudí, nejaká mutácia vírusu, aby sa chodci stali akčnejšou hrozbou.
Pretože sa z toho vykľula absolútne obyčajná dráma so zombíkmi vzadu v komparze.
To jest, nejaké výskumné centrá, kde sa vyvíja protilátka, kde sa snažia prísť na kĺb tomu, ako sa to všetko stalo, nejaké flashback-y na štýl LOST-ov, obrovská kolónia ľudí, nejaká mutácia vírusu, aby sa chodci stali akčnejšou hrozbou.
Pretože sa z toho vykľula absolútne obyčajná dráma so zombíkmi vzadu v komparze.
Este aj ten komix ma milion casti. neviem presne ako to bolo, ale tusim 1. seria bola kazda cast 1 cast komixu a 2. seria boli tusim len 2 casti komixu.
nestalo sa tam ABSOLUTNE nic, po tolkych mesiacoch neboli schopni odvysielat aspon priemernu cast... najnudnejsia cast uplne zo vsetkych, to este aj hladanie sofie v 2. serii bolo lepsie... to uz aj v panelaku sa dej posuva rychlejsie
Zase diel, v ktorom sa dokopy nič nestalo. Predstavili všetky postavy, ktoré prežili a ich verziu úniku z väzenia a následne času po ňom. Ďalšia banda deciek, na ktoré sa budem musieť pozerať (ako keby tam nestačil Carl..) a dosť zvláštne sa správajúce postavy. Jedine ma potešil Glenn, ten vyzerá asi ako jediný, ktorý má rozum a je to súčasne s Darylom obľúbená postava. Pozitívum tohto dielu bolo, že tam nebol Carl ani Rick
Ale vcelku tento diel nebol zlý celkom taký jeden spoiler do budúcna vo forme toho táboru tam bol a potešil návrat (aj keď som to predpokladal) stratenej postavy z minulosti.
Ďalšia časť kde sa nič nestalo. Takúto časť by som bral keby to malo 40 častí ročne a by to dávali každý týždeň ale takto, že sú mesačné a polročné obdobia medzi tými niekoľkými časťami už nie je v poriadku že tam dajú časť, kde sa nič neudialo. Úplne zbytočná časť, zase dajú len na posledné sekundy niečo zaujímavé a predtým celá časť o ničom.
A to nehovorím, že aj keď sa niečo stane vždy to isté dookola, nejaké boje, nejaký protivník ale celý seriál sa dlho nepohol z miesta. Mohli by vymyslieť niečo nové, napr. rozprávajúci a rozmýšľajúci walker, nový typ nákazy, hocičo nové nie len to ist dookola.
Na začiatku to bolo zaujímavé, keď našli to výskumné centrum, kde bol ten vedec, náznak niečoho nového, nejaká veľké zmena, nový objav a podobne. Takto to je fakt nudné.
A to nehovorím, že aj keď sa niečo stane vždy to isté dookola, nejaké boje, nejaký protivník ale celý seriál sa dlho nepohol z miesta. Mohli by vymyslieť niečo nové, napr. rozprávajúci a rozmýšľajúci walker, nový typ nákazy, hocičo nové nie len to ist dookola.
Na začiatku to bolo zaujímavé, keď našli to výskumné centrum, kde bol ten vedec, náznak niečoho nového, nejaká veľké zmena, nový objav a podobne. Takto to je fakt nudné.
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
tento seriál nie je o príbehu nikdy nebol, dlho mi to trvalo si to uvedomiť, stále som brblal že sa tam dohromady nič neudeje ale ono to je hlavne zamerané na postavy a to čo robia (aj keď scénaristi z tých postáv robia absolventov špeciálnych škôl). Jednoducho podľa mňa človek nedostane viac ako survival zombie seriál so sem tam akciou.
dost smutne, ked je to o postavach, lebo tie postavy su dost retardovane, cize clovek sa snimi nevie vcitit, ani mu ich nieje luto.
Ten jeden mini diel co bol cez prestavku, kde do nemocnice prisli ti manzelia, to bolo 5x lepsie ako vacsina casti.
Tipujem, ze ku koncu bude bitka medzi tym novym rambom + glen proti Rickovi a spol. Naco sa tak silno drzia komixu, sak nechc to trochu zmenia, daju tam nejake veci, ktore by napovedali, ako sa to stalo.
Inac ten tank v tej base uz kolko hori
Chapem, ze to neni o realizme, ale to nikto nekuka ked to spravia, vsak ked zastrelil toho zombie z busu hned by to magie trafilo do hlavi. To jak ten neprestrelny zombie v polo finale.
Ten jeden mini diel co bol cez prestavku, kde do nemocnice prisli ti manzelia, to bolo 5x lepsie ako vacsina casti.
Tipujem, ze ku koncu bude bitka medzi tym novym rambom + glen proti Rickovi a spol. Naco sa tak silno drzia komixu, sak nechc to trochu zmenia, daju tam nejake veci, ktore by napovedali, ako sa to stalo.
Inac ten tank v tej base uz kolko hori
Chapem, ze to neni o realizme, ale to nikto nekuka ked to spravia, vsak ked zastrelil toho zombie z busu hned by to magie trafilo do hlavi. To jak ten neprestrelny zombie v polo finale.
Takých chýb tam bolo x, v tom seriáli logiku hľadať zbytočne. Len to umelo naťahujú (napr. zábery Glenna po prebudení - 5 min. ukazovali, ako bol v tej cele, vole), žiadny dejový posun.. A koniec dnešnej časti napovedá, že
Spoiler
zase to bude súboj medzi tými, čo prežili, namiesto toho, aby sa napr. riešilo, ako to celé vzniklo, či sa to dá zastaviť, prípadne ako tu niekto spomínal, oživili dej mysliacim a hovoriacim walkerom a pod. Po mesiacoch pauzy som určite čakal viac..
-
->slavo<-
Addict
Ja si myslím, že nemajú dôvod robiť nejaké radikálne zmeny proste to ide svojim tempom tak ako niekto spomenul je to zamerane skôr na postavy(hercov) ako na nejakých nových zombíkov i keď bolo by to super keby sa objavila nejaká nová mutácia, alebo výskumné stredisko v ktorom by hľadali liek. Myslí si že tento seriál je hlavne o emóciách a prežití a posledná časť bola celkom fajn. 
Tak pre mňa je zaujímavý dej, že sa niečo deje, dozvieme sa niečo nové, nové fakty, objavy, pokusy o zmenu nie o tom, že čo varia, pestujú alebo opravujú zapchaté záchody. Začiatok bol celkom zaujímavý, keď boli v meste, potom z mesta ušli, potom do väznice a tu sa to nejako zaseklo odvtedy nič. Trápne bolo už znova tam vťahovať toho guvernéra, kreativita nulová, neviem či už úplne vyhoreli, že nenapadá ich nič nové.
A Glenn je nový Chuck Norris, ani armáda walkerov nemá proti nemu žiadnu šancu.
A Glenn je nový Chuck Norris, ani armáda walkerov nemá proti nemu žiadnu šancu.